Alla inlägg under augusti 2007

Av Zkrivaren - 22 augusti 2007 20:17

På min väg hem ska jag ut från centrum via parkeringen där Berra Volvoförlängare ska in. Han vet inte hur bredd han är så ha tar bredden för sig själv. Jag hamnade i grönsakerna, även kallat buskar. Mina kommentarer som fick himlen att hicka och fan själv att jubla, passar sig inte att låta dig läsa här, platsen är nog okay. Jag hann ut till vägen som nummer två, blir etta och får bil i stänkskärmen bak. Vi väntar på att de från vänster ska passera och de som framför oss skall svänga in. Det blev en lång väntan. Men så rör det på sig och endast en bil kvar som skall svänga in, då kommer "Gubb-otto" i sitt oidentifierbara gamla trampil från 1937. Eftersom den som skall svänga in står framför mig kan jag inte cykla ut, och bilarna bakom blir ståendes. En meter från parkeringsinfarten kommer gubben på att det finns en ny modern sak i den gamla rishögen, den kallas körriktingsvisare, idagligt tal blinkers. Han använder den för tre blink, och nu osade hela centrum hett. Molnen kom på ett oroväckande sätt mycket nära jordytan. Sedan blev det fart på oss andra, det kan jag lova. Trots allt jag var först. :-)

Av Zkrivaren - 22 augusti 2007 18:12

Så tog jag mig ner till drabbningen i ICA idag. Väl förberedd på precis allt, inget kunde gå fel. Eller som Em skrev: "De får akta sig". Och naturligtvis så läste de hennes kommentar för inne i butiken var de inte. Där stod jag uppblåst, beväpnad till håret med både de ena och andra, och så är de inte där. Likt en ballong som blivit stucken av en nål sjönk jag ihop och i tröstens tecken funderarde jag på att köpa upp all glass och alla tårtor. Då kom nästa smäll. Så mycket pengar hade jag inte i pluskan. Jag bestämde mig för en 3-pack pizza, hundpaté och lösgodis.

Två kassor öppna och jag ställer mig hos den absolut mest serviceinriktade människa jag någonsin träffat i det här livet. Naturligtvis var hon iväg och hämtade en uppgift åt en kund, som inte klarat av detsamma. Kön stod still, kom igång och sedan var det kunden som köpte en sprayflaska, men inte hade något pris.
- Lugn, jag springer och kollar, säger kassörskan med ett leende och likt en antilop försvinner hon in ibland hyllorna.

Då byter jag kassa, den andra väntar på kunder så jag stormar fram och lägger upp varorna. Allt under tiden som de som är kvar i föregående kassa undrar om kassörskan gick på fikarast eller helt enkelt gick vilse. Jag betalade för mig och var nästan klar då kassörskan kom som en gasell tillbaka och meddelade att det fanns inget pris på hyllan heller så hon hade fått gå till huvuddatorn och bråkat med den för prisets skull. Det kallar jag service!

Av Zkrivaren - 22 augusti 2007 16:23

Mycket ska man se innan ögonen ramlar ut och man är stendöd. När jag är ute med hunden händer det ofta att vi möter hundar, företrädesvis lite mindre varianter. Husse/Matte drar alltid undan sitt djur och flyr så långt ifrån mig som möjligt.

Idag fick jag se den stora krocken. Över bäcekn kommer en hund mot en parkväg varpå det kommer två hundar mot varann mot bron. Vad händer? Alla tar sitt djur och springer åt sitt håll! Det är inte så konstigt att hundar attackerar människor!

Av Zkrivaren - 22 augusti 2007 09:49

Det har hänt igen, det mest sannolika uppfylldes igen, det är åter onsdag och snart helg. Därför grattulerar vi Henrietta och Henrika idag. Grattis!

God förmiddag!

Av Zkrivaren - 21 augusti 2007 22:52

Nu åskar det och regnar så jag avslutar bloggen som vanligt med ett godnatt & sov gott besökare därute någonstans!

Av Zkrivaren - 21 augusti 2007 18:32

Nu börjar det märkas hur klantig polisens tillståndsenhet är. På lördagen musikfestival och på söndagen motorshow, på samma plats. De första bilarna rullade in idag. Jag fick iväg ett höftskott, men det blir fler och bättre bilder för den som är intresserad, för det är du väl?

Av Zkrivaren - 21 augusti 2007 18:02

Igår blev det dramatik i hundpromenaden. När jag står och pratar med en annan hunds huse kommer en 13-årig tjej med en hund. För att slippa träffa oss går hon över en bro, då sliter sig hunden och hon skriker förtvivlat efter den. Min jycke uppfrattar situationen och springer fram och stoppar hunden tills matte kommer fram och allt ordnar upp sig.

Av Zkrivaren - 21 augusti 2007 16:25

 Jag var tvungen att cykla ner till ICA och köpa ett lysrör till växter. Väl i affären efter en tur i regnet greppa de jag de avlånga röret och drog mig mot pantautomaterna för att bli av med lite tomma läskflaskor. Naturligtvis stod en snygg ung dam tillika personal där och jag fick inte så brått, det fick hon! Till det trånga automatutrymmet och då slog det bakut i skallen på mig. :-(

Då kom jag på att jag inte hade mat hemma och  slog till på en fläskkarré och satte fart mot... Aj f.. här fanns det smarrigt, strömming i storpack, bara att slå till och ner till brödet. Perfekt mot automaterna och servicen? Hon kom ut när jag besviket konstaterade att "mitt" bröd var slut. Fin och genant som man är fick hon och kollegan jobba i fred. In och panta flaskorna. Kommer ut och möter den sköna med kollega, som hälsar och jag glor fånigt. Dagens samtalsämne hörde jag början på, men det återger jag inte här. Matchen fortsätter tjejer, för jag kommer tillbaka :-)

P.S När kommer Euroshoppers tandkräm in igen?

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards