Alla inlägg under februari 2008

Av Zkrivaren - 29 februari 2008 15:37

Nu blixtrade lågenergilampan till i huvudet om det här med förlorade inkomster för idrottsföreningarna (se inlägg nedan).

Tänk om de företag som nu lägger ner stora pengar på reklam hos TV 4, kunde lägga 50 procent av en månadsbudget för TV 4-reklam, på de olika föreningarna istället. Det vore väl något?


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 29 februari 2008 15:29

 Här är det en man som...

...alltid nån som har maten färdig när man kommer hem

...alltid städat när man kommer hem

...all tvätt är klar

...damen kan ligga i soffan å bli uppassad

...tappar upp ett varmt bad när damen kommer hem utsliten efter jobbet

...går ut med hunden när damen behöver vila

...erbjuder flera saker samtidigt


Fast räcker det idag? 


//Zkrivaren 


Av Zkrivaren - 29 februari 2008 15:03

I dag har Zkrivaren varit social, först på Coop och prata lite med damerna, sedan trampade jag vidare till nästa butik och nästa dam f vb till en Bingo Lotto-försäljare. Vi kom att prata om hur illa det nu är för föreningarna i landet sedan okunniga TV 4, flyttat Bingo Lotto till Tv 4+, som inte finns ute i landet på så många ställen som de tror.

Jag har pratat med många som slutade när byte av kanal gjordes, och således kan man säga att det var TV 4 som efter 17 år, avlivade Bingo Lotto, idrottsföreningarnas ekonomiska hjälp.


Vad ska idrottsföreningarna få pengar ifrån nu? Många mindre föreningar, till vilken en jag stödjer, har haft en mycket stor nytta av Bingo Lottsförsäljningen, det har givit dem extra ekonomiska resurser att hålla igång föreningen. Nu väntar en oviss framtid för dem, och andra föreningar i samma situation. Tack så hemskt mycket för det, TV 4! Ni drog bara in jätteinkomster på reklamen som avbröt Bingo Lotto, fast det kanske blev ett slutgiltligt nej, från köparna av reklamen, när priset höjdes igen?


Vad kan du och jag göra?

Vi kan stödja föreningarna med de medel vi kan, gå på aktiviteterna, loppis, köpa hembakt osv. Många bäckar små, får TV 4-ansvariga att avgå!


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 29 februari 2008 13:36

Det skrivs en hel del om att Skatteverket nu ska granska alla höginkomsttagare, de som skatteplanerar så fint i utlandet.

Jag får väl erkänna att även jag har skatteplanerat, och gjort det jäkligt bra, inte ens Skatteverket protesterar, kanske för att jag inte är en utåt sett höginkomstagare? Fö r de kan väl inte ha missat alla pengar de har fått av mig i skatt?


//Zkrivaren 

Av Zkrivaren - 29 februari 2008 13:07

Äntligen tillbaka efter en del slit på "stålhästen" och nu när Zaga inte är inne skall jag se till att min mattstump luktar gott, lite surströmmingslukt går alltid hem. Häller över en burk nyinköpt sådan på min "favvematta".


Du ska se vilka tjusiga mönstertapeter jag fick tag i hos "Billiga Berra", bara en femma rullen. Då ingick en tub Karlssons klister också. Det är bra för sådant behövs när man tapetserar. Påminner mig om en dam som var här för en tid sedan, hon tyckte jag skulle tapetsera då. Hon kunde sådant, skröt hon om. Fast en händig karl som jag klarar det själv. Det är bara att klämma ur Karlssons klister ur tuben i hinken med vatten, sedan smeta på tapeten och upp på väggen. Baggis Sedan river jag av i kanten därnere. Lite taggit är snart på modet.


Soffan kommer inte idag. De körde av vägen idag på väg hit, så allt hamnade lite vid sidan av så att säga. Men den gamla duger ett tag till. Bara sitta och hålla om varandra, glo på TV eller varför inte varandra med levande ljus på bordet och ett glas rött? Kanske en ostbricka vid sidan av. Lägga armen om Zaga och bara njuta av hennes närhet. Ge henne en puss när hon minst anar det, denna kurvigt ljuvliga sötnos. Fast jag saknar några andra damer också, kanske de har "kvastat" bort sig i texten? Eller har Frumperska palatset stängt? Sedan finns det ju många flera ingen nämnd - ingen glömd. Alla besökare är välkomna hit, och du behöver inte lämna en kommentar om du inte vill, fast det vore och är, jäkligt trevligt med kommentarer.


Zaga, har tankarna på en ny fest. Det hade jag också tills bolaget meddelade att de får hem mina varor imorgon. De muttrade något om för stor beställning. Inte undra på att man får åka ner till sitt skatteparadis, ta ut ett par miljoner och åka runt med en långtradare som fylls med sprit för festen. Och så kommer man till Sverige och blir stoppad av tullen, som inte tror mig. Fast jag lovar på heder och annat att jag skall ha det till min fest. Men oss emellan sagt, så vet jag varför tullen inte tror mig. De vill bli bjudna på samma fest. Kanske är det därför Skattmasen är här, för det har väl inte med mina utlandsgömda miljarder, som jag tjänat svart i föregående fantasiliknande liv, att göra? Men man kan ju aldrig vara säker för han ser fruktansvärt gammal och sliten ut, precis som Magnus Härenstam i "Göta Kanal 2". Han kommer nog från mitt föregående liv. Rackarns också, de är effektiva de jäklarna. Nu får jag säkert betala med hela släpet fyllt av god alkohol, och det i skatt från mitt förra liv.


Nåja, minnen är till att minnas, skatt är till att glömmas. Tills man blir påmind.

Så festen blir inte förrän imorgon, om det finns möjlighet då. Zaga kanske har börjat att tapetsera då. Kanske jag skall sticka iväg och köpa flera tuber Karlssons klister. Nä, jag väntar nog här hemma med nya blomster till min Zaga.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 29 februari 2008 12:58

Zkriverskan är ute på mindre roliga saker har jag hört rytkesvägen, så nu kan jag passa på att tala om för er som inte vet vad en blomma - en ros - betyder.

En blomma:     Du är mitt allt
Två blommor.... skriver jag iinte...ännu.


När hunden satt och lade en hög idag blev det ett jädrans liv på en kråka. Den satt i trädet ovanför och tjattrade livligt. Jycken brydde sig inte utan satte sig...någon meter från en annan kråka, därav tjattret ifrån trädet. De tittade på varandra och konstaterade att har man behov så har man. Tänk om det vore så i människans värld också.


//Zkrivaren 

Av Zkrivaren - 29 februari 2008 10:50

Åke var uppe i de norska fjällen och åkte skidor.

Han skulle naturligtvis stajla för brudarna och åka off-pist.

Slog runt, bröt benet. Blev upplockad av en räddningspatrull.


Då visade det sig att Åke hade förfrusit pittten.


Räddningspatrullen transporterade honom till en fjällstuga.

Där tog de norska fjällräddarna fram en flaska whisky.


- Men va fan!, vrålade Åke. Whisky hjälper väl inte mot min förfrysta grej..!


- Hur dum får man vare om man er svensk, frågade norrmannen.

Kan du ikke lese på buteljen... BALLEN TINE!


//Zaga Zkriverskan


Av Zkrivaren - 29 februari 2008 10:47

Hej det är Zaga...


 ta hand om det där med att alla inlägg ska hamna under rätt kategori?

Asså..jag kan aldrig bestämma var dom ska vara..så därför blir det bara allmänt...snälla..snälla


Ok..då har vi bestämt så.

Tack. :-)

//Zaga Zkriverskan


Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards