Alla inlägg under juni 2008

Av Zkrivaren - 12 juni 2008 17:33

Idag tog jag mig bl a an att fotografera djur och då var det ett måste att ta mig till sjön och familjerna Gås. De som skall ha fått tillökning. Med våldshot hängande över mig i form av regntunga moln, kom jag fram. Och där var familjerna Gäs och Gräsand, sida vid sida. Eftrsom jag inte ville störa för mycket och väcka deras ilska mot mig tog jag mig fram till ett avstånd av fem meter och plåtade. Gick sedan bort till tjocka släkten gräsand ett femtiotal meter bort, några nya bilder blev det. Sedan tillbaka till gässen, lite närmare den här gången. Välkommen besökare som jag blivit för andra året i rad, fick jag komma närmare, vilket jag med hänsyn till ungarna inte gjorde. Naturligtvis började molnen verkställa hotet.


Mötet

På min väg till centrum och köpa tvättmedel, mötte jag henne, damen som är så vacker att molnen borde ha flytt sin väg, ty hon är också Herrens arbetare. Ortens inte bara grannaste kvinna utan också jättetrevlig, och gift. Hon kom cyklandes, stannade och pratade med mig under några minuter, frågade efter min hund, som hennes (tandläkare) till hund gillar så skarpt. Min hund fick ytterligare en fan, saknar henne, liksom jag, och snart hela orten gör. Dessa bandidos till moln, ville inte att jag skulle prata med denna vackra trevliga dam, det började ösregna och vi bestämde träff om några veckor igen, en sån där träff när vi springer på varann.


ICA + sex = SANT!

När jag närmar mig ICA, kommer det ut två tonåringar, välformade damer i begynnelsen till trevligheter och svårigheter. Den ena iförd endast ett badlakan! Omsvirat den kurviga kroppen, som fick mig att gå in i en pelare. Den lagas nog nästa vecka.


Råttan

På vägen hem kommer jag fram mot oretens senaste skrytbygge, "55+-huset" där vissa räknar ihop åldrarna och får bostad. Då bakifrån ett hörn på huset, framför mina fötter kommer en pälsaktig "Britney Spears-hund", trodde jag. Men när jag tvärnitade så jag stod som ett n, fick jag nästan en känning av den. Inte var det en sådan liten hund, det var en extremt stor råtta! Tyvärr hann jag inte få upp kameran, men en 8 veckors hundvalp, är lika stor. Den absolut största råtta jag sett i mitt liv, och jag har sett råttor.. Föredrar små söta råttor...eller en mus.


Av Zkrivaren - 12 juni 2008 13:05

Mannen kommer hem från en lång resa, vrålkåt.
- Älskling, jag vill älska!
- Oh nej, inte nu jag har sån huvudvärk.
- Det är okej, säger han och försvinner in i duschen.
Strax kommer han ut med ett präktigt stånd och balanserar 2 ipren på ollonet.
- Älskling, vill du ha dem som sugtablett eller stolpiller?

Av Zkrivaren - 12 juni 2008 10:56

Natt till igår regnade det en skvätt, inte så mycket som behövs för att det gula gräset skall bli grönt och växa så det hörs. Ändå kör man med gräsklipparen för fullt. De korta stråna hukar sig och knivarna får inget att kapa, mn han som kör fortsätter. Precis som dom två som klippte buskarna, kom hit under en vecka och klippte några meter, lade grenarna på marken innan de tog bil med släkärran så tom och åkte. Dagen efter kom de tillbaka med bil o släp och tog några meter. Så fortsatte de tills de var klara. Under en tid låg det högar med grenar här o var, tills samma par kom med samma bil o släp för att lasta på grenarna på kärran.

De sliter inte ut sig här, men nu vet jag vart hyrespengarna går!


Idag har Eskil namnsdag. Grattis! 

Av Zkrivaren - 11 juni 2008 23:26

Om det inte händer något, då händer ingenting. Om man klagar på att inget händer för att det inte gör det, är det inte kul.

När jag satt och chattade för en stund sedan, dundrade det till i hallen och jag gick ut för att se vad det var. En garderobsdörr hade öppnat sig. Min första tanke var: "Mena jag har ju inga lik i garderoben...som lever.

Det visade sig att av mina uppställda fyllda kartonger hade den nedre börjat ge upp och följden blev att övriga lutade mot dörren som öppnades. 


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 11 juni 2008 18:50

"Om man ska passa in ska man vara falsk och le åt dem man avskyr och snacka skit om dem man gillar. "


"När du är 80 år gammal hjar du lärt dig allting, du måste bara komma ihåg det.


(George Burns) 

Av Zkrivaren - 11 juni 2008 14:32

Lilla Sofia sova. När hon krupit ner i sängen sitter hennes mamma på sängen och ska stoppa om henne. Då säger Sofia:
- Mamma, det kliar i ögonen.
Då svarar mamman:
- Det är bara John Blund.
- Mamma, nu är John Blund i rumpan....

Av Zkrivaren - 11 juni 2008 10:50

Igår flög jag nästan, idag är det tidvis nästan lika illa, men solen syns mera. Frågan är när blåsten lägger av. Det är inte kul att vara ute idag, men man måste.


Idag har Bertil och Berthold namnsdag. Grattis! 

Av Zkrivaren - 10 juni 2008 23:49

Att vakna på fel sida har nog vi gjort då och då, men ikväll ska jag lägga mig på fel sida, eftersom dagen bara gått utför och under kvällen kulminerat i en explosion av kulor mot mig.


Lev väl! 

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards