Alla inlägg under juni 2008

Av Zkrivaren - 18 juni 2008 22:09

Godnatt EM? Det är inte mycket att roas av idag. Själv är jag road av damer, de är trevliga, noterade jag idag. Alla snyggingar som jag mötte, visste inte vi hade så många. Och hunden då? Jo, den var som matte...söt!


ICA med matvaror och databutiken för dito tillbehör har avverkats idag bl a, och även lite annat. Jag önskar alla besökare en trevlig kväll!


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 18 juni 2008 22:04

Tre norrmän skulle mäta en flaggstång och stod på varandras axlar. En svensk stannade sin bil och såg på. Efter en stund frågade han,
- Varför fäller ni inte stången?
- Det är höjden och inte längden vi ska mäta, dumsvensk.

Av Zkrivaren - 18 juni 2008 13:25

Mycket skall göras på kort tid och bloggen offras...tyvärr, eftersom jag känner mig skyldig att skriva i den för alla er besökare, ni som troget tittar in. Nu blir det lite mer sporadiskt varje dag...tidsmässigt eftersom det stundar helg igen. En helg jag inte vill ha.


Idag har Björn och Bjarne namnsdag. Grattis! 

Av Zkrivaren - 17 juni 2008 21:42

...blir lite tidig ikväll, men jag är trött och det är en dag imorgon också, en stressig sådan för mig.

Tidigare ikväll fick jag se en gammal T-Ford utanför mitt fönster, jag dreglade ner golvet av åsynen och får nog moppa upp det inann jag lägger mig.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 17 juni 2008 19:14

Efter en sen kväll och en god natts sömn, väcktes jag av ett sms, ett trevligt sådant. Kul att det finns trevliga människor också. Och de fortsatte att vara med mig, telefonsamtal och några mejl blev det innan jag tog den yttre rundan, som alltid bör göras. Därefter in igen med mertelefonsamtal och öga-mot-öga-samtal, innan det lugnar ner sig.

Nu väntar kvällens attraktioner och äventyr. 

Av Zkrivaren - 17 juni 2008 13:28

Har ni hört om den Zimbabwiska läkaren som uppfann förlossnings-smärta-överförings-maskinen? Uppfinningen gick ut på att överföra en viss del av moderns smärta till pappan vid förlossningen. Ett amerikanskt par i 9:e månaden anmälde sig som försökspersoner. Då födseln sattes igång drog man kablar från maskinen till mamman och pappan. Den var inställd på att överföra 25% av smärtan till mannen, men han var en hårding och kände inte någonting, medan kvinnan vred sig i panik. Läkaren överförde då 50% av smärtan till mannen, som fortfarande satt oberörd. Tillslut fick han 100% och de blivande föräldrarna satt glada och pigga utan att ha ont och tog emot en liten son.
Då mannen kom hem från BB, fann han brevbäraren liggandes död vid ytterdörren.

Av Zkrivaren - 17 juni 2008 09:42

Efter en natts sömn är solen uppe tidigt som attan, jag kommer lite senare och nu kom jag även hit.

Efter gårdagens haveri, som slutade i databutiken där ett bra jobb gjordes, som vanligt, har jag suttit och arbetat mindre än normalt vid densamma. Lite bilder har varit i siktet, men så är det en kort vecka.


Idag har Torborg och Torvald namnsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 16 juni 2008 22:36

Det behövdes några timmar på vårdcentralen hos it-handlaern, så fick den sig en omgång medicinnollor o ettor, för att fungera igen. Och det gör den...just nu. Tack o lov för oskyddade nätverk, som jag tvingades låna lite tid av. Med tanke på problemet, tror jag min dator är en hon. Varför? Hon hade ju huvudvärk (nätverk)!


En kort vecka är det nu, det är snart midsommar, för dem som tycker om det med sill o nubbe. Jag gör det...inte längre. Kanske en snygg fé kommer och tillfredställer mina begär, vad dessa nu kan vara.

Dagen går mot sitt slut, jag ska lämna det här stället och gå till vardagsrummet, sätta mig och göra...ingenting. Datorn får vila lite, men jag tittar nog in strax innan midnatt igen, då jag ska vara i säng.

Efter en stressig dag och utan dator har jag börjat inflygningen mot Stockholm Arlanda, blir väl en snygg buklandning, innan jag springer in i en bulle och drar till stan, flukter in city och bruttorna där. Får passa sig för att träffa nån härifrån bara, en annan vill ju inte förstöra nåt alltså.



Lev väl!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards