Alla inlägg under december 2008

Av Zkrivaren - 16 december 2008 21:07

"...blodet bubblar man är kåt..." "...blivit utskälld av en snut..." Taget ur "livet är en fest" med Ntaionalteatern. Och allt stämmer utom snuten, jag blev utskälld av en vän. Det gör jävligt ont!


Får uppbåda mina sista krafter till sängen, eller en ny tur till ICA, till skönheten i kassan som får ena benet att....liksom vilja stanna hos henne (kanske 2 ben) samtidigt som det tredje går framåt ut. Det var nog leendet från denna underbara kassörska.

Nu får jag väl resten av damerna över mig nästa gång jag kommer...eller blir det bara pikar?


//Zkrivaren


Supernatural - hest er best som pålegg  

Av Zkrivaren - 16 december 2008 18:38

Barnen fick lussa – hos pedofilerna!!!

När jag gick in på ”creeper”, en sida som övervakar vissa sidor som olika myndigheter kikar runt på... hittade lite vad fk personal gör på dagarna, klicka in och se

 www.gnuheter.com/creeper/name/F%C3%B6rs%C3%A4kringskassan


Därifrån hittade jag också att de var inne på

En sida som ger ut... Information om dömda sexualbrottslingar

www.sexoffender.nu

Hittade då också länk till aftonbladet om att barn hade lussefirande hos de dömda... säkert många som läst redan.                        

”Anställda rasande över de intagnas kommentarerFängelseledningen bjöd in barn att uppträda för några av Sveriges värsta pedofiler.Efter luciatåget i fredags sa några av fångarna:– En sån skulle man ha. ”

www.aftonbladet.se/nyheter/article3995841.ab

Av dessa fynd finns mycket att diskutera om... För det första och allvarligaste är nog hur de kan släppa in ett luciatåg till de dömda sexbrottsdömda... våldtäktsmän... pedofiler osv. Var fanns de vuxna som var med som borde har mera förstånd... de som borde insett hur oförståndigt detta var. Vad ska barnen dit att göra, och varför ska de intagna ha det "trevligt"... De ska väl straffas och inte uppmuntras med att skicka in barn??? Finns snart inget som slutar förvåna mig...

Sen kan man undra vad de gör på försäkringskassan och då på betald arbetstid... ”våra” skattepengar så sitter de och smyger runt. Flera ställen de är inne och läser på är på ställen de är kritiska mot försäkringskassans sätt att behandla de sjuka, sen kan man undra om de inte sitter där och tror de kan hitta såna sk ”fuskare” som de kan jaga skiten ur, gärna till de tar till ”snaran” eller ”ättestupan eller annat lämpligt sätt att försvinna för att inte ”paratisera” på ”vårat” välfärdssamhälle. Att vara sjukskriven, ha sjukersättning är ett lämpligt byte i jakttider... De som inte jagas av fk är väl de som sitter bakom galler... de är ju verkligen sjuka, eller?

Sen kommer jag till sidan som lägger ut de dömda sexbrottslingarna... är det rätt eller fel? Vilka konsekvenser får det för alla berörda?

Jag förstår de som är offer att de vill att info kommer ut för att varna andra. Personen kan vara din granne... och man vill veta vad som rör sig i ens omgivning. Sen kommer man till att förövarens familj blir straffad... kanske tom barnen.

Efter mycket dribblande med mig själv har jag kommit fram till att jag tycker man bör få reda på om dessa sexbrottslingar bor i någons grannskap... De barn som råkar ut för dem måste skyddas även om det är på bekostnad av... Jag tycker tom att de ”valt” att inte få ha sina egna barn. De borde inte få vistas lösa i samhället överhuvudtaget.

Ha det så bra ni kan...//Zimpelz, Danthe, Zangel och sist men inte minst Zombiz... (kärt barn har många namn)...

Appropå barnen... Gå in och skriv på "En manifestation för barnen", finns då mycket fel i samhället som barnen får lida för... De behöver er hjälp. Lägg länk med uppmaning att andra gör detsamma... kanske vi kan komma upp i 1000(idag 644) namnunderskrifter innan jul. Det är min önskeklapp i år, vad är din???

www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2472


Av Zkrivaren - 16 december 2008 16:36

En av killarna på verkstan dök upp vid tiotiden.
- Jag är ledsen att jag kommer för sent, sa han. Men det är inte mitt fel. Min fru fick barn i morse!
- Det var tråkigt att höra, sa kamraten.
- Vad menar du med det?!
- Ja, det är väl tråkigt att det inte är ditt fel...

Av Zkrivaren - 16 december 2008 11:10

Klockan är 06:22 när jag vaknar på ett ovanligare, men bekant sätt, skakigt. Huset skakar och garderobsdörren fläktar mig genom att åka upp och igen. Sängen är rena vibratorn...och jag som inte ens hade kvinnligt besök i natt.


Det är inte första jordbävningen jag är med om, men  den kraftigaste och man blir skakad och orörd. Några större skador har jag inte här, inte heller hört. Nu är det bara att vänta på efterskalven, så damernas lilla avlånga vän kan kastas i väggen,här är det naturliga krafter som vibrerar.


Tidningarna skriver mycket om det Barometern i Småland och övriga mindre som större tidningar i Blekinge och Skåne, liksom Expressen, det är inte varje dag vi skakas om med denna kraft.


//Skakande zkrivare

Av Zkrivaren - 15 december 2008 23:34

Vad tiden går fort säger alla, och jag håller med. Så fort man har ett trevligt samtal öga mot öga, per tel etc, flyger tiden iväg. Likadant när man jobbar med nåt kul, wooofs...tiden är borta, som denna unika måndag snart är.


Borta är jag med snart i drömmarnas värld.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 15 december 2008 19:59

Så har drogerna skördat ett nytt offer, en ung tjej med framtiden för sig, lever inte längre. Varför ta droger för att bli hög, när man kan gå i skolan? Högskolan!


Jag tog mig en kvällspromenad i mörkret. Här lyser gatubelysningen så bra att gående måste ha reflexväst på sig på parkvägarna, så de syns av de osynliga cyklisterna i mörkret.


På ICA är det så välfyllt på hyllorna att det tar på personalen. Inte samma glada gäng längre. Kan de ha fullt  upp i baken?


Själv har jag fullt upp med att göra...ingenting.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 15 december 2008 19:16

Den rika och givmilda engelska änkan kunde enbart räddas med en blodtransfusion. I sista stund fick man tag i en skotte med rätt blodgrupp. Han donerade några liter blod och räddade därmed hennes liv. Hon var ytterligt tacksam och skänkte honom 10.000 pund.


Men efter ett återfall behövde änkan ytterligare blodtransfusioner. Skotten ställde upp även nu och allt gick bra. Skotten fick 5.000 pund som tack.


Men även en tredje gång fick han rycka in för att rädda änkans liv och ännu en gång lyckades det.
Änkan var givetvis mycket tacksam, men nu hade hon fått så mycket skotskt blod i sig att hon bara tryckte hans hand och tackade för hjälpen...

Av Zkrivaren - 15 december 2008 13:18

Ta inget för givet i stressen...

Var ett inlägg skrivet tidigare om att inte finna sin bil och då dök ett sådant minne upp... Har ett minne av detta "fenomen" som då jag helst vill glömma. Men jag bjuder på`t...


Jag och en kompis drog till ett köpcentra. Parkerade bilen, gick in och gjorde det vi skulle. Var ett riktigt busväder med halv snöstorm, isigt och djävligt.

Hade tvättat bilen några dagar innan... så detta var inte långsökt även om jag alltid smörjde lås innan. Bort och skulle låsa upp och det gick inte... Jag värmde nyckel, prova på andra sidan, höll säkert på en halvtimme. Till slut kom det en gubbe som hade låsspray och körde i låset. Han gick och sa han önskade vi skulle få runt nyckel nu. Nya prov och det var fortfarande lika illa att vrida om. Då jag är tålmodig skulle jag kunna trixat hur länge som helst... ja nästan då.

Nu var jag på gränsen ringa polisen så de skulle komma och få upp dörren. Vet inte hur många varv jag gått runt när jag slänger en blick vid sidan av och tänker... den har likadana extraljus som mig, blicken följer och ser påsar i baksätet. Då började min hjärna klarna...

Det var min bil som stod där... började fundera på hur jag skulle få fram detta. Till slut nästan viskade jag till kompisen, tittade mig runt för att se om den hjälpsamme gubben fanns kvar, snabbt som fan stack jag nyckeln i låset och då hände det grejer. Vi skyndade oss in i bilen och höll på att skratta ihjäl oss och vilken rackarns tur inte ägaren till den bil vi försökt öppna kom, han hade ju trott att vill höll på att bryta oss in... Hade varit svårt att tala om för honom att det hade varit ett nedköp och att han inte behövde vara orolig för att jag ville ha hans. Kan ju vara så att hade han tackat för välsmörja lås, det kommer jag aldrig få reda på.

För när man stod med facit i handen så var det skillnader på bilarna. Inte samma färg en gång... Ja, så kan det gå när man är stressad, dåligt väder och man vill bara snabbt komma in i bilen. Vad har jag då lärt mig av detta... givetvis ska man inte stressa, att kolla nummerlåt eller annat kännetecken, man ska aldrig ta något för givet då du lever under stress...

Framförallt, ha inte med dig ett vittne när du gör bort dig, då får du äta upp detta så länge du lever, det blir aldrig preskriberat!!!

Ha en skön måndag där ute...// Zimpelz

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards