Alla inlägg under december 2008

Av Zkrivaren - 26 december 2008 21:29

Äta middag med mig?

Gå på krogen?

Supa mig under bordet?

Gå ut på en lång lång promenad?

Lyssna på ljuv musik?

Kela med mig?

Ha skön vild sex hela kvällen och natten?


Inga av dessa frågor fick jag, men väl en förfrågan om att tillbringa en tid med någon på msn.


Lev väl!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 26 december 2008 17:58

Det går nu fort till nästa helg. Redan imorgon kommer den, en högst vanlig lördag och söndag, sedan några vardagar.


Och dessa vardagar och nyårsafton som följer, är en helvetedag för alla djur, vilda som tama.

Djuren som har mycket mycket bättre hörsel än vi människor, torteras med smällare och raketer i dessa tider.

Våra husdjur, företrädesvis hundar och katter, lider enormt, de plågas av just dig som håller på med detta. Djuren kan inte bara fly från sina bostäder där de är inlåsta bakom väggar, som inte på något sätt skyddar dem från ljudet.


Tänk på det och fira in nästkommande år, gärna med raketer, men se till att vara en bra bit från bostadshus, och skicka oljudet från detsamma, så blir våra husdjur tacksamma.

Tyvärr drabbas många vilda djur, däribland katter och fåglar, något de egentligen inte skall behöva göra för att vi människor skall leva rövare. Men de kan springa bort, och min förhoppning är att de överlever.


Tänk efter före!



//Zkrivaren, en sann djurvän

Av Zkrivaren - 26 december 2008 10:46

Det börjar bli svårt att hålla reda på dygnet, för det är väl inte jag som inte hinner med?

Nä, jag tänkte väl det, bara att jag somnade väldigt sent på...morgonen.


Ute är det svinkallt, och väderrapporten sa 0 grader.

-HALLÅ SMHI, jag kan rapportera -3,6 grder nu! Inatt var det ännu värre. Inga noll grader eller varmare här inte. 

Jag får väl ta ett grundligt snack med de kvinnliga "vädergudinnorna", de på svt och TV4, Helen & gänget.

Just nu har Jokkmokk +5 grder! Åtta grader varmare än jag i södra...Alltså nån jä... måtta får det vara!


Och Zimpelz, jag saknar också...dig och skvaller. Liksom övriga oskrivna blad av andra, som inte tycker sig ha nåt att skriva om, fast vi andra är sååå nyfikna av oss.


Nu ska jag klä på min kompis en julklapp och mig själv kläder.


//Zkrivaren på stående...fot

Av Zkrivaren - 26 december 2008 07:31


Då sitter man här... alldeles för tidigt. Borde faktiskt vara straffbart enligt lag... Har varit uppe sen innan 6 för Mys-Algos väckte upp mig. Det var bara gå upp för den är värre än en karl att leva med... trodde aldrig jag skulle skrivit det. Enda skillnad är att jag inte kan skilja mig från mysfaktorn.


Hög-tiden har gått åt till att vara social hos min far och där finns alltid överraskningar åt mig. Inte så att han sparar utan snarare inte ser. Bara ta en disktrasa och torka innan man använder spis, diskho, div annat och skrubba. Detta retar upp Mys-Algos i mig och jag får verkligen veta den lever rullan. Ibland är det fullt party hela natten.


Ser alla måste ha med ordet ”jul” i varenda överskrift, sitter på annat ställe än här och, det är J-morgon, j-kväll, osv. Skulle inte förvåna mig att idag ska annandag j bli uttjatat också. Jag går inte in på en enda... Bara jag ser överskrift går jag ut igen, Mysen och jag...


Idag blir jag med min stationära data igen, inte ett skit kvar, inga bilder, inga mallar, allt sparat från den myndighet som jag skulle hittat snabbt och lätt är lika borta som mig... bara börja om från början. Beskrivningen på det lät ungefär som en karl... fast börja om från början där skiter jag nog i, datan kan man ju åtminstone stänga av och sätta på...


Läste zkrivaren saknade, inte hade du behövt det... Bara ett tips! Ta fram den female i dig emellanåt så hade saknaden inte varit så stor. Fast jag undrar om du skrämt bort vissa av dem. Jag har då bara sett en eller? Jag skulle tycka om lite zkvaller tex...


Har suttit och sett repriser på Dr Phil hela min vakna tid, just nu handrar det om en karl som tror han är guds gåva till mannan... snacka om fy för den lede att sådana får gå lösa. Inget program där jag kan lära mig nåt...

Två muggar kaffe har det blivit och om en timme eller så blir det väl frukost. Nu ska jag inte pina er mera... Ni är väl som mig... vill vakna i lugn och ro, ja ni ser ju hur det gick för mig...


Ha en riktig bra fredag... Nu är det helg igen. Själv ska jag ta itu med mitt inre... här blir det kamp.  // Zimpelz och Mys-algos(Mys-As)

Av Zkrivaren - 25 december 2008 22:25

Nu är snart den andra av mina svåra dagar borta. Och jag kan sammanfatta.


Efter en bra natt med kallt uppvaknande igen då elementen inte hängde med, kunde jag senare sätta mig upp. Efter lite bloggande och läsande av tidningen på nätet satte jag mig och läste en bok med avbrott för mat.


Det skulle bli en slö dag med lite oro i kroppen, kunde bero på nåt ordet kroppen rimmar på, inte toppen!

Funderade på eftermiddagen att gå ut och gå, trots det hala väglaget och begynnande mörker. Och så fick det bli. Ut vid 15 och hem en dryg timme senare, fortfarande ljust ute! WOW! Här går det undan, för det var väl inte jag?


Nä, jag avslutade min promenad i iCA och gjorde bort mig två gånger. Inte bra. Först såg jag ju Henne, som jag skulle bjuda på fika, men tappade bort henne, nu när jag kom ihåg.

I kassan skulle jag jämna ut så jag fick en sedel tillbaka, det blev massor av småmynt! Jag hade räknart fel till kassörskans glädje. Hmmm...ska ta med mig alla mynt nästa gång.


Hemma igen blev det chatt på msn efter ett mycket trevlig telefonsamtal med vissa kontaktproblem i början. Jag ringde på Skype och när man svarade i andra änden, hörde de inte mig. Orsaken var att en kontakt glidit ur. Senare togs det igen med råge. Chatt med flera gav många trevliga saker och nu är det dags att varva ner.


Jag önskar alla besökare en fin avslutning på juldagen!


Lev väl!


//Zkrivaren...som saknar alla sina zkriverskor.

Av Zkrivaren - 25 december 2008 20:49

Engelbert Humperdinck



God fortsättning på julen!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 25 december 2008 10:59

Jag sov länge på juldagens morgon/förmiddag, fast jag vaknade tidigt av att jag åter frös. Jäkla modernigheter som inte fungerar. En kännare ska slå på elementen när temperaturen sjunker och tvärtom, men det har fungerat dåligt varvid kylan kommer in på besök.


Annars blev sömnen som man vill ha den, god.


God fortsättning!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 24 december 2008 20:39

Det är dryga tre timmar kvar på julafton 2008, en tung afton, men många glädjeämnen i.


Under hela december har jag våndats för denna dag, och så sent som igår var det jag och mina loppor som jag lånat in, samt objudna gästerna Ågren med sambo Oro, som skulle fira ihop. Kanske sjunga en jullåt och sedan...vet i fan.


Så blev det nu inte.

När jag slog på datorn idag, så fanns det inga nya mejl eller julkort där i, men väl ett urgulligt meddelande på min Skypesvarare. Jag var ju bara tvungen att ringa upp och tacka...länge.

Sedan blev det kö på msn. Och vilken kö!

Den första en "gammal" vän, blott 25 år gammal, sedan en vän till som kröntes med en gammal "goding" till vän som jag inte hört av på alldeles för lång tid. Säkert finns det skäl till det, men det var inte temat för stunden.


Lite mat fixades liksom, att skura golven. Hade glömt att de var vita egentligen. 

Men ute snöade det, så jag stannade inne, inte för jag ens hoppades på dambesök, utan för att jag vet det ligger is under snön, osynligt för ögat.


Under sena eftermiddagen/kvällen fick jag i mig av en TV-tittare att smhi är något... jag inte kan skriva här.

Men jag förstod att på karta över snö i Sverige fanns inte vi med fast vi har 1-2 cm nysnö. Andra platser med den mängden var med.

Samtidigt påstods det att det regnade här?!

Kanske är det Gud som är i målartagen eftersom regndropparna var vita till färgen och färgade av sig på marken.

Vi skulle också ha ca 0 grader. Min termometer visar -3. Bra felräkning, om uppgifterna är korrekta. Kanske kan kolla via nätet.


Men i dator som jag nu sitter vid är det så tyst så tyst, att jag hörde nyss en fluga fjärta i...Brisbane.

Det som inte varit tyst är telefonen. Aldrig har den gått så varm som nu, kunde ju rosta mackorna på luren. Och alla ringde fel! Nu är jacket urdraget, måste ju få lite lugn o ro, det som jag annars har 364 dagar om året. Fast det som hände idag, får hända väldigt ofta igen.


Ha det gott alla besökare!


Lev väl!


//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards