Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Zkrivaren - 3 januari 2009 01:30

 

Arbete och pengar

Du måste ha en tydlig målinriktning på jobbet. Skapa fungerande strukturer och våga ta ansvar! Då kommer det att bli jättebra. Du växer med de uppgifter du får och märker ett människor litar på dig.



Kanske siktar du på en chefsposition men är osäker på om meriterna räcker till? Det kan faktiskt ordna sig ändå. Särskilt om du visar vad du vill och hur mycket du är beredd att satsa. Men om du försöker slöa och smita undan blir du genast avslöjad och kan till och med förlora ett jobb som du trivs bra på.



Det finns också en del strider som rör makt och inflytande, och du har varit rejält inblandad i dem. Nu börjar saker och ting äntligen ordna upp sig, men det är en jobbig process för alla.


Återigen handlar det om att du måste ta ditt ansvar och samtidigt kräva att andra tar sitt. Och uppstår det fler maktkamper behöver du inte alls engagera dig i dem.


Ekonomin tar ett glädjande skutt i rätt riktning, du kan få betydligt mer att röra dig med. Det kan bero på en löneförhöjning förstås, men det ser också ut som att du får antingen reda pengar eller en annan typ av värdefull gåva. Du har dessutom bra tur med investeringar och inköp. Många förvånas över ditt suveräna affärssinne.


Kärlek

Dina relationer fungerar bra för det allra mesta. Men det uppstår slitningar ibland mellan ditt frihetsbehov och din vilja att leva i harmoni med en annan individ. Om du känner dig bunden eller låst av regler och förväntningar, så gör du uppror på ditt speciella vis, dvs genom att fly undan.


Du vill kunna komma och gå som du vill. Om din partner är tolerant så är det ju inga problem. Men svartsjuka och kontroll accepterar du inte, och du försöker ständigt motarbeta sådana tendenser hos dig själv.


Om du har en fast relation där ni bor på var sitt håll och bara träffas när båda uttryckligen önskar det, då fungerar det hur bra som helst. Är du singel så träffar du kanske inte ditt livs kärlek i år.


Det blir snarare ett par korta relationer som i regel inleds via nätet eller i något kulturellt sammanhang. Januari, juni och oktober/november är väldigt spännande och romantiska månader.


Ja då vet några sina utsikter... Små korta spännande istället för ett långt... och pengar, kan ju inte vara galet som omväxling.


Hoppas alla fått en god natt... nu ska jag se till att det sker nåt här...hörde det vissla  från sängen. Sköt om er...// Zimpelz...:-)


Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards