Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Typbeskrivning... JAG...

Av Zkrivaren - 28 februari 2009 14:07

Har suttit och roar mig på match.com. Vad gör man inte för att testa sig eller kan det vara ett dåligt sätt att se vem jag är... Skulle kanske gjort ett för Mysaset också, hmm


Detta var vad min personlighetstest kom fram till. Jag antar det stämmer en del om jag hade haft andra förutsättningar än nu. Nu är ju procenttalen ganska nära varandra, så jag har nog inte någon mer framträdande sida, hmm. Man kan se det som en rund kaka delat på 4.


Så här ser min personlighetstyp ut:


Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen.

Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. Vissa delar av denna personlighetstyp kommer att visas men inte i lika stor utsträckning som din mest utmärkande personlighetstyp.


Beskyddare, 26%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.


Äventyrare, 24%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.


Diplomat, 23%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.


Ledare, 27%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.



 

En något dålig förklaring på en ledare, skulle varit en bild på en jordledare...


Du är en LEDARE/beskyddare

Du är en sann ledare - en oberoende filosof som angriper problem metodiskt och rationellt. Med din nyfikenhet, uthållighet och ditt logiska tänkande finner du ofta innovativa lösningar på problem.

Du är ofta modig, självsäker och du arbetar hårt. Du är detaljorienterad, speciellt vad det gäller tekniska saker och du gillar att prata om ditt jobb med andra.

Du är otroligt lojal mot dina vänner och din familj. Du gillar att visa hur bra det går för dig för dina nära och kära.

Trots att du är bra på att handskas med människor och gillar att vara en del av ett stabila sociala nätverk så tillbringar du gärna tid själv där du har tid att hålla på med dina egna projekt.

Du är beskyddande och pragmatisk(praktiskt orienterad, inriktad på vad som fungerar, snarare än vad som är helt enligt teori eller ideologi). Dina vänner och din familj tycker att du är intressant och påhittig.


Jag brukar ju alltid ha något negativt att säga men... ska försöka hålla käft om hur jag tycker det stämmer. Jag kniiiper!!!

Men önska er en bra dag gör jag... Kram på er...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zkrivaren - 11 februari 2013 12:40

Hästkött i lasagne, en katastrof och stor nyhet, alla anklagar alla i spåren av hästkött som kanske funnits länge i lasagne, istället för nötkött som ska vara i densamma. Vad ingen talar om är den otroliga leveranskedja från slakt till frysen i ...

Av Zkrivaren - 5 februari 2013 23:24

I Lidköping kan många hålla sig för skratt, men vad skall de göra? Jo, slå en signal för att slå en drill, den senaste (vansinniga) tekniska utvecklingen i mobiltelefonens historia är ett faktum. Står du och väntar på buss eller tåg och blir n...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 20:52

Jordbruksverket tycker att vi äter för mycket kött i Sverige, det är inte bra för miljön, anser de. Därför föreslår Jordbruksverket att en skatt ska läggas på köttet, för att få oss medborgare att äta mindre kött. När tar dessa dumma dörslag slut...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 14:33

Åter är den hatade TV-licensen, numer TV-avgift, blivit aktuell. (Uppdaterat) Nu ska alla som har en dator, surfplatta eller mobil (smartphone) betala avgift. Att INTE inneha TV räcker alltså inte för att komma undan en onödig avgift om tusentals k...

Av Zkrivaren - 11 januari 2013 21:42

Hackare utnyttjar säkerhetsbrist – så skyddar du dig Säkerhetsexperter varnar för användning av datorprogrammet Java. En allvarlig säkerhetsbrist har upptäckts och datoranvändare uppmanas att stänga av funktionen. Så löd inledningen i arti...

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards