Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Tröttsamt Misstag...

Av Zkrivaren - 15 mars 2009 14:04

Även om det är vilodag, var det inte detta jag väntat mig... Hade tänkt lägga in om gårdagens festival, men ödet Mysaset ville annorlunda...

Så då har jag gjort det, något jag länge ”längtat” efter... Som om inte trötthet och att ha svårt koncentrera sig som symtom av sjudom.

Snälla, Snälla... GLÖM INTE OMRÖSTNING TILL HÖGER-------->>>>>>>>>>

I och med att jag är väldigt okoncentrerad ”ibland”, det är Mysaset som ställer till´et, jag har varit förundrad hur lång tid det ska ta innan misstaget sker. Jag har ett skåp fullt av medicin mot mitt sjukdomstillstånd samlat i samma skåp. Har varit frustrerad över detta då jag tycker det är fan att behöva ta dessa... då jag är som värst. Det är burkar, askar, rör och en massa lösa kartor huller om buller. Säker det finns fler sjuka som har fullt upp att tänka till så allt blir rätt.

Innan varm morgondusch gick jag till köket, tog fram en mugg, in i skåpet och vips så hade jag tagit en tablett. Sen när det var klart undrade jag varför inte det brusade i vattnet som jag fyllt upp. Då fick jag börja tänka efter, något jag borde gjort före... Då kom jag på vad jag hade tagit istället...

Min SaLiGa RöRa...HUUU...

Funderade på hur jag skulle göra... var det någon ide att ta av den ”lilla rutiga”, eller att göra sig klar för dagen. Jag bestämde mig snabbt, det var in i dusch så jag blev klar. Sen var det att klä sig bekvämt i fall vad som kommer inträffa... snart. Kan bli så illa jag blir lite mera likgiltig för omvärlden. Har dock kommit på att bilen ska stå... får hoppas jag inte glömmer det också. Vad det blir för mig under de närmaste timmar, vet jag inte.

 Inte kommer ni märka något utöver det vanliga då jag sällan varit här inne av olika anledningar det senaste. Senast var det de jag och norska polisen hade gemensamt... virus. Inte alltid i livet jag klarat mig undan dem, fast nu var det ett tag sedan, särskilt de norska.

För att återkomma till ämnet innan jag försvinner så kan jag tala om att istället för värktablett... blev det en sömntablett intagen. Så nu är det bara vänta och se, blir jag värklös eller verklös, det är min stora fråga nu.

Fick ett råd att hålla mig igång så jag började med en iskall dusch, där kan vi snacka hålligång. Blev ingen påklädning utan slappa bekväma kläder. Har hört det är bra med viss planering... även om det inte är det man önskar.

Sen undrar jag om jag ska påbörja det som väntas i dessa tider... vårstäd. Då kommer jag inte bli värklös eller verklös... Fy, denna tablett gav mig ett svårt val, eller har den gjort mitt val tro. Undrar om jag inte efter detta borde operera en viss rund del av kroppen... eller kan det hjälpa med ”bara” en elchock, det kan man ju ordna på egen hand.

Nu känner jag kroppen börjar trappas av så jag lämnar er och börjar ”vårt dagsjobb”...  Börjar med nedanstående

”Svårt sjuka tvingas driva sin kamp ensamma mot Försäkringskassan”

http://hd.se/helsingborg/2009/03/15/svaart-sjuka-staar-ensamma-mot/

http://hd.se/helsingborg/2009/03/15/saa-haer-tycker-laesarna/

”Förvaltningsrättslagen styr processen när det gäller myndighetsbeslut. Men eftersom det är meningen att en förvaltningsdomstol såsom länsrätten, kammarrätten eller regeringsrätten, självständigt och rättvist ska utreda varje ärende så ska en jurist inte behövas för att nå rättstrygghet, har riksdagen tidigare ansett.”

”Det finns fall som inte orkar med processen”?  Från en som gått igenom processen en rond kan säga, det är tur det finns överlevare... som orkar kämpa för sitt liv! Men till vilken kostnad, av våra redan sjuka kroppar, vi blir inte friskare utan bara mer arbetsoförmögna...

http://hd.se/helsingborg/2009/03/15/politikern-det-finns-fall-daer-med/

”Möjligheten att få offentlig rättshjälp är därför borta när det gäller ärenden om Försäkringskassan och i stället hänvisas den enskilda till försäkringsbolagens rättsskyddsförsäkringar. Men dessa täcker inte förvaltningsrättsärenden.Eventuell rättshjälp måste därför betalas privat.”— Det är värt att tänka mer på de här frågorna. Egentligen ska ingen behöva stå ensam i en sådan situation. Det kan behövas någon form av stöd.Gunnar Axén tycker därför att det kan finnas anledning att se över förvaltningsrätten på den här punkten.

Tänka mer? Vad finns att tänka på, det är väl bara kämpa för de sjuka, tillsammans med oss??? Har varit i mailkontakt med denne man och förklarade hur den sjukes vardag ser ut, skickade mitt livs novell. Fick då till svar att han skulle ha med sig det i sitt fortsatta arbete. Han har nog varit arbetsoförmögen sedan dess.

Detta var nåt jag fann ”konstigt”. Hur kan f-k kunna sitta i telefon när de är svåra nå från oss sjuka, ska teleköerna bli ännu längre och hur kan de gå ut med siffror som de inte har en aning om utan kolla upp först var alla tagit vägen?

 ”- Vi kommer att göra en kartläggning av vilken försörjning och huvudsaklig sysselsättning människor har efter avslutad sjukpenning i två telefonintervjuundersökningar. Någon mer än jag som undrar?

http://dn.se/ekonomi/jobb/sjukskrivna-gar-tillbaka-till-jobbet-1.821053

Nä, nu får det bli resning... innan jag somnar.

Glöm inte gå in på Resurs...  http://resurs.blogg.se/index.html

Demonstration på G den 25 april... http://www.protestera.just.nu/

Med detta ALLT lämnar jag er, om allt blev rätt med inlägg veta jag int och heller inte orkar gå igenom... kan vara så illa inte ni heller orkat till slutet. Men till er som... Hoppas ni får en bättre söndag än mig.

Sköt om er...// Zimpelz + Mysaset= 2in1

 
 
Ingen bild

Bloggläsarn

15 mars 2009 15:21

Skänk skiten till regeringen, kanske de bli mer människor då...

 
Ingen bild

z

15 mars 2009 15:54

Då får de hela mig... med allt vad det innebär...Vem vill du sååå illa? Ha en bra da...:-)

 
Ingen bild

Bloggläsarn

15 mars 2009 16:06

Inte kan jag tillåta att de får hela dig, allt du inte behöver kan de få (medecin, sopor med mera). Godbitar som du skall de inte få.

Trevlig da själv!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zkrivaren - 11 februari 2013 12:40

Hästkött i lasagne, en katastrof och stor nyhet, alla anklagar alla i spåren av hästkött som kanske funnits länge i lasagne, istället för nötkött som ska vara i densamma. Vad ingen talar om är den otroliga leveranskedja från slakt till frysen i ...

Av Zkrivaren - 5 februari 2013 23:24

I Lidköping kan många hålla sig för skratt, men vad skall de göra? Jo, slå en signal för att slå en drill, den senaste (vansinniga) tekniska utvecklingen i mobiltelefonens historia är ett faktum. Står du och väntar på buss eller tåg och blir n...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 20:52

Jordbruksverket tycker att vi äter för mycket kött i Sverige, det är inte bra för miljön, anser de. Därför föreslår Jordbruksverket att en skatt ska läggas på köttet, för att få oss medborgare att äta mindre kött. När tar dessa dumma dörslag slut...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 14:33

Åter är den hatade TV-licensen, numer TV-avgift, blivit aktuell. (Uppdaterat) Nu ska alla som har en dator, surfplatta eller mobil (smartphone) betala avgift. Att INTE inneha TV räcker alltså inte för att komma undan en onödig avgift om tusentals k...

Av Zkrivaren - 11 januari 2013 21:42

Hackare utnyttjar säkerhetsbrist – så skyddar du dig Säkerhetsexperter varnar för användning av datorprogrammet Java. En allvarlig säkerhetsbrist har upptäckts och datoranvändare uppmanas att stänga av funktionen. Så löd inledningen i arti...

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards