Alla inlägg under november 2008

Av Zkrivaren - 17 november 2008 16:12

Dagen börjar med nackont och förstoppning...i magen.

Och jag mådde som en som ätit fem gånger mer än vad den borde, alltså proppmätt, ända ut i öronen. Fick ju mos på topzet.

Men det hindrade inte verkmästren i magen från att skicka begäran om jobb, för att slippa fler varsel. Måste ju tänka på staten.

Och lydig som jag är gör jag ordning för mat vid lunchtiden. En halvtimme senare, blir det tjurrusning till toaletten, nåt ska äntligen ut...trodde jag. Det kom ingenting.

Två timmar senare ny rusning, och se på korven, den kom ut, bara brödet saknades. Tyvärr lyckades jag också få stopp i toaletten av samma orsak, något den händiga jag fixade.


Betydligt mindre jäst, lättare och gladare, kunde jag fullfölja det jag gjorde. En sväng in för påfyllning av mobilen, följt av ICA, där jag tjoade vilt på personalen. Det var nog första gången med den här staben hoppas det inte blir regimskifte bara.

Då går jag banne mig över till annat företag.


När jag gick in i ICA var det +2 grader, när jag kom hem ca 30 min senare, var det 1,6 minusgrader. Brrr. Tacka vet jag norrland, där är +1,6 inget att lufta om. Det är väl vid -40, som man tycker det är dags att ta fram täckjackan. Och så är väglaget som humöret, alltid glatt.

Av Zkrivaren - 17 november 2008 11:41

En välvuxen dam får diagnosen att hon har inre hemoroider och får stolpiller för det. Damen når inte till baken på sig själv, så hon frågar barnbarnet Per om hjälp. Hon lyfter på klänningen och pojken tittar där bak och frågar:
- Ska jag trycka in den i den bruna ringen eller ska jag bara kasta pillret rätt i gapet på kalkonen?

Av Zkrivaren - 17 november 2008 11:37

Svordomen gäller inte det fina soliga, men kalla vädret ute, utan att min mage har förstoppats. Det känns för jäv...

En fördel är att jag nu vet varför jag har ont i nacken, det är inte pga wrestling utan att jag ligger onaturligt med nacken, något jag vaknade av inatt.


Det pratas även om snö på onsdag. Jag hatar snö och vinter med kyla!!!


Av Zkrivaren - 16 november 2008 20:12

Fortum, en massa ihopslagningar från tidigare, lever tydligen kvar i detta splittrande sammanhang. De har under mycket lång tid tagit för lite betalt av sina kunder. Nu kräver de kunderna på orimliga summor, som 65.000 kronor.

Om Fortum är så klantiga får de ta smällen själva, de har bättre resurser för det än deras kunder, som jag råder att byta bolag!


Under tiden vi svenskar brottas med regn och blåst har Kalifornien det varmt och gott i mer än ett avseende. Skogsbränderna, som enligt uppgift ger oss dålig sommar 2009, hotar både det ena och det andra i form av människor, bostäder och elförsörjningen.

Kanske man får be om rejäla skogsbrasor nästa vår? Så man kan få värme åtminstone.


Lev väl!


Av Zkrivaren - 16 november 2008 11:10

Lite söndagshumor kan jag väl få bju på?


Två dvärgar träffade två kvinnor.
De tog in på hotell och fick två rum.
Den ena dvärgen hade svårt att få upp den och inte blev det bättre av att han inne från det andra rummet hörde sin kompis ropa:
-" Nu kommer jag, tjo hej, va beredd för nu komer jag...."
Så pågick det hela natten...
Dagen efter frågar dvärg nr två hur det gått?
-" Pinsamt, jag fick inte upp den...."
-" Tycker du att det var pinsamt? säger den andra... Jag kom ju för faaan inte ens upp i sängen...."
 

Av Zkrivaren - 16 november 2008 11:04

Igår fungerade inte internet alls för mig, när jag skrivit klart en som jag tycker bra blogg för nån timme sedan och skall skicka iväg den, brakar systemet här ihop och allt försvinner. Sådant borde det vara skadestånd på!


Det är dagen efter födelsedagen. Den lyckliga som fyllde år har blivit ett år äldre, och det är inte jag...än. När jag fyller brukar det vara på sin höjd några gratulationer, sedan inget mer.


Vädret började fint här, mindre blåst och halvklart väder med 6 plusgrader. Nu blåser det ännu mindre, solen är borta och det regnar. Inte fasiken sa smhi det?

Av Zkrivaren - 15 november 2008 22:38

Under dagen och kvällen har dataproblem uppstått och internet ligger mest nere, men sammanfattningsvis har födelsedagen och dito person (inte jag) haft det kul.

Det har tagit mycket tid av mig och det jag har gjort har varit de vanliga sakerna inför, under och efter födelsedagen.


Nu ska jag lite trött lite ledsen, lägga mig snart, och hoppas att internet är uppe normalt för mig imorgon, att blåsten har mojnat.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 14 november 2008 20:39

Så var det kväll igen. Mina aktivteter inom födelsedagsfirandet har minskat, men inte tagit slut. Det fortsätter bara i morgon och en tid framåt med nya tokiga upptåg och överraskningar, i synnerhet till en o annan. Ingen nmnd - ingen glömd.


Jag hade planerat att hinna med en affär som gått i konkurs och köpa till nedsatta priser, men födelsedagsbiten tog all ledig tid från mig idag, så när jag kom fanns inte en pryl kvar. Men vad är prylar jämfört med människor


Lev väl!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards