Alla inlägg under december 2008

Av Zkrivaren - 18 december 2008 21:44

Av tidigare inlägg att döma så är det många damer som får musarm. Borde det inte vara männen som får det? Efter alla de gånger som damerna har hettats upp till bristningsgränsen i det erotiska samspelt i sängen.

Jag menar, det är ju då vi män verkligen rör musen med hand och arm.


Själv är jag glad som får röra vid min egen, som är en livlig krabat.

Själv är jag mindre livlig efter nätter av dålig sömn, mardrömmar och annat, så tack för mig.


Lev väl!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 18 december 2008 19:16

Mus-arm drabbar främst kvinnor
Enligt en undersökning som har utförts av Zapera på uppdrag av Contour Design, är det främst kvinnor som drabbas av musarm. 46 procent av de tillfrågade kvinnorna uppgav att de har problem med detta, medan motsvarande siffra för männen är 37 procent. Trots detta är det vanligare att männen tvingas gå ner i arbetstid på grund av denna åkomma.
Källa: Contour Design Här går det att tolka och låta fantasier flöda om man så vill... Kan vara skönt som omväxling...        

Vad kan man lära sig av detta... Jo av naturligare skäl drabbas kvinnan hårdast. Hon får ju hålla reda på mer än en mus varje dag. Medans mannen är verkar vara något mera kinkig... då han endast ibland har hand om två. Mannen är ju oftast det starka könet men finmotoriken verkar ta på mannens krafter. För det beror väl inte på att han är "dubbelarbetare"... ELLER?


Mus-arm... är det samma som musfattig= Man som är Singel...?

Någon som har en annan teori som inte jag har i hårddisken, hur långt bak jag än gräver??? Lät de... den är innehållslös!

Snart kommer den "gamle" in och då är det bäst hålla sig undan. Förstör mer än gör nytta... Ja, jag då. Ha en fortzatt bra kväll... å sköt om er arm!!! // Zimpelz

Av Zkrivaren - 18 december 2008 10:30

Det känns bekant, mitt iveckan, var det inte igår? Tiden går fort för de gamle, som föregående inlägg hänvisade till.


Men det går i mörker, det går mot nåt jag vill slippa. Vissa lämnar landet, andra reser bort och umgås med släkten. Några stannar hemma med familjen, jag gör inget av det.


Tvångsexporterad eremit börjar jag känna mig som.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 17 december 2008 21:38

När någon gammal gått till sängs får väl jag passa på att dansa... 

Ren hyenamentalitet, eller vad har ni för åsikt? Jag har min klar, det är att barn ska skyddas... och då de som blir värst utsatta. De som utsätter sina egna och andras barn ska hängas ut. De har gjort ett eget val... och deras familjer har förövaren redan hängt ut.

Förlängning av tidigare inlägg om lussefirande hos pedofiler osv... Vet inte om länk funkar... (Inlägg lite längre ner.)http://zkrivaren.zkrivaren.bloggagratis.se/2008/12/16/1201130-lussa-hos-sexforbrytare/


En ny sida på internet publicerar personuppgifter på personer som dömts för olika typer av sexualbrott. Nu ska Datainspektionen undersöka ärendet för att se om sidan bryter mot lagen. Datainspektionen nu har börjat utreda fallet.

www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=863817  


Reaktioner på sexoffender har kommit... sidan som publicerar dömda sexbrottslingar... Här några bara under november

www.sexoffender.nu/arkiv/november2008/november2008.php


Nu ska den väl stoppas och upphovsmakarna ska väl fällas för den allmännyttiga information som de vill förmedla... Knepigt, man kan släppa ut en som tagit livet av en hel familj, men några som vill varna andra för pedofilen och liknande... de kan komma att riskera straff!!!

Uthängd sexbrottsling orolig för sina anhöriga... Det är väl dags att börja oroa sig, hmm

http://www.crimenews.se/content/view/85894/1/


Glöm heller inte...  En manifestation för alla barnen. De är ju de som är många av offren... för de vuxnas dårskap.

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2472

Ha det bra därute och var rädda om er... och era nära... // Zimpelz
Av Zkrivaren - 17 december 2008 20:13

Sverige är fantastiskt.

Vi har en regering som får det allt svårare att hålla masken.

De höjer a-kassan till vansinnesnivåer, sedan vill de inte rädda våra bilmärken, liksom ett antal svenskar. Därmed försvinner inkomster i skatt, samtidigt går socialens budgetar överstyr och mer pengar måste dit.

Och som lök i moset påstår finansministern att man ska klara sig på cirka 4 690 kr netto per månad!


Visserligen tror jag personligen det inte skadar att svenska medborgare, van vid hög status och flärd, får lite mindre pengar att röra sig med. Att känna på hur det är att få vända på slantarna, inte bara gå ut och äta dagens rätt för stora belopp varje dag i veckan.


Jag däremot lägger mig i sängen varje kväll...ensam. Så även ikväll.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 17 december 2008 18:16

Jag gick ut på en längre promenad efter för mycket stillasittande, det var mörkt ute. På vägen hem slank jag in till ICA, bytte lite ord med personalen...som vanligt. Stod och tittade på en ost, länge sen sist för en ost älskande person som jag. Jag ser att det är ett bra pris, så jag slår till trots storleken på den...som har betydelse.

Framme i kassan hickar jag till, det blev dyrt, jag hade redan glömt osten visade det sig. Tack och lov för förstående och trevliga kassörskor!


På vägen hem i detta "upplysta" samhälle till tätort, kom jag att möta en ljusbrun Golden, och denne räddade ett liv mitt framför mina ögon. För där i mörkret gick en mindre hund som jag inte alls sett på denna av kommunen upplysta parkvägen.



//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 17 december 2008 10:08

Igår eftermiddag satt jag hos en bekant. Vi satt och pratade lite om ensamhet och dennes TV gick i bakgrunden. Det var "Las Vegas", tror jag det heter, som gick. Tre minderåriga barn hade blivit övergivna av sin mamma. Ingenstans att ta vägen. Det var film.


I dag i Sverige, finns det också barn som far illa på olika sätt. Nu när det går mot julhelg och alla ska må så bra, finns det barn (och vuxna) som inte mår bra. Orsakerna kan vara många, men du och jag kan mildra effekterna genom att ställa upp på ett sätt vi kan och vill. Ett exempel är i föregående inlägg. Ett annat är att ge ett bidrag till Frälsningsarmén eller Röda Korset, som båda gör jättejobb, i synnerhet nu när vi har det tuffare än på länge.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 16 december 2008 23:51

GÖR EN INSATS FÖR BARNEN I VÅRT SAMHÄLLE. SKRIV PÅ, BLOGGA, MAILA... bara ni stöder på ert vis. Alla barn som har det svårt behöver hjälp på ett eller annat sätt.


Om några dagar står snart en stor helg för dörren. Hur många mår inte illa då, barn som ska vara glada då föräldrar super, misshandlar... både psykiskt och fysiskt. Barn som blir utsatta av alla de slag och ingen bryr sig. Man kan bara föreställa sig hur det känns när skolan önskar alla en GOD JUL när de ska ha jullov, hur de blir påminda om allt jobbigt de har och alla förväntningar de har... som sen får i spillror för att de ingen hjälp får i sin situation. Ingen vågar eller har tid att bry sig, för de har bara tid med sitt...

De flesta hoppas varje år att det ska bli bättre... men blir bara samma besvikelser som året innan. Hur blir dessa barn i framtiden? Vad har de fått med sig in i vuxenvärden? Hur ska de bli för dem?

Nu är det säkert många som undrar vad jag sitter här och tar upp er tid och förstör er glädje med mitt ”tjat” om de barn som är tvungna leva i den bistra sanning... Ja, det får ni tänka ut själva varför...

 

Jag vet det inte går att göra underverk på egen hand, har både blivit avstängd och förringad.

Jag missunnar ingen att ha en bra jul... men under tiden kan man hjälpa så gott det går. Säkert många som har många folk samlade på julen, så varför inte ta tillfället i akt och få era gäster skriva på för barnen... Den ”klappen” gör inte barnen nåt ont och den kostar bara några minuter av en tid.

www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2472

// Zimpelz


Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards