Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av Zkrivaren - 12 augusti 2007 22:28

Att spå i dammtussar är ju enkelt och stämmer med verkligheten. Det borde aftonbladet och övriga som kommer med "värmande" nyheter om vädret baserat på otillförlitliga spådomar. Det blev totalt tre regnskurar och solen tittade fram mot kvällen, lite skrämt bakom molnen, men ändå solen.
På min kvällsrunda hittade jag två nya jobb, kul i synnerhet när nya delar måste hämtas ut. Frågan är vem som gör det? Eller jag tar tillbaks frågan.:-) Jag fick dock i ordning 75 procent av jobben under kvällen, så nu ska det bara skruvas lite sen är det klart.

Annat som är klart att nu ska det kojas, och ikväll är jag inte ensam, under sängen ligger hunden och med mig i densamma har jag Ågren, mardrömmarnas värld väntar.

Godnatt besökare därute någonstans!

Av Zkrivaren - 12 augusti 2007 21:28

En ökänd dansk flickfotograf misstänks för fem våldtäkter på unga kvinnor. Själv nekar han bestämt.
- Det är en ren sammansvärjning, säger han.

Danska medier rapporterar att den 50-årige flickfotografen Ulrik Michael David Steglich-Petersen från Århus misstänks för våldtäkter på fem kvinnor i åldrarna 17-28.
1998 ska Steglich-Petersen ha våldtagit en ung kvinna på en madrass i sin fotostudio så brutalt att hon började blöda från underlivet. Samtliga våldtäkter ska ha ägt rum i fotostudion i Århus. Detta skriver Expressen idag.

Om detta är sant är det rent ut sagt för djävligt. Som fotograf sedan många år, tar jag fullt avstånd för denna typ av brottslig brutalitet som brottet är, då kvinnorna skall ha börjat blöda. Att fotografera människor är att ha ett ansvar och modellen ska kunna känna sig lugn och trygg framför kameran och veta att allt går rätt till i alla avseenden. Det här påverkar hela branschen, i synnerhet hos nya eller amatörer som funderar på...

Av Zkrivaren - 12 augusti 2007 21:00

Att vara artig ska man tydligen vara sparsam med när det gäller damer, som idag när jag var nere vid järnvägsstationen för att plåta. Då kommer Hon med stort H! Och ler mot mig. Tänk om kompisen lyckats i sina rymningsförsök at ta sig ut, ställa sig upp så jag åker ner med cykeln på spåret, framför X-2000 på väg till Köpenhamn. Cykeln fastar i kopplet på vagnen som skjuter mig framför sig i 200 kilometers fart över varenda sliper. Och varenda gång slår det rakt upp på kompisen, som vid det här laget har krupit ner bakom krockkuddarna och spänt fast sig i håret. Jag å andra sidan måste hålla i cykeln så länge det går. När tåget sedan bromsar för att stanna lär väl jag fortsätta några mil till innan det är färdigåkt för mig. Då kommer konduktören och vill ha betalt för resan! Och allt detta hade kunnat hänt för en charmerande dam i sina bästa år med ett förföriskt leende, som det heter.

Vad som egentligen hände? Hon gick och satte sig på perrong 3, långt ifrån mig så klart! :-(

Av Zkrivaren - 12 augusti 2007 20:26

Jag sitter här och spår ibland dammråttorna att det blir fortsatt mulet väder med risk för kraftiga skurar under resten av eftermiddagen. Med stor tur kan solen titta fram lite ikväll, om norrlänningarna lånar ut den. :-)
Nu ska jag försdöka fortsätta med mitt utomhusarbete, femtio procent nästan klart. I och för sig gör det inte så mycket att jobba med påslagen el och vatten, det blir ju mer spännande då, kanske jag kan slå en volt också. Det har jag aldrig kunnat förr.

Av Zkrivaren - 12 augusti 2007 19:26

Nu har aftonbladet varit i j´kontakt med sin spågubbe i Tyskland, han som spådde varmaste sommaren i år. Som när regnet öste ner blev sommar från midssommar, när regnet öste ner, som nu blir augusti blir het i flera veckor. Så som prognosen från smhi ser ut nu fram till torsdag, blir det ingen förändring, så vill du bli känd ta fram kaffekoppen, koka kaffe och spå väder i sumpen. Kanske aftonbladet publicerar din spådom. :-)

Av Zkrivaren - 12 augusti 2007 09:25

Är du Färdig att Gå och gratta namnsdagsbarnet Klara? För hon har namnsdag just denna söndag. Klara färdiga gå!

God förmiddag!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards