Alla inlägg under november 2007

Av Zkrivaren - 19 november 2007 13:00

Igår var det dags igen, måste in och träffa den trevliga personalen hos ICA. Var i och för sig inte på bästa humöret och sådant straffar sig. Köpte en Tortillapåse chips, helt i onödan och framme i kassan försökte jag ånyo demolera delar av ICA, denna gången med huvudet. Tjong in i tobakshyllan ovanför med alla ciggen.


Det är bara att konstatera att jag måste slita ögonen från den mysiga kassörskan! 

Av Zkrivaren - 19 november 2007 11:47

Helgens lugn byttes idag ut mot massor av hundar, hundar och ännu fler hundar. Om jag blev vindögd, vad blev då jycken? Men som vanligt fick en del inte hälsa, men en öppning noterades och i framtiden finns det hopp. Roligast, men ändå smått tragiskt var nog den lilla vovven vars äldre husse, inte bördig från orten, som ville hälsa på en hund, blev hängd i kopplet av husse. När den flämtade släppte han ner hunden igen.


Jag kom att hamna ett tjugotal meter bakom och till slut kom jag ifatt. Och ånyo stoppade husse hunden, denna gång genom att ställa sig nästan på hunden. Jag hade min under kontroll, men även hundar snackar (inte bara på film) och plötsligt försökte min smita bakom ryggen på mig. Samtidigt trodde den andra hussen att faran var över och släppte fram sin. Jag fick tag i min genom ett halsbrytande försök till akrobatisk övning, i nackskinnet och hon blev irriterad. Jag frågade vänligt om hon fick hälsa, samtidigt som den lilla krabaten gick fram och hälsade.Husse godkände och efter två minuter kom vi vidare, nu gick jag först.


Med hundar korsande på tvären och längden här och var blev det titta och nosa överallt innan jag lyckades få hunden inomhus igen, så nu skall maten placeras också, i magen.

Av Zkrivaren - 19 november 2007 11:24

Mamman i huset stod i köket och diskade. Hon hörde sin son i vardagsrummet leka med sin järnväg. Hon hör honom säga:

-Vi har nu ankommit till Stockholm central. Ni era djävla latmaskar se till att få arslena med er och snabba på av, så vi kan komma iväg i tid!

Mamman tappade en kaffekopp av förskräckelse i vattnet, torkade händerna och skyndade in till sonen:

-Sådant grovt språk använder vi inte i det här huset! Upp och in på rummet nu, det blir två timmars rumsarrest. Och sedan vill jag inte höra ett sådant språk igen. Förstått?!


Två timmar senare kommer grabben ner och leker med tågbanan igen, och hans mamma hör honom säga:

-Till alla passagerare som nu kliver av vill jag säga tack för denna resa. Vänligen se till att ni får med er samtliga tillhörigheter. Jag önskar samtidigt alla nypåstigna välkomna ombord. Vi kommer att göra vårt bästa för att denna resa skall bli behaglig för er.


Mamman ler stolt i köket, och sonen fortsätter:

- ...OCH OM NÅGON AV ER IDIOTER ÄR SURA ÖVER ATT VI ÄR MER ÄN TVÅ TIMMAR FÖRSENADE, NI KAN GÅ UT OCH PRATA MED DEN FETA KÄRRINGEN I KÖKET!

Av Zkrivaren - 19 november 2007 10:10

Arbetsveckan har börjat. Skolveckan likaså. Och inte minst ytterligare en ledig vecka för den som av någon anledning inte arbetar eller pluggar. Själv är jag handikappad, mitt redskap kameran, är på reparation, inga bilder tas och det brukar bli en del per dag. Hoppas det går fort och den är åter.

Idag har Elisabet och Lisbet namnsdag. Åkermanskan Rapport, SVT är den mest kända tror jag, där finns även bl a Elisabet Hedborg. Grattis mina damer!

Av Zkrivaren - 18 november 2007 22:30

Nu är söndagen gammal och trött, snart får den vila och måndagen tar över. Precis så skall jag försöka göra inatt. Sova alltså. Men det blir nog en blandning av allt. Utom att sova. Imorgon vet jag.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 18 november 2007 19:33

.... får jag meddela att den uppståndelse som mitt första inlägg tycks ha orsakat, vars orsak är trevlig i sig, men inte överensstämmande med det som uppfattats.

Jag var fruktansvärt stressad när jag skrev det och avsåg att för varje minut som går blir man äldre och det hade gått runt 11 timmar av söndagen när jag skrev det. Å andra sidan kommer tyvärr födelsedagen onom kort. Och innan någon hinner fråga, så ser det ut att bli en ensam födelsedag, något jag inte ens vill tala om eller skriva om nu. Inte ens en inbjudan skriver jag för jag vill inte ha nobbande svar. Men OM det finns någon som inte nobbar, så kan jag tänka om... 

Av Zkrivaren - 18 november 2007 12:56

Semesterfiraren hade tagit till vana att gå över bondens åker och det tyckte inte bonden om, vilket han påpekade.
-Jag går var jag vill, sa semesterfiraren, det har jag papper på! Bonden släppte då ut tjuren som genast gick till anfall. Semesterfiraren lade benen på ryggen och skrek på hjälp.
Ta det lugnt, ropade bonden, du kan väl visa honom ditt papper!


*******


Det blir utan hans samtycke som vi gifter oss. Speciellt hans fru är rasande.


********


Det tog mig tio år att upptäcka att jag inte hade någon talang för målning.

-Gav du upp då?

-Försent, då var jag redan berömd.

Av Zkrivaren - 18 november 2007 11:00

Söndagen är 11 timmar gammal och det betyder att jag är äldre :-)

Vädret är mulet och hyfsat varmt för hundpromenader och annat utomhus.


Idag har Lillemor och Moa har namnsdag idag. Grattis mina damer!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards