Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Zkrivaren - 21 mars 2009 23:46

Dags att lägga sig i kylskåpet.

Någon sängvärmare har jag inte. Zkriverskor och andra kvinnor är inte här i alla fall. 

Veklingar!

De ska väl bara sova...nästan för nu vaknade en till. Undrar om hon orkar..?

Det återstår att se.


Lev väl!


//Zacke

Av Zkrivaren - 21 mars 2009 23:24

Att vara vän till 2 är tufft.

Hon traskade nyss iväg med tunga steg, sorgligt på ett vis men inte på ett annat. Deras relation var slut sedan länge men det är ju inget man säger, de måste dom ju komma på själva och  så har skett nu, inte från hennes sida utan från hans, haken är nu för min del att båda är sorgsna och vill prata och det är ju ok för mig. Men jag vill inte att dom sitter och korsförhör mig om vad den ena sa när den andra var borta och vise versa. Dom borde vid detta laget veta att mina läppar är förseglade och det finns inte en chans att jag skulle skvallra på den ena gent emot den andra.


 Men det tär på min redan trötta mentala status och visst jag kan säga nej men det känns inte riktigt rätt på någe vis, dom är mina vänner och den ena har klantat sig gentemot mig och sårat mig oerhört, men jag är av den åsikten att även vänner kan klanta sig i sin mentala ångest så visst jag godtog ursäkten med vissa åsikter.


Hade även tänkt mig en helg med sovmorgon ha ha ha sa kroppen när kl var 05.00  försökta i det längsta att somna om  men tji fick jag, traskade upp till hemlighuset och sedan köket för kaffe.

VARFÖR går det inte att sova i alla fall bara lite huhuhu så jobbigt.


Nästa helg har store bror permis igen, ångest är bara ordet för det, men ljuset i tunneln är nära, han har fått lägenhet och muckar i april.

Jag ska be till alla makter som finns att det går vägen, för då är jag slut som permitions adress. Yippppiiii vad skönt det ska bli, inte för att jag inte gillar min bror utan för att det blir mentalt jobbigt och jag känner att jag aldrig är ledig.


// zvalan

Av Zkrivaren - 21 mars 2009 22:52

Jag och en granne, även han är en man, åtminstone sist jag såg honom, har lika problem.

Vi är båda ensamma mot våra viljor.

Vi är båda trötta på ensamheten.

Osv osv.


Jag är också trött på att vara en riktig vän till folk. De vill aldrig ha mig ändå som vän. 

En vän ställer alltid upp oavsett vad det är, så gör även jag, men det får jag inte för de som skall vara mina vänner,

Sedan gnälls det om jag råkar yttra nåt om det.), en tredjedel menar att jag ska inte vara påflugen (kvinnor) och en tredjedel säger åt mig vara lite mer påflugen (kvinnor).


Alla säger sig vilja hjälpa mig, när jag så väl behöver hjälpen, har man glömt bort löftet.

Klart som fan att "Ågren" (ångest) kommer när det är som jävligast, vilket möter total oförståelse.


Och så säger man att jag ska vara...glad! Åt vad?


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 21 mars 2009 20:32

Efter en dags helvete i oro och ångest, har en del av det släppt taget om mig. De kan kramas, kan jag meddela.

Och ett längre stödsamtal blev ett måste för att se ljuset som någon släckt. Åtminstone såg jag knappen till ljuset långt därborta i tunnelns mörker.

Nu lyser det här. Fast fördelen i mörkret var och är att det blir en normalt sett billigare elräkning. Men min värdlyckas säkert att höja förbrukningen istället.

Som nu när räkningen kom. Avläsning skall ske var 12:e månad, nu blev det var 14:e. Alltså är det 10 månader kvar av året. Men inte för värden som får mars-december att bli 12 månaders förbrukning.

Samtidigt har min förbrukning fallit mycket kraftigt jämfört med tidigare år. Detta ska värden se, bara i februari minskade förbrukningen med 95 kwh. Ändå höjer man kostnaden för mig.


Men jag skall väl inte klaga, har ju "allvädershus" svinkallt inne på vintern och glödhett på sommaren. Det blåser in genom rören som går igenom väggen in i lägenheten, de kallas luftintag eller ventilation. Och nog ventilerar det alltid. Blåser det ute får jag hålla i datorn inne.


Sedan behöver jag aldrig laga mat. Jag väntar till grannen gör det, dennes matlukt kommer via ventilationen tillsammans med all kall luft på vintern som sänker värmen till behagliga 16 grader.

När matlukten försvinner är det bara att gå till grannen som blir hysterisk och flyttar.


Källsorteringen är fantastisk, vi sliter och sorterar, övervakas att vi gör rätt. Tömning av överfulla säckar var 14:e dag, fast de tycker att det skulle räcka med var tredje vecka. Blir ju billigare för värden som utnyttjar billig arbetskraft. Och då får vi hyresgäster sällskap av 10-15 soppåsar, väl fyllda av sopor, sorterade som de skall vara. Kanske kan isolera alla draghål en stund?


Jag har det bra jag, fötterna är is och sängen är mitt kylskåp.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 21 mars 2009 15:40

Det är försmak på våren, hela 11,6 grader, varma sådana i solen, ändå är människorna till största delen sura, de som ens är ute. Här var 12 stycken synliga av drygt 5.000 i tätorten.

Fantastiskt många. En var t o m glad!


Ha det gott alla!

Av Zkrivaren - 21 mars 2009 08:47

Det blev ingen riktig avslutning här i går kväll, detta beroende på att någon fångade mitt intresse och höllt mig härifrån, och jag hade även en del att göra. Huvudet fyllt med tankar.

Tankar som väckte mig klockan 06 idag.

Oroliga tankar, som gör att jag inte mår speciellt bra idag.


//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards