Senaste inläggen

Av Zkrivaren - 12 november 2009 11:33

Ibland undrar jag om vissa är lämpade i trafiken, som damen med sin Toyota Yara, backade ut på en helt folktom och bilfri yta på mer än 11 meter, och ändå var osäker på om hon skulle stöta i nåt.

Är detta en lämplig förare idagens hetsiga trafik, där man måste följa trafikrytmen?


//Zkrivaren

ANNONS
Av Zkrivaren - 11 november 2009 11:21

Höglandspolisen har så dåligt med arbetsuppgifter att de nu tagit till "nya arbetsmetoder" dito "uppgifter".


För en tid sedan var de inblandade i en biljakt efter en bensinsmitare, jakten blev en actionrulle i ett antal minuter om det varit film, nu var det verklighet och det gick undan på vägarna med blåljus och siren. Jakten slutade med att polisen lyckades stoppa smitaren och samtidigt demolera tre av sina egna fordon. Reparationerna uppges bli 500.000 kronor. Bensinsmitaren, togs dock och får betala notan för bensinen på 800 kronor.


Nu har de varit i farten igen, denna gång var det en kvinna som de ville fånga in. Hon körde ett stulet fordon. I lugn och fin hastighet, som polisen beskriver det, följde en polisbil henne. När de mötte en annan polisbil körde kvinnan in i fronten på denna.


Polisen bör nog fundera på att ta ut fler i patrullerande tjänst till fots. Om nu inte bildemoleringen ger inkomster också.


[Källa: Smålandsnytt]


//Zkrivaren

ANNONS
Av Zkrivaren - 11 november 2009 11:04

Sex är något som är oss förundrat. Vi kan smekas och kyssas, sakta åker kläderna av och den egentliga akten kommer igång, men man får passa i sig för att vara för ljudlig, åtminstone i England.


”Onaturligt”, ”hysteriskt”, ”som att båda har fruktansvärt ont”. Omdömena är många från grannarna som tröttnat på paret Cartwrights sexliv i engelska Newcastle, och nu åtalas de två för sin högljudda kärlek.


Och mycket högljutt var det enligt de mätinstrument som satts upp. I regel 30-40 decibel, men så högt som 47 db uppmättes. Grannarna tycktes inte bli speciellt upphetsade av parets nöje med varann i sängen, så nu är alla i domstol.


[Källa: TV 4]


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 11 november 2009 00:20

Ny dag är det inte, men nytt dygn och jag ska sova. Önskar alla en natt med god sömn.


Lev väl!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 10 november 2009 16:53

Jag sitter och läser när jag ser nåt som får mig att hicka till, och med all säkerhet ha ställt till det om jag gjort annat.


Nu har man kommit fram till att även odubbade däck slits och ger upphov till att människan andas in s.k nandopartiklar. På Hornsgatan är det stopp för bilar med dubbdäck då gränsvärdet som EU satt upp överskridits. Frågan är om det är förbud för bilar med dubbade däck på Hornsgatan, och ägaren bor där, var oparkeras bilen? Och var lastar man i och ur tunga saker?


Det farliga med dessa s.k nandopartiklar är att det finns väldigt små sådana, som lätt tas upp i människans blod. Idag vet ingen hur farligt det är.


[Källa: All om Motor]


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 9 november 2009 23:54

När Columbus en g¨ång gav sig ut på färd trodde man jorden var platt...eller var det rund?

Svaret har finansminister Borg, vilket han meddelar i bland annat Svenska Dagbladet idag;"Världen har landat på fötterna"

Således har världen, planeten jorden fötter, och kanske ben också.


Själv landar jag med hela kroppen i sängen...nu!


Lev väl!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 9 november 2009 13:37

Är du en av de som tränar för att se ut därefter?

Männen ser ut som jag vet inte vad, övertränade bulldoggar, andra perfekta. Nu kommer även kvinnorna och idag läser jag i Dagens Nyheter att det är inte alltid så bra med träning.

Kvinnor som tränar kan få svårt att bli gravida, enligt en norsk studie. Å andra sidan får mannen träna hårdare i sängen.


Anledningen till att fertiliteten försämrades hos de kvinnor som ägnade sig åt hård träning tros vara att träningen är så energikrävande att kvinnorna periodvis drabbades av ett energiunderskott som fick till följd att kroppen saknade den energi som krävs för att upprätthålla de hormonella mekanismer som krävs för att kvinnan ska kunna bli gravid.


Dess bättre är det inte för alltid, men nog så irriterande i sängen när det itne blir resuiltat. Någon motsvarande undersökning på män har inte presenterats...än. Beror kanske på vad man tränar?


[Källa: DN]


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 6 november 2009 22:08

Ännu ett dödsfall utropas stort i media, en man har avlidit i Svininfluensan, han var inte inom riskgruppen, senare ska det utresdas.


Upphaussningen har ingen ände, senaste vapnet att jaga folk för vaccination är facebook, och där om något hoppas man att folk ska springa benen av sig för vaccination, så att det inte blir ett fiasko av sjukdom och vaccin, för att inte tala om politiker och forskning, de behöver pengar. Verkar nästan som hets mot folkgrupp.


Men även om folk avlider i sviterna av Svininfluensan eller finns i en riskgrupp, så har det alltid skett och kommer alltid att ske, oavsett vaccinering.

Vaccinet är försenat, många insjuknar, det talas om hundratusentals, och fyra dödsoffer, en förvånadsvärt låg siffra med tanke på hur illa Svininfluensan skulle drabba oss.

Låt vara att kulmen nog inte är nådd och alla på sjukhus är inte hemma än, men håll med om att ser bra ut för oss "jagade" trots allt.


Nu har det framkommit dessutom att politikerna slösat bort pengar på dubbel dos, när det räcker till de flesta, med en vaccinering. Där fick de i labbet bra med dricks. De som redan tjänar storkovan på en sjukdom som bara "poppade" upp, liksom en annan nästan pandamesisk sjukdom, Fågelinfluensan i vilken många skulle dö.


Vet du förresten att det redan talas om pandamin som drabbar oss 2014, kallas "Fiskinfluensan" efter som fiskarna drabbats av ett virus som vi människor fått i oss efter att ha ätit fisk. Som vanligt "poppar" nyheten upp i något land där sjukdomen sedan länge varit igång.


Detta kan, med tanke på de nyheter som kommit om rymresor, betyda att 2020, kommer "Rymdinfluensan"?


Oavsett sjukdomar, döden kommer att ta dig, det är bara en tidsfråga.


(Källa: Expressen)

//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zkrivaren med Blogkeen
Följ Zkrivaren med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se