Alla inlägg under juli 2008

Av Zkrivaren - 19 juli 2008 11:46

Idag är det inte billigt att ha bil, den dyraste resan är till bensinstationen, där man slösar bort massor av pengar. Inte till macken, utan till staten. Inte för att pengarna skall gå tillbaka till bilisterna i trafikens tecken, utan att ta till massa annat, som skattesänkningar, för en del.


Snacket blir som när man är ute med hunden.

-Nu tar vi och drar med vår lilla Fiat

-Där kommer en med Volvo, den är dyr i drift.

-Mercedes är fin och skön, men kostar för mycket i underhåll.


Idag har Sara namnsdag. Grattis Sara, till dig ägnas låten med samma namn, skriven och framförd av Mauro Scocco.

Av Zkrivaren - 18 juli 2008 22:35

Natt är det dygnet runt, på den så kallade dagen är det mörkt och regnet kommer och går, natten är också mörk och jag är trött, inte bara på vädret, utan rejält trött. För alla besökare spelare jag ""Hönan Agda" med Cornelius Vreswijk.

Av Zkrivaren - 18 juli 2008 21:21

Vad skönt allt är, bara sätta sig ner i favoritfåtöljen och det med ett par mackor och lite och dricka (ej alkohol). Mackorna gick i och vätska skäljde ner de sista smulorna. Magen uppskattade det som kom ner och började om edelbart att bearbeta materialet.

Då blir jag fruktansvärt trött, innan jag vet ordet av så har jag fått tonvis mad sand på ögonlocken, huvudet åker framåt och ögonen ger upp. Jag sover. Och vilken sömn det blev! I hela två oavbrutna timma sov jag i fåtöljen, vaknade av smärtor i magen. Hårt dragen svångrem i kombination med att glida ner i fåtöljen, var ingen höjdare.

Av Zkrivaren - 18 juli 2008 14:51

Idag var det ovanligt nära till...Tyskland.

Visserligen har internet krympt v'ärlden som man säger, och sedan tillkommer den globala värmen som ger oss afrikansk värme, säger ivssa, fan vet var.

Men idag var det mer tyskar än svenskar inne i ICA. Kändes lite fel att behöva använda ett annat språk för att nå hyllan, än svenska.


Ett språk som med bestämdhet var annat fick jag på mig tidigare, väta i form av regn. Molnen lyckades sikta in sig på mig igen, och jag som inte ens hade hårschampo med mig. Håll med om att den globala värmeeffekten på våra utsläppär fantastiskt, alltid regn och kyla!

Av Zkrivaren - 18 juli 2008 11:22

Den som lever utan galenskap är inte så vis som han förmodar.


(Francois del la Rochefocuce)

Av Zkrivaren - 18 juli 2008 09:53

Torpar-Johan hade köpt två hästar och fick problem - hur skulle han kunna skilja dem åt? Grannen Johannes hade ett råd:
- Klipp ett hack i örat på en av hästarn!
- Johan klippte ett hål, men nu råkade det gå så illa att den andra hästen kom emot taggtråden i hagen och fick ett likadant hål, och så var det hela ogjort.
Det gick lika illa när han klippte svansen på en av dem, för hästarna råkade i slagsmål, och även den andra hästen blev av med svansen.
Vetrinären Olausson kom slutligen med lösningen:
- Mät mankhöjden på dem! Det finns inte två hästar med samma mankhöjd!
Johan var naturligtvis strålande glad då han nästa dag mötte Johannes:
- Det är fixat! skrek han. Det skilde 25 centimeter mellan den vita och den svarta hästen!

Av Zkrivaren - 18 juli 2008 01:28

Ännu en fredag har inletts sden 90 m,inuter på ett ungefär. Jag skall strax lämna datorn för ett större antal timmar, då andra skall få umgås med mig. Jag hoppas att alla som inte sover nu får en fin och trevlig natt!


Idag har Fredrik och Fritz namnsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 17 juli 2008 22:46

Idag har jag umgåtts med grannfolket, vi har diskuterat ytlighet och personkemi. Vilka ämnen, men de är en röd tråd i samhället idag. Vem vill satsa på djuphet idag när karriärer och festande står högre?

Och personkemin som blir så viktig i förhållande.

Tänk er bara ett arbetsförhållande där den arbetssökande måste få personkemin att stämma med personalchefen, om det lyckas måste denne senar träffa alla andra anställda för att se om personkemin stämmer, för att arbetsförhållandet skall bli det rätta. Det är inte konstigt att vi har arbetslöshet i Sverige, det beror på personkemin, inget annat!


Lev väl!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards