Alla inlägg under juli 2008

Av Zkrivaren - 8 juli 2008 19:21

Den här tisdagen går inte till minneshistorien sett ur positiv synvinkel. Morgon och förmiddag hotades solen...och jag av hotfulla mörka moln, som slutligen övermannade solen, och släppte fram Tor - åskguden.


Jag tog mig ton mot honom, det skulle jag inte gjort, han blev arg så det blixtrade och dundrade. Han är högljudd...för inte är det en...kvinna?

Hur som helst släppte han ut vätskan ur himlaresovaren och gräsmattan blev vattensjuk, men jag hann in, så tji fick han, men datorn fick vara nere tills Tor besviken seglade vidare norröver, sist jag hörde nåt var han på väg mot nordost.


Åter igen hotas jag av mörka moln, ett splittrat regnväder med Tors undersåtar är på väg från västkusten, trots att jag sagt till en underbar dam, att behålla Tor och dennes jämlikar där. Hon gillar nämligen kraftfulla karlar!

Av Zkrivaren - 8 juli 2008 14:07

Allt var åter planerat och klart. Nu skulle jag bara göra klart vid skrivbordet, sedan ut. Jag skyndade mna fyra kilometrar och gjorde min plikt. Sedan blev ett möte inställt och jag drog mig tillbaka, tog iCA, och handlade lite mikromat, himlen sa så. I kassakön kom en ypperlig dam, från Danmark, med kurvor som fick mig att...må bra. Tyvärr var famijen med också.


När jag kom hem slängde jag in maten i mikron och hann precis få den klar så small det till, åskan började, och höllt på...länge. Fick även sällskap av regnet  Nu är det på väg bort, så är jag också...från datorn.

Av Zkrivaren - 8 juli 2008 10:51

En maskerad rånare kommer in på ett bankkontor med en k-pist och säger:
- Lägg er ner på golvet, det här är ett rån!
Alla la sig ner på golvet förutom en äldre man. Då säger rånaren:
- Lägg dig ner på golvet!
Mannen svarar då lugnt:
- Nej, det tänker jag inte göra, för jag är specialagent.
Rånaren riktar vapnet mot honom och säger:
- Lägg dig ner annars skjuter jag!
- Det tänker jag inte göra, för jag är specialagent.
Rånaren går då fram till mannen och sätter mynningen på hakan och skriker:
- LÄGG DIG NER PÅ GOLVET ANNARS SKJUTER JAG SKALLEN AV DIG!
Mannen svarar då lika lugnt som förut:
- Det tänker jag inte göra, för jag är specialagent.
Rånaren blir denna gång väldigt konfunderad och tar det säkra före det osäkra och flyr ut ur banken utan pengar. Precis när rånaren passerat ytterdörren hörs en röst från golvet:
- Bertil, när ska du lära dig? Du är inte specialagent, du är senildement...!

Av Zkrivaren - 8 juli 2008 09:51

De hotfulla molnen finns kvar, liksom vattenpölarna på marken och oron för mer regn. Alla som arbetar har skadeglädje, de vet att arbetskamraterna som har semester och r i Sverige, har dåligt väder. Å andra sidan är bönderna glada, de vill ju ha regn. Själv är jag i mitten, som vill ha regn på natten, sol på dagen.


Idag har Kjell namnsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 7 juli 2008 23:57

Nu har mörkret fallit, men inte jag...än.

På eftermiddagen kom solen mer och mer, något vi här i min tätort såg fram emot. Hundägarna vågade sig ut och  de som måste handla gjorde det. Alla var inte lika modiga som jag.


Innan debatten omkring den nya FRA-lagen tystnat går Maud Olofsson (c) ut på Gotland och flagga för nya lagar som kommer att inkräkta på den personliga integriteten.

-Framför oss finns flera svåra gränsdragningar. Kring övervakningskameror, kontokort, arbetsgivarens kontroll och PKU-register, nämnde Olofsson bland annat. Och dessa politiker har de svenska väljarna,röstat till makten.


Lev väl (den som kan)!

Av Zkrivaren - 7 juli 2008 17:31

Jag och Tor är ilskna på varandra. Varje gång jag ska ut mullrar de hotfullaste av alla molnen upp sig, ser ut att göra hotfulla miner mot mig, sedan talar Tor...och jag svarar, men den rackaren är mest högljudd av oss, och som det inte räcker släpper han ut regn för halva Sverige över mig.


Jag hann dock ner till centrum idag, skulle ha stålull och blomjord, det sistnämnda var slut hos ICA, så jag tog mig till Komsum och se på rackaren, där fanns en påse 8 liter prima jord kvar, tills jag passerat.

I kassan kom jag att hamna bakom stor och bred transport. Vagnen var överfylld och damen själv var stor och rund. Men jäkligt trevlig och glad. Hon stod och valde mellan två tidningar av nyhetsmodell, lokala sådana. Frågade mig vilken som var bäst och jag svarade sanningsenligt att det beror nog på vad man gillar och vill läsa. Hon skrattade gott och sa att hon läste vädret och jag kunde inte hlla mig utan sa att det som står blir det aldrig, åtminstone vackert väder. Skrattet ekade i butiken.


Jag fick chansen att smita till nästa kassa som öppnades, men kom bakom nästa breda transport...hur många var inne samtidigt? Hon vände sig om och såg mina tre saker, då sa hon åt mig gå före med ett stort leende, vilket jag tackade för med lika stort leende. Och ute spöregnade det, så nu vet vi att vädret påverkar inte alltid humöret.

Av Zkrivaren - 7 juli 2008 13:24

En man i en lyxig sportbil stannar vid en busshållplats och säger till en sexig, ung kvinna:
- Hej, baby. Jag ska söderut.
- Bra, då kan du väl ta med dig några apelsiner när du kommer tillbaka.

Av Zkrivaren - 7 juli 2008 09:09

Om det regnade hos mig igår dag som kväll,, var det inget i jämförelse under natten, då det öste ner. Nu har växterna fått sitt. Nu vill jag ha mitt, sol och värme. Trots allt, det är sommar och semester som gäller.


Idag har Klas namnsdag. Grattis!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards