Alla inlägg under juni 2008

Av Zkrivaren - 16 juni 2008 16:24

En kvinna kom in hos doktorn och berättade att hennes sexliv var dåligt eftersom hennes make inte verkade intresserad av att ha sex längre. Doktorn undrade om hon testat viagra, och hon svarade att hennes make inte ville veta av några piller. Han tog inte ens Panodil mot huvudvärk. Doktorn sa att hon kunde smyga ner pillret i hans kaffe, eftersom det inte lämnar någon eftersmak. Kvinnan lovade att hon skulle prova detta.
Två veckor senare var hon tillbaka på läkarmottagningen och doktorn frågade hur det hade gått. Hon svarade att det hade varit en hemsk upplevelse.
- På vilket sätt? undrade doktorn.
- Jo, jag gjorde som du sa, stoppade pillret i hans kaffe och det gav omedelbar effekt. Han slet undan allting på bordet, slängde upp mig på det och älskade passionerat med mig. Det var fruktansvärt.
- Var sexet så dåligt? undrade doktorn.
- Nej, nej, svarade kvinnan. Sexet var det bästa jag haft på 25 år, men jag kan aldrig mer visa mig på McDonalds igen...

Av Zkrivaren - 16 juni 2008 16:06

Då är inventeringen av antalet skadade tekniska prylar gjord i den här uppgången, endast en TV, tycks ha skadats så vitt det är känt, efter tre timmars åskväder.

Min egen ordinarie dator fick tas till sjukvården, troligen med nätvärksproblem. Med tur har jag den fixad vid 18-tiden idag. Jag är ställd då det är min arbetsdator. Såld är jag på den nyaste datorn som kommit ut. Windows kompatibel Linux, med runt 5-7 tums skärm, bra prestandard trots lite av allt inkl minne. Har inte bärnnarprogram, eller möjlighet att köra cd-rom eller dvd i, däremot usb-minnen. Endast 3200 spänn. I den finns klart för msn, Skype och webkamera.
Av Zkrivaren - 16 juni 2008 15:54

Vilken kväll. Ett trevligt telefonsamtal följdes av en minst sagt irriterande dator som åter fick för sig att bråka och från fullt bredband sjuknka utmärkt - starkt - bra - dåligt.... Och i morse var det en ny väckarklocka som hördes med sin närvaro. När den ljöd lyfte jag direkt upp i taket och åtstadkom nya märken i mitt huvud. Nere på golvet sprang jag som en pilsk tupp yrvaket letande efter hönsen, utförde säkerhetsdetaljerna till arbete och lade mig igen...med huvudvärk. Så är det att bli väckt av åskan. Nu är den över och solen är här, jag med förresten.


Idag har Axel o Axelina namnsdag. Grattis! 

Av Zkrivaren - 15 juni 2008 22:19

Mörker och mer mörker även ute Inne består det i krånglande dator och folk jag skall träffa som inte kommer, eller svar i telefonen...låter bekant på något sätt.

Dagens utmaning om att få trevligt sällskap i midsommar vann jag utan att behöva vara det minsta orolig, inte en enda nappade. Vad enkelt det kan vara att ha rätt. Undrar vad jag får i pris?

Dagens roliga, tillägnar jag en liten kille 8-9 år som kom på en korsande cykelbana. Hans två systrar var före och mamma långt efter när han och jag kom i kollissionskurs. Kisen insåg det och fick panik. Jag såg det och bromsade in. Han for förbi tittandes med ett stort frågetecken i sitt ansikte innan han försvann bort. Det tar en tid att glömma. Man har ju själv varit liten pilt.

Nu ska jag vända mig mot sängen, den tysta vännen, som alltid längtar efter just mig, och jag längtar efter...nä det är inte rättvist, men vem har sagt att livet är det? Jag vet att det ännu inte är det för mig!

Lev väl (och sov gott) !

Av Zkrivaren - 15 juni 2008 19:55

Han beställde kondomer på postorder, 1000 stycken. Han löste ut och räknade, fann att det bara var 999. Så han skrev ett reklamationsbrev i hårda ordalag till firman.
Tre dagar senare fick han svar med vidlagt gummi:
’Hoppas att vi inte förstörde helgen för herrn!’

Av Zkrivaren - 15 juni 2008 19:49

Jag vaknade med en enorm ångest på morgonen efter tre timmar sömn. Upp till datorn, som bråkade, jag hade nåt vajkalle i nätverket och gick på en annans oskyddade verk. Inte kul. Surfade snabbt igenom det nödvändigaste och gick ur.

Sedan påbörjades en fyra timmar lång under sökning, och plötsligt gick det bra igen.


Jag gick ut och hämtade luft genom en stärkande promenad och kom tillbaka till en dator som ånyo strejar. Nu sitter jag med en gammal reserv, och är allt annat än glad.

Människor, som lovar, gör det gärna, men hålla löften är svårare. Jag sitter fortfarande och väntar på tel.samtal som skulle ha kommit igår. Att jag inte ringer upp beror på att jag har ringt många gånger redan, nu är det deras tur.


Om det vill sig återkommer jag med att natta bloggen också, kanske en historia med. 

Av Zkrivaren - 14 juni 2008 23:01

Lördagen tar sitt sista timmeslånga andetag, sedan är denna unika dag över. Söndagen tar vid med spännande saker, kanske otäcka saker, eller rent av ljuva?

Vad det än blir så hoppas jag att du liksom jag skall klara av detta också, kanske få vara lite glada. Kanske vi får se solen också?

Dagens ICA, får jag inte glömma, en ny kassörska var det, snygg, sexig och charmig. Vilket leende, tror hon kan konkurrera med de damer jag har kontakt med, vinna över många. Kommer ihåg en låt från Gotland... 


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 14 juni 2008 20:54

Efter en hektisk dag, fortsatte jag ut ur lyan, kom faktiskt 1 decimeter ut, innan jag stoppades av grannen. Hon har funderat åt mig. Jädrar vilka grannar man har. Hon sa åt mig åka bort i midsommar, inte sitta hemma ensam. Det hon inte nämnde var, vart jag ska ta vägen. Men koppla av det skulle jag göra...närgånget. Vad hon nu menade med...Ja jädrar...nu kom tusingen ner. Med vem?


Efter lite om och män och flera damer, så kom jag iväg. Tog mig en promenad av längre modell, hamnade hos flera damer på...ICA. Måste ha fikabröd hemma...i fall. Ok jag vet att risken för att någon kommer idag eller imorgon, är liten, så jag får väl äta själv.

Jag hann även med att skåda lite av det avslutade första etappen att rensa bäcken. De har hunnit kanske 20 procent. Mycket jobb kvar.


Även under eftermiddagen har ett telefonsamtal av modell trevligt...mycket trevligt, avverkats och fler blir det. För nu går berg-o-dalbanan uppåt igen, och inte tack vare "vänner" utan tack vare riktiga vänner!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards