Alla inlägg under juni 2008

Av Zkrivaren - 23 juni 2008 19:16

Skitdag, sedan skulle jag inte behöva skriva mer, men då skulle säkert någon ta anstöt. Regn, sol och halv storm på tvären 'är dagens väder i sammandrag. Även Tor finns med i bakgrunden och jag är uppmärksam, om och när, han börjar att tala. Vill ju inte reta vädergudarna, räcker med människorna.

Av Zkrivaren - 23 juni 2008 12:30

En man sitter på ett tåg, mittemot en tjej som har en kort minikjol. Plötsligt ser han att hon inte har några trosor på sig.

-Tittar du på min mus? frågar hon.

- Förlåt, säger mannen.

- Det gör inget, jag är stolt över min mus. Titta här, den kan ge dig en slängkyss.

Tjejen tar upp sin kjol och han stirrar storögt när hennes mus ger honom en slängkyss åt honom.

- Den kan vinka också, titta här bara, säger hon.

Mannens ögon håller på att trilla ut när han ser musen vinka åt honom.

- Varför kommer du inte hit och sätter dig bredvid mig, säger tjejen. Mannen reser sig och flytter sig till hennes sida.

- Vill du sticka upp några fingrar där? frågar hon.

- Skämtar du, utbrister han, menar du att den kan busvissla också?

Av Zkrivaren - 23 juni 2008 01:57

Måndagen är bara två timmar gammalt och jag har precis kommit igång med att skriva igen. Efter korrekturläsning var det så dags att delvis skriva om boken, eftersom slutet förändrats på ett sätt som skulle vilseleda läsaren. Några nya kapitel blir det också, varav ett kom till nu i natt.


Adolf och Alice har namnsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 22 juni 2008 20:37

Nu är det tidigt med nattbloggen igen, och det beror inte på att jag skall krama annan en mig själv och en telefonlur. Telefonsamtalen är kvällen avdelad för och sedan sömn. Men innan sömnen ska Ågren ut också. Han kom med grannen under. Kan ju säga att jag förstår Ågren, men inte att han skall till mig.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 22 juni 2008 14:48

"En vän är en person som kommer nära när andra försvinner."


(Walter Winchell) 

Av Zkrivaren - 22 juni 2008 14:46

Lärarinnan:
- Nämn några mänskliga organ som vi har två av.
- Ögon, öron, lungor, svarar barnen.
Men Holger svarar:
- Snoppen, när han får frågan.
- Men Holger, det har ni pojkar inte två av, säger fröken.
- Jo, min pappa har det, svarar Holger stolt. En liten som han pinkar med, och en stor, som han borstar mammas tänder med!

Av Zkrivaren - 22 juni 2008 12:00

God förmiddag alla och söndagen, den sista lediga dagen för vissa, för andra är det bara en söndag, och den sista gruppen säger bara: Semester!

Själv säger jag....trött. Måste sluta och ha det...trevligt. Det är ovant för mig. Jag som oftast är slagpåsen i träningslokalen, när det skall sparras och värmas upp. Då det stora muskulära dynamitpaketen till boxare kommer fram och jabbar lite innan det exploderar så jag ser...ingenting. Inte konstigt att man har huvudvärk egentligen, grabbarna killar mig inte under hakan precis. Nä, en rejäl tjotablängare bjussar de på, tur man är väl förstärkt i gångjärnen i nacken och övriga fästen mellan huvud och kropp, och att de inte slår på familjelyckan.


Familjelyckan...Varför heter den så? Inte fan har den givit mig den lyckan, då var jag väl inte ensam? Eller är kvinnorna idag, så glada åt "Surr" i byrålådan att de har glömt hur bra originalet är? Hur man nu gjorde det? Nej, jag har inte dåligt minne, men det var länge sedan... som jag åt, det skall jag göra nu...äta mat.


Idag har Paula och Paulina namndsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 22 juni 2008 01:08

Jag tittade inte på klockan, det gjorde någon annan, ett täcke! Det skrek sedan till den jag talade med att nu får du fan i dunet komma fort som attan, saknar din kroppsvärme. Vem fasiken saknar inte kroppsvärmen...av en kvinna? Fast jag har uppfostrat mina sängkläder att hålla klaffen, ibland somnar jag i TV-fåtöljen och vaknar till på morgonen, stel överallt...utom på ett ställe. Nu har jag bara några bloggar att natta, sedan tittar jag på sängen, funderar lite på dagen som varit, telefonsamtalen, mejlen osv. innan jag lägger mig ner, sluter ögonen och vaknar av att det är ljust inne...många timmar senare.

Lev väl!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards