Senaste inläggen

Av Zkrivaren - 22 oktober 2009 00:14

Det är natt och min dag tar slut om ca 3 timmar, sedan sova några innan jag med fart ska vara igång igen på olika håll. Helgen blir regnig och sovhelg hoppas jag.


Lev väl!


//Zkrivaren

ANNONS
Av Zkrivaren - 21 oktober 2009 12:35

Grannarna hörde ett jädra liv i huset och trappuppgången.

De gick ut i trappen och fann en kvinna liggandes i en blodpöl. Det var Papa Dees fru.

När polisen tog sig in i parets gemensamma bostad var det enligt dem kaos där och mycket blod hittades på golvet och i sängen.


Papa Dee greps för misshandel, något han förnekade och förnekar. Han fälldes dock i såväl tingsrätten som i hovrätten för ringa misshandel.


Jag undrar hur domstolen resonerar, om det är mycket blod kan bör det vara lite mer än ringa misshandel. Om det ens är misshandel, då frun stått vid makens sida och hävdat att hon gjort allt själv.


[Källa: Expressen TV]


//Zkrivaren

ANNONS
Av Zkrivaren - 21 oktober 2009 12:22

I takt med att någon börjar lätta på locket kommer mer och mer fram om vaccinets baksida.

Igår konstaterade jag i ett inlägg om biverkningar. Idag läser jag om värre biverkningar och man går ut i media och säger att då är det bra vaccin!


En källa jag talat med insyn i sjukvårdens turer säger något annat. Vaccinet är inte så bra som det framställs, det finns orsaker till varför man gör god PR och det är inte för människans hälsa bara.

Sveriges politiker har spenderat mycket pengar på 18 miljoner doser, som egentlöigen inte behövs. Bara en bråkdel av det behövs. Det gillar säkert inte läkemedelsindustrin, som tjänar stora pengar på att ta fram vaccin och andra botmedel, mot en sjukdom som liksom fågelinfluensan, bara dök upp och haussades upp.


Allergiska reaktioner har rapporteras in och  man har fått ge kortison till patienter som fått vaccinet. Hajleverolja ska vara en av orsakerna till biverkningarna, vilket jag inte köper alls! Hajleverolja finns i naturläkemedel och varför blir inte de som tar detta sjuka?


[Källa: Expressen]//ZkrivarenAv Zkrivaren - 21 oktober 2009 11:47

Handdesinfektionsmedel är berusande gått, det läre sig en 4 år gammal tös i Finland, och innan man visstre om orsaken till flickans märkliga beteende att vingla runt, hann många undersökningar och prover tas.

När mamman upptäckte orsaken visade det sig att flickan hade 1,9 promille i blodet.

Nu väntar jag en rusning av svenska ungdomar till apoteken för att köpa handdesinfektionsmedel, billigt berusningsmedel?


[Källa: Dagens Nyheter]


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 21 oktober 2009 01:38

Jag är trött och kort i natt.

Önskar alla en god natts sömn.

Lev väl!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 20 oktober 2009 13:18

Enligt uppgifter i England är Svennis inte aktuell för Sverige. Än en gång blir många besvikna över hans beslut, och frågan är om han någonsin kommer hit, om vi ens vill ha honom då.


Svennis är kanske för van vid lyx och överdrivet med pengar som han kanske inte riktigt är värd i mina ögon. Något Svff inte kan ge. Sverige är berett att tillmötesgå Svennis, men ekonomin är vad den är och det måste vi alla acceptera, även Svennis.

En riktig svensk vet det.


[Källa: Expressen]


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 20 oktober 2009 13:04

Nu kryper sanningen fram om vaccinet mot Svininfluensan som många tycks vilja dölja, att man blir dålig av det.

- Vi har uteslutande vaccinerat vårdpersonal hittills. Och det är ganska många som har klagat på biverkningar, säger Per-Erik Åbom, smittskyddsläkare för sjukvården i Jönköpings län.


Man räknar med upp till 15 procent av de vaccinerade får biverkningar av vaccinet, däribland klåda och trötthet, något som inte är bra för bilförare och de som behöver vara koncentrerade av olika anledningar under en tidsperiod. Detta innebär att många ska inte ta vaccinet, som genom sina biverkningar kan ställa till med mycket otrevligt, inte minst i trafiken.


Det fettläkare Annika Dahlqvist tidigare sagt har alltså inte bara osanning som vissa hävdar, det finns biverkningar, som man håller tyst om tills de blir kända. Frågan är vad är ännu dolt för de flesta?


[Källa: Expressen]


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 20 oktober 2009 08:45

Den blott nio år gamla Oliver, svensk numer bosatt med föräldrar i USA, har gjort det omöjliga målet som inte ens Foppa klarar av att göra. Foppas straffmål minns vi, men det här är några resor värre.

Titta på videon och njut.


God morgon


//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zkrivaren med Blogkeen
Följ Zkrivaren med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se