Alla inlägg under augusti 2007

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 11:55

Nu skapas det en svart kultur på internet som går ut på att ungdomar skall skriva om ångest, anorexia, skärningar med mera. Det finns de som skriver att anorexia inte är en sjukdom och uppmanar läsaren att följa det som står i texten på sidan. Nu uppmanas föräldrar att informera sig om vad deras barn/ungdomar gör på internet och hur de skall se tecken på problemet.

Orsaken till det depressiva läget anses bl a vara den press att vara vacker och bäst för att platsa, något som är totalt helt meningslöst fel!!!

Varje människa är en individ med för- och nackdelar, glädje och sorg, kunskap och okunskap osv. Livet går inte ut på att tävla, vilket tyvärr många (även vuxna) uppmuntrar till, inte minst genom internets olika bloggar. Just bloggleverantörer som Bloggspace, olika forum, chattrum etc., skall ansvariga för respektive del ta sit ansvar att inte lägga ut sådant som kan påverka ungdomarna negativt som att tävla och vara bäst. Inte ens när det tjatas om det!

Du som förälder måste nu vara mer uppmärksam på vad som händer på nätet, vad dit barn gör och besöker för sidor på nätet, om middagen är för stor osv. Och föräldrar måste våga agera när de ser tecknen på att något är galet. Hjälp ditt barn och gör det omgående!

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 10:53

Varmt o gott och vi dricker som bara den. Ute och gå är inte kul, speciellt för hunden med sin tjocka päls, men idag glömde hon bort den när vi hamnade mitt i dramat.

Plötsligt kom en dam med en pudelvippa, som blev störtförälskad i min just nu löpande jycke. Stolt kis som den andra hunden var, hade den inget problem att komma ur kopplet och rymma. Med fart i tassarna kom den springande, men bromsade in när min mötte. Ooops, lite stor tycktes den tänka. Men sedan lekte de som aldrig förr och att sätta på kopplet igen blev ett jobb under några minuter. Men det tog på hundens krafter och promenaden kortades av så hon gick komma och dricka massor. Bara husse som inte sköter sig. :-(

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 10:45

Polisen bötfäller allt fler svenskar som urinerar på allmän plats. Förra årets rekord på 3 328 urinerare är redan på god väg att överträffas. Fram till och med den 1 augusti i år hade 2  252 personer redan bötfällts för att ha kissat på allmänna platser, uppger tidningen Metro. Siffrorna kan jämföras med år 2002 då runt 900 personer bötfälldes för förargelseväckande beteende genom offentlig urinering, rapporterar bl a Corren.

Av Zkrivaren - 6 augusti 2007 08:51

En ny arbetsvecka har börjat. Många har tagit sig ur sängarna för att ta sig vidare mot dagens arbetspass. Ibland dessa finns Alfons och Inez, som båda har namnsdag idag. Grattis Inez och Alfons Åberg!

God förmiddag!

Av Zkrivaren - 5 augusti 2007 22:50

En väldigt lång söndag för min del lider mot sitt slut, jag är själv helt slut. Jag hoppas att jag skall få sova en hel natt utan musik, oväsen, damsugare, uppsättning av diverse sare, borr i vägg osv.

Godnatt besökare därute någonstans!

Av Zkrivaren - 5 augusti 2007 18:49

Två personer, ett par skall snart flytta till en nybyggd hyreslägenhet i Norrköpings innerstad, en ljus och luftig femrummare på femte våningen ska de bo. Med två balkonger och öppen spis i vardagsrummet lär det bli trivsamt.

Två personer på 122 kvadrat i en femrummare? Vilket slöseri. Det finns säkert familjer på 4-5 personer som är i betydligt mer behov än dessa två personer. Men det är väl pengarna som styr för hyran löigger strax under 10 000 kronor i månaden.

Källa: NT

Av Zkrivaren - 5 augusti 2007 12:36

Hunden är på uthumör och jag är på huvudvärkshumör, någon som har en Alvedon? Nä, jag förstod det. Jag får låta hunden hunsa mig och gå ut med henne. Har jag otur så ser jag väl något snyggt i dubbelt format och tar naturligtvis den felaktiga. Eller gör något oanständigt med den rätta så jag får värre huvudvärk. :-) På återhörande!.

Av Zkrivaren - 5 augusti 2007 12:00

Så var jag rastad igen i lunkande takt gick vi en runda och spanade in chucken, men det var inte mycket att hurra för. Såg till och med en häxa på cykel! Kvasten strejkade antagligen. Samtliga gräsmattor är nu vattnade och hunden tre kilo lättare. Och varenda stråle missasde mig! Bra jobbat av oss.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards