Alla inlägg den 13 augusti 2007

Av Zkrivaren - 13 augusti 2007 22:31

Natten gör sig påmind.


Godnatt besökare därute någonstans! 

Av Zkrivaren - 13 augusti 2007 18:31

Kvinnan var missnöjd med personalens bemötande. Då började hon slå sönder akutmottagningen i Lund.
Väktarna kunde inte hantera situationen och tvingades kalla på polis.

Det var strax före klockan två på måndagsnatten som polisen fick larmet från akutmottagningen vid universitetssjukhuset i Lund. En kvinna i 20-årsåldern hade kommit i bråk med personalen. Hon hade då slagit sönder ett antal vaser och förstört en lampa. Hon skickades till väntrummet och där fortsatte skadegörelsen.
- Hon förstörde inredningen. Drog ut en sladd till en tv och välte en kaffemaskin, säger Malcolm Göthe, inre befäl vid polisen i Lund.

Polisen tror att hon ville ha sjuktransport hem vilket hon nekades. Men polisen ställde snällt upp och skjutsade hem henne. Och nu är hon misstänkt för skadegörelse.

Det går utför med det svenska samhället...:-(

(KvP)

Av Zkrivaren - 13 augusti 2007 17:45

Jasmine Willis, 17, fördes i ilfart till sjukhuset med hjärtklappning, feber och andningssvårigheter.
Orsaken: en överdos av kaffe.

Det krävdes bara sju koppar dubbel espresso för att Jasmine Willis, 17, skulle bli sjuk. Hon jobbade i sin pappas kafé i den brittiska staden Stanley och drack kaffe under tiden hon hjälpte kunderna.
Plötsligt började hon bete sig underligt.
- Jag grät inför kunderna och tårarna bara rann nerför ansiktet, säger Jasmine Willis till Daily Mail.
Hyperventilerade

När hon blev hemskickad från jobbet kom de medicinska symtomen.
- Jag blev dränkt i svett, höll på att brinna upp och hyperventilerade. Sedan började hennes hjärta skena i bröstet.
Då fördes hon akut till sjukhuset där läkarna konstaterade att hon hade fått en allvarlig överdos av koffein. Hon låg inlagd flera dagar under sträng bevakning innan hon hämtade sig.

(Expressen)

Av Zkrivaren - 13 augusti 2007 17:30

Jag ringde på morgonen om mer delar, men det var osäkert om det fanns inne så jag fick cykla ner till kontoret med en del så skulle man titta, eventuellt beställa, så nu blir det inte mycket gjort. Passade på att jaga lite journalistiskt, men det närmaste jag kom var 2 dm från en olycka mellan cykel och bil, och jag stod på andra parkett tjugo meter bort. Under strålande solsken jagades vidare utan att något större hände. Först var jag dock ute med hunden som fick en lång promenad i fint väder.

Vid 14:30-tiden ställde jag mig och häckade i centrum när en ambulanshelikopter kom in lågt över centrum, vilket fick mig att titta upp. Det gjorde även en äldre man på cykel, sedan tittade han ner i marken då han föll pladask. Två personer, varav en undersköterska var framme inom 30 sekunder. Farbrorn var oskadd, tackade för hjälpen och cyklade vidare. Själv blev jag nästan av med kepsen då ytterligare en lågsniffande varelse kom uppifrån, en kråka. Och jag som inte hade en aning om att min keps såg så god ut.

En dag har till stora delar gått förbrukad och jag har inte fått ut mycket av den. Men jag har hunnit skriva ytterligare i fortsättningen på följetongen. Det har varit lite stiltje, men nu har jag kommit igång och ska se till att avsluta den första omgången av den. Den andra får vänta lite eftersom jag skriver tre stycken samtidigt. Knäppt? Inte alls! När jag får torka på den ena, tar jag nästa eftersom de inte är lika alls. Däremot gillar jag inte att vara fem veckor efter tidsschemat.

Dags för en ny tur med hunden. Det har tajtat upp i alternativa vägear då skolorna förbereder sig och det vimlar av fröknar, magistrar, rektor, kurator och all annan personal. Det får nog bli skogen på eftermiddagen, problembarnet är dagiset vi ska förbi eftersom det kryllar av barn och vuxna där, vilket inte alltid är så lyckat. Men ute i skogen då råder lugnet, om inte ett rådjur, en hare, en hackspett eller ett träd faller över mig, för då råder det mörker också.

Men ödet ingriper och det blir inte skogspromenaden utan sjöpromenaden. Och lagom till slutdelen av sjön, där grusstigen är smal kommer jag ifatt en urilsk hot dog (tax) vars matte tar ut på gräset till höger. Till vänster går det en stor mängd änder och mittför kommer korkade paret och stannar mitt i. Funderar på att slänga dem i sjön, men jag ville inte förorena sjön för fåglarna, men de skulle säkert flyta. Så jag och hunden, som gick utan koppel, fick gå mellan korkarna och änderna, som tittade lurt på oss, tog några steg åt sidan samtidigt som hot doggen till tax vrålade ut sin ilska under mattes lama försök att få tyst på den. Det var ju bara att dränka den, blöt korv går också ner... :-)

Av Zkrivaren - 13 augusti 2007 08:29

Arbetsveckan har börjat igen och vi kliver ur sängarna och varandras famnar, åtminstone de som har en famn att glida ur. Sedan iväg till jobbet och fika. Sedan prata bort en stund innan chefen undrar vad alla gör, då går man på toaletten för att släppa ut fikat, sedan är det lunch, och efter lunch skall namnsdagsbarnet Kaj gratuleras ordentligt, så inte blir det mycket arbete gjort idag.

God förmiddag!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards