Alla inlägg under november 2008

Av Zkrivaren - 8 november 2008 11:51

Så kom natten, regnet och kylan in i bostaden. Ok, regnet stannade utanför, annars var det blåsigt kallt inne.

Jag satt och kopplade av i fåtöljen i vardagsrummet...och somnade.

Vaknade stelfrusen runt 3, efter en stund hade jag fått bort isen på benen och lossat fötterna från golvet. Jag gick in till sovrummet, eller gick jag av misstag i trötthetens tecken in i kylskåpet?

Så jädrans kallt var det. Satte mig i sängen och började klä av mig, sen minns jag inget mer förrän jag vaknade halvt påklädd i sängen, invirad i allt som gick att komma in under och som värmde.


Jag konstaterar att det måste ha varit en kall natt!

Av Zkrivaren - 7 november 2008 23:35

Det har varit en händelserik fredag och en omtumlande sådan, och två bidragande orsaker kommer här.


När jag kommer ner till min ICA, finner jag en ruta krossad. Inne i butiken träffar jag Johan, som berättar att man under morgonens tidiga timmar, slagit ut rutan och stulit varor. Kostnaden bara för rutan uppgår till flera tio tusentals kronor. Lägg sedan till det som stals. Vilka får betala? Jo, jag och alla andra kunder! Via dyrare varor.

Och detta när den nya regimen satsat stenhårt på att fräscha upp i butiken genom ombyggnad.

Får jag tag i den/de som gjort det, behöver polisen bara arkivera fallet, för då jävlar.


Något mycket mera positivt fick jag senare höra.

Fotbollslaget Gais, bjuder alla varslade på Volvo på två biljetter till deras sista match mot AIK! 

Det är inte bara sportsligt gjort, det är mycket medmänskligt gjort av en klubb vars styrelse är en samling personer med hjärtat på rätt ställe.

Stockholmskis som jag är, finns det bara ett lag att heja på i sista omgången, så vinn nu, Gais!


Lev väl!

Av Zkrivaren - 7 november 2008 11:40

Det blev en mörk, trist och kylig historia om min natt.


Efter bloggen igår kväll skulle jag knopp tidigt för en gångs skull, eftersom jag var behov av damer sömn, men så blev det inte riktigt. Det kändes oroväckande svalt i bostaden...överallt.

Orsaken var att det blåste upp mot 20 m/sek mot huset och regnade. Bor man då som jag i ett väderhus, varmt och gott på sommaren, kallt och bedrövligt övrig tid, så blir det så här.


Eftersom kylan var värst i sovrummet tog jag bäddsoffan. Vaknade efter en timme av att soffan skakade...av mig. Det var så kallt!

Fort in i sovrummet, det är mindre och kyligt, men jag slog på ett extra element, och kröp ner. Då jävlades timern, slog inte på. Så först runt 03, somnade jag och fick några timmars sömn.


När jag vaknade i kolsvart mörker, kanske beroende på alla tunga moln, tog jag mig med stor svårighet till badrummet. Fläckvis ishalka och stelhet är ingen bra kombination.


Nu är jag ändå upptinad, trött och ifarten sedan timmar tillbaka.

Av Zkrivaren - 6 november 2008 22:44

När jag skulle ut mötte jag grannen...stelfrusen.

Trots att solen lyste med sin närvaro, var det inte varmt. Det är då jag längtar till sommaren...igen.

Vi stod och pratade...länge igen.


Sedan var det dags för mig att ta mig till centrum och ICA. Väl där blev det "personalsnack", och  jag kom faktiskt ihåg att ta upp två saker av...många.

Fast bäst var nog att jag hittade bäst av oss i den omgjorda butiken.

Å andra sidan, vilka läckra saker som de fått upp och svindyra.


På väg mot kassan stod en tjej och flirtade. Tre hyllor, åtta kexchoklader och tre Expressen senare kom jag fram till kassakön, något rodnande. Och på utsidan lyckades jag missa alla betongpelare, men inte gatustenen.


Med vissa ömmande delar, som jag nu har, och också erkänt offentligt, drar jag mig tillbaka för att vårda mig själv med...nånting.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 6 november 2008 12:35

Valet i USA är över...äntligen. Nu kan vi kanske få koncentrera oss på andra saker än vem som skall bli president och ha en stor makt i landet, som har sina medarbetare osv.

Kanske vi kan rikta ögonen mot Sverige och de svenska råttorna. Jag har fått höra från säker källa, att man kraftsamlar sig för råttval. Det skall väljas råttombudskvinna (inga män här). Det blir även andra val till råttkongressen, och enligt vissa uppgifter jag fick höra, så finns den starkaste damen att bli råttombudskvinna i Värmland. Även några råttor därifrån kandiderar till kongressen.

Tyvärr är jag förhindrad av tystnadsplikt att meddela den kandiderandes namn, men kvinnan kallar jag Tina (henne håller jag gärna i armarna mina), tillhör det humoristiska falangen som är stenhårda för råttornas intressen i Sverige.


- Jag kommer att stödja henne fullt ut, sa råttan Rufus i en telefonintervju tidigare idag.


Senare idag väntas namnen på dem som kandiderar till posten som råttombudskvinna, tillkännages av råttan Rex, bror till Rufus, som vid min intervju, helt ignorerade undertecknad, han tog nämligen sig en middagslur.


Matte själv, säger att hon är mycket engagerad i mig i råttor, speciellt sina egna, som bl a designar gardiner! Och pratar i telefonen när de inte är på gym och stärker sina muskler. Om de inte skryter om vem som har störst pung.


Nu ska jag försöka resa mig upp från ombudskvinnan golvet och ta nästa mus råtta för närmare granskning och utfrågning.


Av Zkrivaren - 6 november 2008 10:14

Dagarna går och livet består. Om än med en begränsning.

Efter en sen natt och en trött morgon är jag om möjligt...tröttare.

I eftermiddag blir det nog att ta en liten tupplur, något jag inte gjort på länge.

Av Zkrivaren - 5 november 2008 21:29

En hektisk onsdag när allt inte gick som det skulle, kom bakslagen efter glädjen. Samtal som aldrig ringdes, meddelande om ännu mera bredbandsarbete nästa vecka...igen! Folk som bara sticker utan ett ord...inte ens hej, är ena riktiga jävla skithögar, som inte behöver komma tillbaka...någonsin. Och sedan folk som bara kan mejla, men inget mer...inte konstigt att jag går ner...i källaren snart.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 5 november 2008 13:43

Ibland lönar det sig att göra reklam i bloggen om sin vansinnigt tråkiga ensamhet, längtande efter tvåsamhet. Och plötsligt var hon där, väntade på mig.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards