Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Zkrivaren - 1 mars 2009 21:27

Vilken kväll det blev, msn och socialt värre, men det bästa är när man ses, näst bästa är telefon, nåt som många idagens teknikland som Sverige, tycks ha glömt bort.

Hellre msn, facebook, My space och liknande ställen än i verkliga livet. Något går fel. Visst kan man skryta om kompisar där, men vad är de i verkligheten?

Är de verkligen som de säger via datorn, vågar de träffa någon från andra sidan skärmen i verkliga livet?

Ja ,vissa gör det, andra gör det inte, men jag personligen föredrar att även träffa personen, mannen eller kvinnan också i verkligheten.


Då kanske man hamnar i samma säng...om  det är en kvinna, för just dit vill jag komma ikväll kl 23, som klockan visar.


Lev väl!

//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 1 mars 2009 16:56

Nu har jag varit duktig, socialt duktig. Vilken träning jag har fått i det. Jag har lärt mig att...prata.

Först i telefon, senare öga mot öga. Nej, inte med den i telefon, tyvärr. Men jag gick ut på min dagliga promenad, i den mån man får chansen i fint, men kyligt väder i vindarna.


Jag träffade en kompis, och min avlidna hunds kille. Vi slog följe och min sträcka blev till viss del annorlunda, men vad gör det i trevligt sällskap?

När vi kom till sista delen av sträckan berättade han för mig att en lampa i en lyktstolpe (se bild) alltid slockande när han kom, och tändes när han passerat.

Först trodde han att lampan gick sönder, eller var på väg att gå sönder, men nu har det upprepats i tre veckor varje gång, så han undrar om stolpen vill honom nåt?


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 1 mars 2009 15:57

Finn alla fel...

Då var ”Vasan” slut för detta år, om man inte räknar eftersläntrarna. Uddevallatjejen Sandra Hansson vann damernas, bara och gratulera Bästkusten.


 


Efter en välbehövlig dusch efter loppet då jag ansett jag kom i mål (trodde jag)... blev det ett mål mat, då som nu...

Jag fick leta upp bilder som hade försvunnit med en trasig hårddisk. Sån tur var hade jag lagt den på en resesida så här kommer de. Se till att räkna ut hur många fel som finns på bild... kan säga det är otaliga.

 

När jag var i Mora passa jag på att ta en annan tur med. Här gällde de att hälla ihop bena krampaktigt... Vi kan kalla det säker ritt...


 

Önskar er en fortsatt bra söndag, veckans välbehövliga vilodag...// Zimpelz

Av Zkrivaren - 1 mars 2009 11:47

Kurt var döende. Hans fru satt på sängkanten. Han såg på henne och sa skamset:
- Jag har en bekännelse.
- Det behövs inte, sa hon.
- Jo, jag vill verkligen erkänna detta innan det är för sent. Jag vill dö i frid. Jag har legat med din syster, två av dina bästa vänner och även din mamma!
- Jag vet, sa hon, men luta dig bara tillbaka nu och låt giftet få verka.

Av Zkrivaren - 1 mars 2009 10:56

Natten blev hemsk. Smärtor som inte gav sig helt och sömnen som först inte infann sig och sedan kom det i överflöd. När jag vaknade kändes det som jag tog en hiss upp i flera minuter. Det är att sova tungt.


Nu är jag dock vaken och vädret är fint med sol, dock kyligt, bara en plusgrad, men våren är på gång, den ska ha kommit upp mot Blekinge idag, och ska svepa över oss med värme och detta i sin tur ger oss nya känslor, växter gror och växer osv.


Sedan väntar vi på en varm solig lång sommar, så ingen behöver tänka på att åka utomlands i finanskrisens tider.


Ha det gott!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 1 mars 2009 02:29

Ännu en gång fick jag ett varmt bemötande av ett djur när jag kom hem i lördags.


//Zkrivaren
Av Zkrivaren - 1 mars 2009 01:53

Ska tulltjänstemän i framtiden kunna söka igenom din mp3-spelare eller bärbara dator i jakten på musik och filmer som laddats ner via fildelningssajter på internet? Det befarar kritiker till ett nytt internetionellt handelsavtal som just nu diskuteras. Men uppgiften tillbakavisas bestämt.


Bloggvärlden och bland politiker uttrycks oro över att ett internationellt handelsavtal mellan bland andra EU, USA, Japan och Kanada kommer att göra det möjligt för tulltjänstemän att söka igenom mp3-spelare, bärbara datorer och mobiltelefoner för att hindra spridning av piratkopierade filmer, musik eller andra skyddade verk.

"Ett nytt internationellt avtal är på väg att ge tullen behörighet att genomsöka mediespelare i jakten på piratkopierat material", skrev den moderata riksdagsledamoten Karl Sigfrid tillsammans med Vänsterpartiets Erik Josefsson, Centerpartiets Erik Hultin och socialdemokraten Erik Laakso i en debattartikel i SvD förra veckan.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2523765.svd


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4526418.ab


//Zkrivaren


Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards