Alla inlägg under februari 2009

Av Zkrivaren - 21 februari 2009 13:04

Jag ska banne mig säga två ord till Zimpelz...Fy fan...med tillägget för snö.

Hon frustade och blåste förtvivlat för att snön skulle komma hit och en hel centimeter kom det, och mer kommer. Fast det är Bores fel. Kung Bore som vägrar abdikera, så vi får störta honom så våren kan komma.


Jag var ändå tvungen att gå ner till ICA. Funderade på ost idag varvid jag blir ståendes och tittandes. Näsan rinner så jag snyter till och störtblöder ur näsan! Vem fan sabbade packningen? Var är kranen som stoppar?


Nåja, en bra karl reder sig själv. Jag lyckades stoppa det provisoriskt, handla och komma till ICA:s sötaste unga dam, som jag alltid tittar extra på. För det får jag väl?


På vägen hem ville blödningen ta ny fart och det tog längre tid än vanligt hem. Väl hemma lade jag angrep jag blödningen på det sätt jag lagt upp taktiken för, och vann!


Men en blodig blev det på ICA idag.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 21 februari 2009 11:30

Dagen D... raggarfest!


Mycke stök kan det bli...men underst vill jag inte va


Idag slipper jag inte undan längre, vare sig med beslut eller snö. Visserligen har vi några cm liggandes, men nu ska vi får så jag tiger. Ett par dm om vi har otur. Snö, snö, snö, hemska tanke.  Ska jag behöva ta ut snöskrottan detta år, jag trodde jag skulle slippa med det tunga jobbet. Nu är det bara och hoppas det tar en annan väg så vi hamnar i utkanten. Lite nordligare bana... eller varför inte söderöver?


Har ett svårt beslut att ta också. Jag har sedan flera veckor fått en förfrågan om jag ska åka med på fest idag. Ska vara fest i Stala bygdegård på Orust. Skulle allt bli lite av nostalgitripp... raggarfest.


På scenen, the Go - Getters och Johnny Jean & the Denim Boys...

Var några år sedan man var på det, på 70-tal, eller som det heter nu Rockabilly fest... Där alla motorintresserade där yngre, medelålders och gammal ungdom samlas. Jag är rädd jag tillhör den gamla då...  

Såg den kallades "vår"fest... litet tidigt om man ser på termometern och det som faller ner. Problem kläder blir det, man kan ju inte ha pumps på fötterna... Man kan inte ha vårkläder precis...


Brylkräm är säkert några fanatiker som använder, detta klet och plet. Raggarväst är ett givet plagg... och för att inte glömma fotbeklädnaden... Myggjagarna, trots det inga mygg finns i februari...


 

Nu ska det ju bli skitväder, trafikvarning, så man skulle kanske hålla sig hemma pga det, ska någon hamna i diket så är det väl jag, positiva jag.

Har några timmar på mig att bestämma och den får jag väl utnyttja till att börja göra mig klar... i fall att.


Vi får väl se vem som bestämmer kvällen, jag eller mysaset... hmm

Men visst skulle det vara lite roligt se hur det bär sig åt idag...  Jag är givetvis förståndig/ast.

(Ska tillägga, hur det än blir kommer jag inte rocka röva av mig...)


Ha en bra dag där ute...// Zimpelz

Av Zkrivaren - 21 februari 2009 10:15

Först trodde jag att jag hade haft vild skön sex i natt, men det var bara jag som drömt och därmed kastat sängkläderna kors och tvärs. Inte hälften så trevligt som sex.

Under natten har det också snöat och vi har fått nån centimeter till, men jag håller ut för plusgraderna kommer.


Nu är det dags att göra sig fin och ta sig till apoteket och inhandla smärtstillande medel.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 21 februari 2009 00:08

Klockan har passerat midnatt och lite antiklimax råder. Denna fredaskväll försvann alla tidigt, något snopet för min del som förväntat annat.

Så kvar på min lott är att hälsa från Zimpelz, att hon var ledsen att hon inte hade möjlighet att avbryta det hon gjorde för bloggen, och det var inte med mig hon gjorde nåt...sånt. Å andra sidan vet jag inte exakt vad hon gjorde heller.


Jag vet att nu ska sängen tas ovanifrån, av undertecknad i liggande lättklädd ställning.


Lev väl!

//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 20 februari 2009 22:49

Som skotte med kilt ska man sitta rätt när det är bart...under.


//Zkrivaren som föredrar byxor

Av Zkrivaren - 20 februari 2009 22:10

Vissa gör vad som helst för reklam av bilden att döma.  //ZKrivaren

Av Zkrivaren - 20 februari 2009 19:46

Det blir lättklätt i melodifestivalen uppger expressen idag.

http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/1.1473385/velvets-kladchock-upptrader-i-trosor


Velvet uppträder i trosor som lämnar lite kvar till fantasin, men det drar nog tittare som senare har många åsikter, inte om låten, utan klädesvalet.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 20 februari 2009 16:25

Tänk vad allt kan hända. Från att vakna orolig och konstig i snoppen kropppen, till att göra illa ryggen och gå ut och bli på glatt humör.

Ryggen är som den är, och mer är det inte om detta. Massor av det jag skulle göra gjordes och jag kom till och med ut, tror det berodde på att jag fick en spark med mejl!


Kom fram till ICA efter att ha stått och pratat med folk, var ju social i det soliga vädret. Inne i ICA var det fullt med folk, mest "bondlurkar". Och en och annan dam, och så jag.

Lite frukt och grönt samt mjölk i korgen innan jag kom fram till kassan, där det gick undan idag. Något fattigare kom jag ut och träffade grannen, som också handlat. Vi hade sällskap hem och såg hur molnen plötsligt attackerade solen och temperaturens plusgrader blev påtagligt kyligare.


Nu skall jag bara mysa med zkriverskor, besökande damer mig själv, mina loppor och datorn.


//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards