Alla inlägg den 6 augusti 2007

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 22:57

Då är en måndag snart slut, jag skall tortera trollen lite och sedan smyga ner i sängen och påbörja konstiga ljud. I den mån jag snarkar alltså!
I morgon är det tisdag och då ska jag försöka komma ihåg att hinna med att tvätta. Och blogga så klart! Det bland annat.

Godnatt besökare därute någonstans!

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 20:56

Efter 3,5 timme är jag åter i bostaden efter att ha hunnit med det mesta inkl hunden so9m träffat sina kompisar och umgåtts med dom. Jag umgicks med ägarna, inte deras döttrar! Och tamejtusan om inte hundarna snackade liga mycket som vi människor. Allt under överinseende av en stor fin och lysande varm sol, vilket gör mig glad.

Tänk vad mycket man hinner med att göra när det är varmt och ljust. Full fart hela dagen och bostaden är till största delen städad, företrädesvis på hundhår. Imorgon är det tvätt igen och en delannat.

Dagen till ära blev kanon lyckad fotografiskt sett. Två foton, båda kanonbilder! Under min långa fotokarriär har jag bara ett handfull sådana bilder och nu blev det två stycken på en gång. Det känns så bra! :-)

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 18:52

Med de nya Drive In Bankomaterna kommer du som kund att kunna ta ut pengar utan att lämna bilen. Instruktioner för de ny bankomaterna följer nedan. Vänligen läs de instruktioner som passar till ditt kön, och memorera dem till första gången du ska använda automaten.

INSTRUKTIONER FÖR MÄN:
1. Kör fram till Bankomaten.
2. Rulla ner fönstret.
3. Sätt in kortet och knappa in din PIN-kod.
4. Skriv in det önskade beloppet.
5. Tag kortet, pengarna och kvittot.
6. Rulla upp fönstret.
7. Kör.
INSTRUKTIONER FÖR KVINNOR:
1. Kör fram till Bankomaten.
2. Backa så att sidorutan kommer närmare Bankomaten
3. Starta motorn igen!
4. Rulla ner fönstret.
5. Leta fram din handväska och töm ut innehållet på passagerarsätet för att hitta kortet.
6. Leta efter ditt smink och kontrollera makeup'en i spegeln.
7. Försök att stoppa in kortet i Bankomaten.
8. Öppna bildörren för att komma lite närmare.
9. Sätt in kortet.
10. Vänd kortet riktigt.
11. Leta rätt på kalendern i din handväska och läs PIN-koden, som du har skrivit på omslaget.
12. Knappa in PIN-koden.
13. Tryck på "FEL" och skriv den korrekta PIN-koden.
14. Skriv in önskat belopp.
15. Kolla makeup'en i spegeln igen.
16. Ta pengarna och kvittot.
17. Töm handväskan igen för att hitta din plånbok, stoppa ner pengarna i den.
18. Stoppa kvittot längst bak i checkhäftet.
19. Kolla makeup'en igen.
20. Kör två meter framåt.
21. Backa tillbaka till Bankomaten.
22. Tag kortet.
23. Töm väskan, hitta kortfodralet och stoppa ner kortet i det.
24. Kontrollera din makeup.
25. Starta motorn igen! Och kör bort från Bankomaten.
26. Kör några kilometer.
27. Släpp nu upp handbromsen.


:-)

En herre kommer in på en restaurang och beställer in en konjak. Vid serveringslokalens motsatta sida står en målare på en stege. När konjaken kommer in får gästen plötsligt se målaren, varvid han skyndsamt lämnar lokalen. Målaren går lugnt ner från stegen, går fram till den övergivna konjaken och sveper den.
- Nej, hallå där, så där får ni inte göra.
Tänk om herrn kommer tillbaka,
- Det gör han inte, säger målaren
- Hur vet ni det?
- Han är ordförande i nykterhetsföreningen
där jag är sekreterare ...


:-)

I stadens park har det stått två statyer, i evigheter verkar det som, mitt emot varandra, en manlig och en kvinnlig. En dag kom en trollkarl fram till dem och sa: - Ni har nu stått här i 200 år, så jag ska vara snäll och förvandla er till levande människor i 30 minuter. Men kom ihåg, det är bara 30 minuter, så spendera dem väl. Trollkarlen svängde med sitt trollspö och de två statyerna försvann bakom närmast buske, där det hördes fniss, skratt och lite annat med. Efter femton minuter kom de tillbaka alldeles utsjasade och trollkarlen frågade varför de inte gjorde det en gång till eftersom de fortfarande har femton minuter till godo. Då vände sig den manliga statyn mot den kvinnliga och sa:
- Ok, men den här gången håller du duvan, så skiter jag på den!

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 15:08

– Jag satt på Kumla i början. Det är ett femstjärnigt hotell jämfört med Kirseberg för där är de intagna för sig och personalen för sig, säger Yousif Abdullah som gjort 18 månader av sitt straff. Det säger Yousif Abdullah, som nu avtjänar fem år på Kirsebergsanstalten.

Så det är inte så konstigt att antalet brott och gripande ökar liksom antalet fällande domar. Vem vill inte bo på ett fenstjärnigt hotell gratis? Fast utelivet kunde ju vara lite bättre, då kanse det blev sex stjärnor?

Källa: KvP

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 11:55

Nu skapas det en svart kultur på internet som går ut på att ungdomar skall skriva om ångest, anorexia, skärningar med mera. Det finns de som skriver att anorexia inte är en sjukdom och uppmanar läsaren att följa det som står i texten på sidan. Nu uppmanas föräldrar att informera sig om vad deras barn/ungdomar gör på internet och hur de skall se tecken på problemet.

Orsaken till det depressiva läget anses bl a vara den press att vara vacker och bäst för att platsa, något som är totalt helt meningslöst fel!!!

Varje människa är en individ med för- och nackdelar, glädje och sorg, kunskap och okunskap osv. Livet går inte ut på att tävla, vilket tyvärr många (även vuxna) uppmuntrar till, inte minst genom internets olika bloggar. Just bloggleverantörer som Bloggspace, olika forum, chattrum etc., skall ansvariga för respektive del ta sit ansvar att inte lägga ut sådant som kan påverka ungdomarna negativt som att tävla och vara bäst. Inte ens när det tjatas om det!

Du som förälder måste nu vara mer uppmärksam på vad som händer på nätet, vad dit barn gör och besöker för sidor på nätet, om middagen är för stor osv. Och föräldrar måste våga agera när de ser tecknen på att något är galet. Hjälp ditt barn och gör det omgående!

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 10:53

Varmt o gott och vi dricker som bara den. Ute och gå är inte kul, speciellt för hunden med sin tjocka päls, men idag glömde hon bort den när vi hamnade mitt i dramat.

Plötsligt kom en dam med en pudelvippa, som blev störtförälskad i min just nu löpande jycke. Stolt kis som den andra hunden var, hade den inget problem att komma ur kopplet och rymma. Med fart i tassarna kom den springande, men bromsade in när min mötte. Ooops, lite stor tycktes den tänka. Men sedan lekte de som aldrig förr och att sätta på kopplet igen blev ett jobb under några minuter. Men det tog på hundens krafter och promenaden kortades av så hon gick komma och dricka massor. Bara husse som inte sköter sig. :-(

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 10:45

Polisen bötfäller allt fler svenskar som urinerar på allmän plats. Förra årets rekord på 3 328 urinerare är redan på god väg att överträffas. Fram till och med den 1 augusti i år hade 2  252 personer redan bötfällts för att ha kissat på allmänna platser, uppger tidningen Metro. Siffrorna kan jämföras med år 2002 då runt 900 personer bötfälldes för förargelseväckande beteende genom offentlig urinering, rapporterar bl a Corren.

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 08:51

En ny arbetsvecka har börjat. Många har tagit sig ur sängarna för att ta sig vidare mot dagens arbetspass. Ibland dessa finns Alfons och Inez, som båda har namnsdag idag. Grattis Inez och Alfons Åberg!

God förmiddag!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards