Alla inlägg den 4 juli 2008

Av Zkrivaren - 4 juli 2008 22:55

Efter en härlig dag är kvällen o natten här. Och även ett oväder med massor av regn, temperaturen försvinner nedåt. Eller som en granne sa, när jag var liten och det regnade, var det varmt. Så var det även för mig, men det är kallt nu. Vart tog den globala uppvärmningseffekten vägen?


Lev väl!

Av Zkrivaren - 4 juli 2008 14:58

Frankrike vill som bekant sänka bensinskatten inom EU, detta vill inte den svenska finansministern göra. Borg skyller på det miljöansvar vi skall ta, och vill att vi ska köra med miljöbilar istället.

Men frågan är om han egentligen inte bara vill skydda statens genom tiderna bästa inflödeskälla, då momsen alltid ligger längst upp på priset för bränsle, och ger staten en stor inkomst.


Samtidigt presenteras en hemlig undersökning som säger att de globala matpriserna stigit med 75 procent på grun av finansminister Borgs och övriga regeringsmedlemmars önskan att köra på etanol! För just etanolen är boven i dramat. Det behövs mycket åkermark för att odla bränslet, något som i slutändan ger ett högre pris på mat.


Men sådant är väl inget för en finansminister, som äter vad han vill utan att behöva bry sig om kostnaerna, åka bil oavsett bränsle och kostnad, för att inte tala om flyga.

Av Zkrivaren - 4 juli 2008 14:35

Vackert väder och med en mage som nu känns stabil igen, var det skönt att vandra i solen, möta kvinnor som var lättklädda så man dreglade lite extra och kastade några blickar till.

Men även en vacker dag innebär att man måste ta sig till vätskedepån och dricka, sedan ut och blicka...efter någon som vill...något...

Av Zkrivaren - 4 juli 2008 11:09

Det var ett svenskt par som skulle ner till Kreta på solsemester. När de låg där på nudiststranden och kände vågorna skölja över dem, råkade en krabba sköljas in i kvinnans sköte. De for direkt till akuten, men doktorn fick inte ut den, hur han än gjorde. Så han bestämde sig för att lura ut den med ett bete! Han sa till maken att stoppa in sin penis. När han kände att krabban tog tag i den skulle han dra ut den. Men mannen vägrade och till slut bestämde sig doktorn för att göra det själv. Han började lite försiktig, kände sig fram. Men när ingeting hände blev han mer och mer våldsam och till slut skrek han:
- Jag kanske inte får ut den jäveln, men jag skall krossa honom!!

Av Zkrivaren - 4 juli 2008 10:14

Ännu en härlig dag är det idag, åtminstone för alla som prickat in semestern. De som inte gjort det, skyndar sig klara i eftermiddag för att njuta av solen.


Idag har Ulrika och Ulla namnsdag. Grattis!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards