Alla inlägg under januari 2009

Av Zkrivaren - 23 januari 2009 22:28

Kär syntetiskt...

Kan de vara nåt? Snart kan du spraya... dig kär? Oxytocin, blir det den nya innedrogen?

Ja nu nalkas snart våren och de flestas känslor kommer spruta hej vilt. Sen kan det finnas en och annan, typ jag, som städar för att hålla dessa på avstånd. Men för er som vill men inte kan, nu kanske den kommer... sprayen för er som bara måste.

Hur ni sen ska kunna få en partner att fastna har jag ingen lösning på, hur "smart" jag än är. Vet inte om man kommer kunna spraya på avstånd så det drabbar den ni vill ha.

Undrens tid är inte förbi, kommer nog aldrig hända heller... men det är tur man bestämmer själv.  Som om inte kroppslukt (odör) eller parfym/rakvatten räcker till... nu ska det sprayas kär också.

Vore ett öde om någon sprayade då jag sov. Men för de som vill och orkar med... Här kommer det som kan göra dig kär... gäller ju bara den andre har detsamma.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4207037.ab

Med risk att radera nån annan så loggar jag ut. Får väl besked, hmm. Önskar Alla en god natt och om vi inte ses imorgon... en bra lördag... //Zimpelz


Av Zkrivaren - 23 januari 2009 21:49

Det var en gång en zebra som besökte en bondgård. Hon mötte en gris frågade:
- Vad har du för uppgift egentligen?
- Jag levererar bacon, skinka och fläsk.
- Där ser man!
Zebran gick vidare och mötte en höna och frågade:
- Vad gör du här då?
- Jag levererar ägg till bacon.
Zebran mötte senare en ko och frågade:
- Vad levererar du då?
- Mjölk, smör, grädde och ost.
Sen mötte Zebran hingsten hon frågade:
- Och vad gör du då?
- Om du tar av dig din pyjamas så ska jag visa dig vad jag gör!

Av Zkrivaren - 23 januari 2009 16:54

Dagen började inte så bra, men har artat sig efter hand, och det tack vare många olika faktorer inte minst människor. Och en hund!


Efter att ha slitit på datorn, skulle jag ut och kasta sopor och få frisk luft i pormenades spår. På väg ut träffade jag en granne med hund, som bara måste ge mig en kram trots mattes protester. Kanske var hon...avundsjuk?

Får väl ge henne en...kram med.


På sluttampen blev det ICA, och några småsaker jag hade glömt (som vanligt) igår. Inne i butiken träffade jag bekanta och vi ställde oss att prata mitt i vägen för övriga kunder, något som alla börjar bli vana vid, när jag är en av två pratare.


Alla kassor var öppna och jag hamnade bakom en charmant ung dam som handlat vagnen full. Mycket trevlig och artig dam, som jag tacksamt stod bakom, väntandes på min tur.

I kassan satt en av få killar, lika trevlig som vanligt och han liksom jag längtar nu efter våren och värmen. Efter lite snabbt snack karlar emellan, tog jag mina varor och gick mot utgången, ganska glad till sinnet.


Men det släckte lite när ortens "pucko" med smart son kom. Kärringen Morsan är den dummaste jag varit med om, lider av komplex, tror jag. Sonen brås tydligen på pappa, där finns det såväl hjärna som ödmjukhet. Och kisen är runt 7 år!

Förra gången jag mötte dem, i förra veckan, stod de före mig i kassan. Kärringen Morsan slängde upp varorna och lät korgen stå och blockera för mig att sätta upp min tunga korg. Grabben såg det och sa med en irriterad röst:

- Men mamma! Och knuffade till henne. Hon brydde sig inte, men grabben plockade undan korgen och såg till att en avskiljare kom på plats. Heder o tack!

Nu mötte jag dem igen, och kärringen morsan skulle ha fri väg fram, men nu var det mig hon hade framför och jag flyttar mig inte för sådana som hon. Det blev flera steg omväg för henne. Sedan kom sonen på cykel och vi väjde åt var sitt håll. Den kisen blir det nåt av, till morsans fasa.


Väl hemma i bostaden fick jag ett överraskande mejl, från min "gamla" hunds matte, med foto på jycken still going strong. Oh, vad jag saknar hunden! Djur över huvudtaget.


Nu blir det nästa jobb vid datorn, och jag överlämnar bloggen i läsaren ägo...eller en zkriverska.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 23 januari 2009 13:07

Lyckopiller!

Ja då var det snart dags för det lyckopiller som friska kan äta. ”Folk i västvärlden generellt skulle vilja använda en medicin som gör dem lyckligare, smartare och ger dem ett bättre liv”.

Nu ska vi alla bara vara... lyckliga jämt och ständigt. Tänk om det nu är så enkelt att det helt enkelt inte funkar att man kan vara det. Då blir det avvänjning för hela slanten.

Lyckopiller (antidepp) är ju inte bara att sluta med utan de ska vänjas av i samma takt... om inte långsammare än upptrappningen. Annars blir det bakslag och det skulle innebära att de som var friska innan hamnar i... just depressionstatestiken.

Kika in och läs... http://www.blasket.se/viewnews.php?id=541


Alla kommer gå med stora fåniga flin för jämnan och säga jaja till allt, vilken lycklig värld. Vem kom på denna smarta ide, jo en manlig professor, hur är den person och vilken livssituation lever han i... Men ett smart sätt att tjäna pengar är det ju.

Varför behöver vi i västvärlden det, är det jämställdheten som sätter käppar i hjulet att vi inte klarar leva upp till alla krav...

Finns andra piller som också kan ifrågasättas då man inte behöver stoppa i sig om man inte är sjuk... Men tillfällig lycka kan infinna sig. Tror nog de flesta kan räkna ut vad.

Sen kan man också undra hur det ska gå för de som dricker, mindre eller mer.... För lycka + alkohol... Lyckliga alkisar, hmm. Låter inte som en bra kombination.

Jag tar helst en Irish någon gång än knaprar lycka... Så här kommer den, kan intas framåt kvällen. Skål!!!

Eller varför inte annat beroendeframkallande (inget jag dricker) som man blir pigg av och som kan bli svårt bli av med...  

http://www.blasket.se/viewnews.php?id=535

Ha en bra dag och sköt er där bakom... Kram på er ...

Av Zkrivaren - 23 januari 2009 10:57

Det blev en orolig och delvis sömnlös natt, kroppen fylld med oro, som fortfarande sitter i. Ingenting fungerar som jag tänkt mig, men det finns tack o lov, människor som uppmuntrar mig så oron ger vika. Måtte de stanna kvar.


Nu är det dags för annat än bloggen, men jag återkommer.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 22 januari 2009 22:03

Jag pratade med en orolig ägare till en katt, som varit ensam länge idag. Vi diskuterade vad han gjort i ägarens frånvaro, var det något...mysigt?

Kanske hade han bjudit in kattkompisarna på poker, eller hade han blivit skrämd av en råtta?

Oavsett vad, så var han lite extra kelen idag, och korten lär väl ägaren hitta vid städningen. undrar vad de spelade om?


Jag spelar inte nu, jag lägger mig...i sängen.


Lev väl!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 22 januari 2009 21:57


Själv har jag gått upp... och ner x massor av gånger. Dagen har varit full, dock inte jag. Imorgon är det fredag, så ni... då ska jag bjuda på en Irish...

Önskar alla en bra natt, jag ska rekonditionera mig och krypa i kojs. Sköt om er så slipper ni...

Av Zkrivaren - 22 januari 2009 20:01

En stressig dag har kommit till ända, åtminstone har mörkret kommit ute.

Inte mycket att förtälja för denna dag som har flutit i en fart som aldrig förr.


Under kvällen har telefonen gått varm och en av samtalen var från katt uppfödaren, som berättade att de små katter som jag plåtade, nu blivit sålda och den sista lämnar imorgon. De var 10 veckor gamla när jag var där.

De som jag var med vid födseln, som var runt 6-8 centimeter  stora, har vuxit till sig rejält och är många gånger större nu och har gått upp 1 hekto under en vecka.

Nya katter kanske ser dagens ljus inom en snar framtid, då en kattkille fattat tycke för två damer, som han inte lät bli.

Mer information kommer om katterna.


//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards