Alla inlägg den 24 juli 2008

Av Zkrivaren - 24 juli 2008 21:33

Nu är det svårt att gå in, luften är varm, damerna lättklädda och alla är glada. Efter en stekhet sommardag, precis som den skall vara, är det nu en ljummen skön kväll. Så skönt att man bara vill vara ute, men man måste trots allt in, titta på sängen, som vädjar om att få någon ovanpå sig! Okay, den sak få det, men inte ännu...om ingen dam ...?


Lev väl!

Av Zkrivaren - 24 juli 2008 17:59

Ute blev det  under eftermiddagen, och ute blir det nog under kvällen med, i strålande solsken och lättklädda damer. Som hon som skulle ta ut pengar i den automat jag stod vid, hon riktigt trängde sig upp mot mig. Det hade kunnat slutat lyckligt...för henne. Iklädd endast ett linne och inget under. Jag tackar, bockar och slår i huvudena.


På väg därifrån och ut på parkeringen ser jag lagens korta arm vara på plats. Parkerad mitt i infarten till parkeringen, så när jag skulle passera, kommer osmidiga damen bakom "Tusse" och försöker fronta mig. Olyckligtvis för henne hinner jag undan, men kanske polisen ville henne något, för han rullade efter. I så fall är undrets tid inte förbi, bara tillfälligt bortrest. Jag mötte honom senare när han rullade runt, kanske sökte någon eller bara, liksom jag, njöt av allt vackert?


Jag har en förtjusande dam i grannuppgången, som även jobbar på konsum, dit jag styrde idag. Vi stack samtidigt, krockade nästan inne i butiken och kom hem samtidigt. Njutbart var det, undrar om man kan få sällskap flera gånger av henne.


Nu dricker jag milkshake innan jag rusar ut i glädjens varma rus och njuter av lättklädda damer det vackra varma vädret.


Ha det alla!

Av Zkrivaren - 24 juli 2008 16:41

Tre tjejer, som avtjänade sina straff i fängelse, skulle rymma en natt. En brunett, en rödhårig och självklart en blondin. Med lite kvinnlig list var de utanför murarna. Dessvärre blev de upptäckta av en patrullerande polis och de blev förföljda!
- Vi gömmer oss i ladan där framme! skrek brunetten till sina kumpaner.
De slet upp dörren, rusade upp för en trappa, men hörde plötsligt hur polisen kom in i våningen under. Desperata hoppade de ner i varsin tom säck som legat på golvet och ställde sig invid väggen. Trappan knarrade och vinden ven utanför träväggarna när polisen med långsamma steg traskade upp. Det var mycket mörkt i ladan, men så fick han syn på en av säckarna som verkade röra på sig. Han petade på brunettens säck och hon sa:
- Mjau.. mjau..
- Åh, en liten kise, log polisen.
Sedan petade han på den rödhårigas säck och hon:
- Voff voff voff.
- Nämen, en liten vovve, log polisen och petade för säkerhets skull på den sista säcken.
- Potatis... potatis... sa blondinen.

Av Zkrivaren - 24 juli 2008 10:29

...och nya saker, händelser och göromål.

Solen skiner som den ska göra och det blir varmt och gott.

Nu skulle man ha egen villa med strandtomt, bara gå ner till vattnet naken, ta ett dopp och sedan gå och lägga sig på en filt och njuta av nakenheten, värmen och lugnet. Fast man ska ju ha den möjligheten...också.


Idag har Kristina och Kerstin namnsdag. Grattis!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards