Senaste inläggen

Av Zkrivaren - 19 oktober 2009 22:12

Ska Svennis äntligen bli den som leder det svenska landslaget till framgångar, det jag tidigare påstått behövs.

Enligt medierna är en uppgörelse på gång och jag tror många är glada om Svennis tar över det svenska landslaget, han har allt som behövs för att få det att fungera och vinna igen.

Krav som man talar om är att Svennis vill bestämma förbundskapten och biträdande, hur det blir får vi snart veta, men Svennis är den vi behöver för svenska framgångar i blågula landslaget.


[Expressen]

[DN]


Lev väl!


//Zkrivaren, trött på det mesta

ANNONS
Av Zkrivaren - 19 oktober 2009 13:11

Elaka virus sprids med länkar och annonser bla  via Google och Youtube, trots att man lägger ner mycket tid på att förhindra just detta.

Det är dock långt från alla som är infekterade.


[Källa: Dagens Industri]


//Zkrivaren

ANNONS
Av Zkrivaren - 19 oktober 2009 00:28

Läkaren Annika Dahlqvist gick igår kväll ut och varnade för att det vaccin som nu ska pumpas in i människorna kan vara farligare än sjukdomen!


Det finns 2,5 mikrogram kvicksilver i varje dos, rekommendationerna säger 50 mg, ändå är det ett himla liv om kvicksilver i annat där nolltolerans skall förekomma.

– Vi vet inte hur mycket kvicksilver som är farligt, men om vi får vacciner som innehåller ämnet så ansamlas det i kroppen. Det kan hända att skadeeffekterna är större än själva sjukdomen, säger Dahlqvist till Expressen.se.


Hon rekommenderar dock att riskgrupperna vaccinerar sig. Övriga behöver inte det. Får man sjukdomen har man senare ett bättre skydd än vaccinering, som måste göras om och om igen.

Ett naturligt skydd är det bästa, och det är något jag håller med om.

[Källa: Expressen ]


Svartlistad

Läkaren Annika Dahlqvist svartlistades efter sitt uttalande, men det ligger även uttalande om mammografi och cellprovtagning. Landstinget i västernorrland har nu stängt av henne från sin tjänst.


Beslutet grundas på att Dahlqvist, i en intervju, sagt att om man följer hennes kostråd så behöver man inte vaccinera sig mot svininfluensan.

Fettkosten, eller LCHF-kost, innebär att man äter extremt lite kolhydrater och i stället mer naturligt mättat fett och protein. Enligt Dahlqvist stärker det immunförsvaret.

Socialstyrelsen har flera gånger kritiserat Dahlqvist och sagt att hennes kostråd inte bygger på beprövad vetenskap.


Alternativ medicin

För många år sedan var även kiropraktik och natrapat m fl något som inte var vetenskapligt bevisat eöller godkänt av Socialstyrelsen, ändå höllt de på, stred även för sin rätt och idag är de accepterade och många sjuka kan jobba, vilket sparar samhället stora pengar.


Socialstyrelsen borde enligt mig, tänka sig för lite och se vilka tabbar man tidigare gjort, och blunders till uttalanden. Dahlqvist kan mycket väl ha rätt den här gången. Framtiden har svaret, inte vi människor...än.


Lev väl!


//Zkrivaren
Av Zkrivaren - 18 oktober 2009 16:27

Tänk dig ha en tvilling, ni umgås från födseln, på barnhemmet, i skolan, växer upp tillsammans, bildar familj och bor nära varandra, har samma fotbollslag i 67 år. inte illa va?


Bröderna Olsson är sådana, men nu är allvarligaste och tuffaste matchen någonsin på gång, en av dem har cancer.


Läs mer om ödet i dagens Dagens Nyheter


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 17 oktober 2009 23:58

Jag sitter här och skriver med ett tangentbord som vibrerar på grund av fest under och ljudnivån räcker flera kvarter bort. Sömnen hos oss övriga hyresgä'ster är att glömma. Och grannen har stora problem, endast en skiva och hur mycket alkohol som helst. Inte lätt då inte.


Lev väl!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 17 oktober 2009 12:57

Nu kommer filmen "The End of the Line" som låter meddela oss konsumenter att år 2048, kommer våra efterlevande inte att kunna äta fisk, för den är slut. Vi har nämligen fångat för mycket fisk och inte låtit den återhämtat sig. Vi som lever nu, vi egoistiska som inte tänker på våra barn och barnbarn, som kommer i sin tur att ha barn levandes denna tid.


I Sverige är vi till stor del förskonade genom olika åtgärder. Men det är idag, vad som händer 2040, vet ingen idag med säkerhet.


[Källa :SvD]


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 17 oktober 2009 00:43

Kommunen är rasistisk, åtminstone Uppsala kommun.


Efter att ha läst om händelsen i DN om vad som hände på ett vårdhem i Uppsala, kan det bara uppfattas som rasim! Något som inte är tillåtet i Sverige, för andra ia alla fall. Vårdbiträde Eva Nordlund påtalade diskrimineringen, hon varnades, polisanmäldes och avskedades.


Men för en vårdtagare som inte tålte negrer, var det tillåtet att jaga dessa i personalen med rullatorn. Att skrika fula ord var vanligt.

– Hon var väldigt ful i munnen. Skrek att ”inga negrer” fick komma in i hennes rum och jagade en kollega till mig som är svart med rullatorn, säger Elvira.


Enligt DN togs ärendet upp med chefen utan att något gjordes för att få ordning i ärendet.


Vid ett tillfäller var en färgad tvungen att duscha vårdtagaren vars son fick tag i Elvira och enligt henne hotade att ge alla spraken. Hon tog upp det med sin chef:

– Hon sade ”Du kommer att få en skriftlig varning för det här. Här är det det goda mötet i vardagen som gäller”. Hon sade att jag skulle ha lagt mig som en matta, platt.


Detta är i och försig korrekt att man ofta får vara snäll, men det finns gränser och här överträddes den, dessutom av en som sägs vara jurist. Och detta är rasim! Varför tilläts detta? Blev chefen mutad?

Och kort efteråt blir Elvira polisanmäld för tablettstökd som visar sig vara nåt annat lagligt, ett byte mellan avdelningarna.


Den 1 juli 2008 sades Elvira upp av ”personliga skäl”. Hennes fack skickade in en förhandlingsframställan om ogiltig uppsägning och diskriminering. Ett drygt år senare ogiltigförklarades uppsägningen av Arbetsdomstolen, som slog fast att Uppsala kommun ska betala utebliven lön, skadestånd och domstolskostnader på runt en miljon kronor till Elvira Nordlund.


Idag vågar ingen före detta kollega prata med Eva, rädd för att råka illa ut.


Elviras chef blir livrädd när DN knackar på och söker hjälp hos persopalchefen, som tar emot och hänvisar till uppsägning av "personliga skäl" som inte har med diskrimineringen att göra.

Han förnekar att det skulle finnas någon koppling till Elviras uppgifter om diskriminering på arbetsplatsen, trots att han själv har skrivit under en begäran om tvisteförhandling om brott mot diskriminering i arbetslivet, en fråga som inte funnits på agendan.


Solklart att kommunen har gjort fel och Elviras chef är liksom personalchefen skyldiga till tjänstefel alternativt grov tjänstefel och skall inte sitta kvar på de platser de nu har![Källor: DN, DN och DN]


Lev väl!


//Zkrivaren


DN= Dagens Nyheter

Av Zkrivaren - 16 oktober 2009 18:17

En gång i tiden bodde jag i en lite lya på 45 kvadratmeter, när vi blev två blev det tuffare, trångt och intimt. För det betalade jag då 5.300 kr och lyan värderades till ca 40.000


I Dagens Industri läser jag att en lika stor bostad i Vasasstan i Stockholm gått för 100.000 kr kvadratmetern, eller 4,5 miljoner kronor!


Klinkers med infällda LED-dioder, 6 kvm altan til en vindsvåning och  annat kostar väl, för den som har råd.


[Källa: DI]


//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zkrivaren med Blogkeen
Följ Zkrivaren med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se