Alla inlägg under oktober 2007

Av Zkrivaren - 7 oktober 2007 15:14

Knappt har jag återhämtat mig efter att haft närkontakt med en kråka i en JAS storlek förrän det var dags igen.

Med hög fart rundade jag skolbyggnaden och kom ut i kryset där cykelbanorna möts för att korsa bäcken. Kastar snabb blick fram ingen, sidorna ingen och när jag är mitt i korset börjar det att flaxa gräsänder runt huvudet på mig. Båda bromsarna klämdes åt och inga änder skadades.

Orsaken till att jag inte såg dem var dels att jag hade tankarna mil bort, dels låg de blixstilla i gräset intill cykelbanan.


Av Zkrivaren - 7 oktober 2007 13:38

Gud och Sankte Per pratade om vem som skulle få komma in i himlen när Gud sa att endast de som hade haft en dålig dag fick komma in. "Visst" säger sankte per, det var ju ändå gud.
Så kommer den första och sankte per säger:
- Hur dog du då?
- Jo, Jag har länge misstänkt att min fru är otrogen mot mig, så jag åkte hem en timme tidigare idag. Då hittar jag henne spritt språngande naken, men ingen man. Så jag går ut på balkongen för att få lite luft. Då ser jag en naken man som hänger på räcket, jag blir galen och hamrar på hans fingrar tills han ramlar ner, men han dör inte. Så jag knuffade ut kylskåpet på honom och dog av ansträngningen.
- Jaha, sa Sanke Per. Ja, du får komma in.
Så kom nästa person:
- Och hur dog du då?
- Jo, jag var på åttonde våningen och tränade i handduk när jag halkade till. Men som tur var lyckades jag få tag i räcket på andra våningen. Då kommer det ut en man och slår mig på fingrarna med en hammare. Jag ramlar ner men överlever eftersom att jag landar i buskarna. Då slänger psykot ner ett kylskåp på mig, så jag krossas till döds...
- Ja visst, du får komma in... Säger Sankte Per småflinandes. Så kommer den tredje:
- Och hur dog du då?
- Jo, föreställ dig följande: Jag sitter spritt språngande naken i ett kylskåp...

Av Zkrivaren - 7 oktober 2007 10:00

Tack o lov för mobiltelefon och kramgoa människor, som skickar trevliga sm, och väcker mig. Det blev lite sent inatt, inte beroende på dambesök och diverse akrobatiska övningar, utan för att festen i grannuppgången flyttade ut på gården. Det var lite för livat länge.


Men nu är jag på benen igen och huvudena börjar att vakna till. Hunden är lugn, men snart bär det av ut och då vet jag att vi har en bit att gå. Dessvärre finns det idioter som har krossat glas lite varstans så det är svårt att se och gå överallt med hund, eller att cykla.


Birgitta och Britta har namnsdag idag. Grattis damerna! 

Av Zkrivaren - 7 oktober 2007 01:22

Nu börjar jättefesten att klinga av i grannhuset, runt 50 personer har sprungit ut och in, in o ut i timmar, så jag lägger mig och sover. På återhörande imorgon igen.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 6 oktober 2007 23:07

Pappan säger till sin son:
- Snart kommer storken med ett litet syskon till dig.
Sonen:
- Ditt jävla pucko! Hela stan dräller av brudar, och du går och sätter på storken!

Av Zkrivaren - 6 oktober 2007 19:02

 Vilken lördag, somnar vid 01, med ett fånigt leende efter ett sms av det mysiga slaget. Vaknar till ett iskallt sms, som jag tidigare skrivit om. Sedan blev det kanonfint och varmt väder. Jag fick mysig och jättefint chat via msn, och mycket annat på förmiddagen och början av eftermiddagen.


Den konstiga himmelsliknande lördagen fortsätter. Det kom två fina sms som fick upp mig på 10 000 meter. :-) och detta resulterade i att jag var tvungen att gå ut en stund och kyla av mig (eller vad jag skall kalla det). Då möter jag och Gina, som var med, en kille på cykel. Han är stor beundrare av jycken och han stannade och pratade.Han berättade att han nyligen förlorat sin 11 år gamla katt. Den hade blivit sjuk och i samråd med veterinär avlivades katten, något som tog honom hårt. Men vi pratade om hundar och katter och jag hoppas att han mådde lite bättre efteråt. Jycken sörplade i sig beröm, diva som hon är.

Men det räcker inte, hon tjuvläser mina msn-meddelanden, speciellt från en person som hon tycks gilla skarpt. Eftersom jag själv inte ens var vid datorn, tog jycken det i egna tassar och höllt på att avliva datorn istället. Efteråt fick jag starta om datorn och nu fungerar den och jag och hunden. Fast det är party i grannuppgången sitter jag kvar här, det börjar banne mig likna kärlek...nej inte den låten utan Bransta city släckers: "Kom och ta mig". Så vad väntar du på? (Endast damer!) :-)


Av Zkrivaren - 6 oktober 2007 13:46

Nu var det lite för nära att ni sluppit mig en tid vid datorn, kanske för alltid. Jag är dålig kanonkula.

Jag blev rejält försenad av alla saker som hände på förmiddagen, de positiva hjälpte upp och den tidsförlusten tar jag, men hackers o skit...blää! Det gjorde att jag var tvungen att cykla mycket fort till dataaffären, för att se att den var stängd. På vägen dit fick en bilist för sig att han skulle svänga in framför mig på korsande väg då han hade företräde, vilket var väldigt fel. Olyckan undveks med fem cm. Urk. Annars hade en tio meters flygfärd slutat innanför skyltfönstret i blomsteraffären. En fördel är att ingen behöver skicka blommor.:-) Just i det här ögonblicket kom tankarna på vad fleral bloggare sagt till mig. Och jag fick även en utskällning nyss per telefon. Med vad då, farter under 130 är för bilisterna?


Fast även dåliga nyheter kan vara kul, som att min hund jämförs numer med Carola, båda är lika diviga, sägs det. Jag kan varken bekräfta eller dementera det eftersom jag aldrig fått träffa Carola personligen.

Av Zkrivaren - 6 oktober 2007 12:54

När jag var på väg ut med hunden och kom ner till bottenplan där det är skymd dold sikt bakom betongvägg, väntade faran. Hunden var två steg före mig och fick ta smällen. Bakom väggen väntade en gärningsman, beredd till våldsamheter. Och det fick hunden känna av.

Ett snabbt ingripande av husse räddade hunude från alltför många blessyrer och gärningsmannen försvann från platsen. Dock är han känd ibland ortsbefolkningen och kan identifieras.

Boende i grannuppgången, där han brukar ha koll på allt. Ska ta ett snack med husse att hans katt är inte snäll mot min hund.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards