Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Vaccinet allt värre

Av Zkrivaren - 21 oktober 2009 12:22

I takt med att någon börjar lätta på locket kommer mer och mer fram om vaccinets baksida.

Igår konstaterade jag i ett inlägg om biverkningar. Idag läser jag om värre biverkningar och man går ut i media och säger att då är det bra vaccin!


En källa jag talat med insyn i sjukvårdens turer säger något annat. Vaccinet är inte så bra som det framställs, det finns orsaker till varför man gör god PR och det är inte för människans hälsa bara.

Sveriges politiker har spenderat mycket pengar på 18 miljoner doser, som egentlöigen inte behövs. Bara en bråkdel av det behövs. Det gillar säkert inte läkemedelsindustrin, som tjänar stora pengar på att ta fram vaccin och andra botmedel, mot en sjukdom som liksom fågelinfluensan, bara dök upp och haussades upp.


Allergiska reaktioner har rapporteras in och  man har fått ge kortison till patienter som fått vaccinet. Hajleverolja ska vara en av orsakerna till biverkningarna, vilket jag inte köper alls! Hajleverolja finns i naturläkemedel och varför blir inte de som tar detta sjuka?


[Källa: Expressen]



//Zkrivaren



 
 
Ingen bild

Davve

21 oktober 2009 14:25

Bara ett enkelt svar till din sista fråga, man tar inte naturläkemedel intramuskulärt, alltså vaccinet passerar gratis genom de flesta av kroppen barriärer.
Sen är jag ännu inte säker på att det är hajleveroljan som skapar biverkningarna ändå eftersom den tidigare använts i vaccin där det inte rapporterats lika hög grad av biverkningar... Mest troligt kan det vara en kombination av de olika preparaten i vaccinet.

 
Ingen bild

info

21 oktober 2009 15:12

hej. bra att du reflekterar. har läst en hel del om detta, och mkt intressen ligger bakom som absolut INTE är för människans bästa. läs på www.theflucase.com . Vi är för många på den här planeten. dessutom finns de som vill tjäna pengar till varje pris..2 anledningar.

 
Ingen bild

Bob

21 oktober 2009 15:22

Du köper inte att hajleverolja i vaccin skulle kunna vara orsak till biverkningar?

Jag vill inte uttala mig om vaccinets för- och nackdelar, men det är faktiskt stor skillnad på att få hajleverolja insprutad i blodet som vaccin, eller att få den i magen, som naturläkemedel! Så visst skulle den kunna orsaka allergiska reaktioner i det första fallet men inte i det andra.

Om du inte köper mitt argument, tänk då ett steg vidare: skulle du kunna tänka dig att injicera allt du stoppar i munnen? Typ vin, kaffe, te, mjölk, läsk, skumbananer? Skulle inte tro det ;-)

 
byfånen_från_dalarna

byfånen_från_dalarna

21 oktober 2009 15:40

Viktigt att vi får fram detta medelande till allmänheten. Vi bloggare har försökt sedan i våras att få igång en debatt om detta men utan resultat. JK anmälningen avskrevs direkt av Göran Lambertz som någon dag efter avskrivningen bytte jobb till dommare vid Högsta Domstolen i Stockholm... Nu försöker jag förmå SVT att ta upp vaccinets farlighet men man förlitar sig på den expertis som hävdar motsatsen och rapporterar därför inget... VA FAN ÄR DETTA!? Man känner sig lite uppgiven när man läser från sin hemkommuns lokaltidning att skolan man gick på nu skall rada upp sina elever och ge dom detta livsfarliga vaccin... man blir gråtfärdig... Fy fan va förbannad jag blir!!!!!!!!!!! Läs brevväxlingen mellan mig och Anja Hilden på SVTs rapport i min blogg här: http://blogg.expressen.se/stopnwo. Läs också Leif Arnolds JK anmälan mot vaccinet och dess ansvariga personer vid makten här: www.cmef.eu

Bästa men sorgsna hälsningar
byfånen_från_dalarna

http://blogg.expressen.se/stopnwo

 
Ingen bild

Zkrivaren

22 oktober 2009 00:14

Jag förtydligar att jag INTE köper att hajleveroljan är orsaken till biverkningar, oavsett hur den kommer in i kroppen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zkrivaren - 11 februari 2013 12:40

Hästkött i lasagne, en katastrof och stor nyhet, alla anklagar alla i spåren av hästkött som kanske funnits länge i lasagne, istället för nötkött som ska vara i densamma. Vad ingen talar om är den otroliga leveranskedja från slakt till frysen i ...

Av Zkrivaren - 5 februari 2013 23:24

I Lidköping kan många hålla sig för skratt, men vad skall de göra? Jo, slå en signal för att slå en drill, den senaste (vansinniga) tekniska utvecklingen i mobiltelefonens historia är ett faktum. Står du och väntar på buss eller tåg och blir n...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 20:52

Jordbruksverket tycker att vi äter för mycket kött i Sverige, det är inte bra för miljön, anser de. Därför föreslår Jordbruksverket att en skatt ska läggas på köttet, för att få oss medborgare att äta mindre kött. När tar dessa dumma dörslag slut...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 14:33

Åter är den hatade TV-licensen, numer TV-avgift, blivit aktuell. (Uppdaterat) Nu ska alla som har en dator, surfplatta eller mobil (smartphone) betala avgift. Att INTE inneha TV räcker alltså inte för att komma undan en onödig avgift om tusentals k...

Av Zkrivaren - 11 januari 2013 21:42

Hackare utnyttjar säkerhetsbrist – så skyddar du dig Säkerhetsexperter varnar för användning av datorprogrammet Java. En allvarlig säkerhetsbrist har upptäckts och datoranvändare uppmanas att stänga av funktionen. Så löd inledningen i arti...

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards