Alla inlägg under augusti 2007

Av Zkrivaren - 19 augusti 2007 23:04

Söndagen är slut och måndagen tar vid om en timme.

Godnatt & sov gott besökare därute någonstans!

Av Zkrivaren - 19 augusti 2007 18:17

Nu på eftermiddagen var jag och hunden ute och motionerade mig när vi träffade på en Golden som löpte. Tyvärr gjorde inte matte det, och hon hade ingen tanke på att börja för min skull heller. När vi kommit halvvägs får vi känning av ett jordskalv (har varit med förr). Det vibrerade bra och starkare och under lång tid...för lång tid. Orsaken visade sig vara en madam med alldeles för mycket vikt, som jag först trodde var ett hus (med glasögon). Hennes lilla "golvmopp fick först inte hälsa på min varför jag såg till att hon inte gick fram. Då släpper människan till sin "golvmopp" så den flyger upp med nosen i baken på min, som uppfattade som ok vi får hälsa. Så gjorde även jag. Då attackerade hunden, och matte tyckte min var närgången! Ursäkta så lite, men vem var först på vem? Och tro fan inte att människan, eller var det huset, går i motsatt riktning så vi kommer att gå med tjugo meters avstånd pararellt med varann! Snacka om att marken skakade alltså. :-)
Vi var tvunga att korsa hennes väg ännu en gång och nog kändes det som hon avsiktligt gjorde detta. Ödet grep dock in och en liten "Parishund" Papillion, kom före och blev offer för husets argsinta golvmopp (eller var det en skurkvast som den dreglade?) Jag och jycken tog oss förbi i kaoset som uppstod. Ett kaos som höllt på att sluta illa.

Av Zkrivaren - 19 augusti 2007 12:26

Tog ut hunden vid 10:45 och molnen var hotfulla på himlen. Så jag tog på mig en jacka och förberedde oss på regn. Vi kan inte längre ta vår skogspromenad för Södra har kapat träd igen och använder gångstigen som förvaringsplats. Otroligt smart, Södra! Det är så mycket ni inte kan.

Nu blev det istället en kombination av vägar som tog över en timme att gå och naturligtvis kom solen fram och jackan blev varm, vilket det fanns vissa fulingar som kommenterade. Till dem säger jag bara att jag är inte påverkad tidigt på förmiddagarna! Efter mycket nosande och annat är vi nu åter.

Av Zkrivaren - 19 augusti 2007 10:01

Söndagen är här sedan många timmar och ledighetens sista timmar skall nyttjas. Imorgon är det måndag igen. Idag har Måns och Magnus namnsdag, och dem grattar vi.

God förmiddag!

Av Zkrivaren - 19 augusti 2007 00:04

...några rader trots den sena timmen och John Blund skyfflande av sand på ögonlocken. Tur att jag har sådan viljekraft som jag har. :-)


Slitet med att föra över blogginlägg har pågått hela dagen och kommer att göra det även de närmaste dagarna i mån av tid, så bli inte förvånad när mitt namn dyker upp titt som tätt. Det blir värre när jag har kommit på plats, säger en del. Själv säger jag; inga kommentarer.


Godnatt besökare därute någonstans & sov gott! 

Av Zkrivaren - 18 augusti 2007 14:51

Jag håller på att flytta över massor av inlägg från en annan blogg hit och börjar inse vilket jobb det är. Men kul ska det bli när allt är klart om några dagar.

Av Zkrivaren - 18 augusti 2007 14:50

I Norrbotten blir det allt kallare, redan i natt kryper temperaturen ner till cirka 2 minusgrader! I Halmstad 10 plusgrader och i Malmö 14 varma i natt. Åtminstone uppger smhi det.

Av Zkrivaren - 18 augusti 2007 09:19

Klockan har passerat nio, det är ynka 14 grader i luften och det är damernas idag. På deras namnsdagar gratulerar vi Lena och Ellen.

God morgon!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards