Alla inlägg under september 2007

Av Zkrivaren - 14 september 2007 09:13

Godmorgon besökare, speciellt Ida som har namnsdag idag. Grattis Ida!


Endast några plusgrader på utsidan och regn skall komma och det ger sammantaget en dålig fredag. Helgen blir inte mycket bättre, kanske inte så mycket nederbörd, men favoritväder blir det inte.

Av Zkrivaren - 13 september 2007 22:50

Nu kallar lopplådan på mig och det är dags att följa jyckens exempel, att massera lopporna genom att lägga sig över dem. Hur det fungerar skall jag inte förklara.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 13 september 2007 22:00

Det var lille Kalle som i skolan fick en fråga av fröken:

- Om det sitter tre fåglar på en telefonledning, och den ena blir skjuten, hur många fåglar finns det då kvar på ledningen? - Ingen! Svarar Kalle. - Eftersom alla blir rädda och flyger därifrån. Då säger fröken:

- Ja, jag gillar hur du tänker, men det är ju inte riktigt rätt. Då räcker Kalle upp handen och säger:

- Det sitter tre damer på en bänk och alla äter glass. Den ena biter på glassen, den andra slickar på den medan den tredje suger på den. Vilken av damerna är gifta? Fröken tänker länge och väl, innan hon svarar:

- Ja, det är väl hon som suger på glassen. Kalle svarar:

- Nja, det är allt hon som har vigselring på fingret, men jag gillar hur fröken tänker!

Av Zkrivaren - 13 september 2007 18:30

Den fina ljusa varma dagen lider mot sitt slut och snart är solen och vilar för natten. När vi får se den nästa gång, skinandes och värmandes, vet ingen.


Kvällen blir att ta vara på och det på bästa sätt, om man inte bor i den del av Sverige som drabbades av regn idag. En liten stund på altan eller en promenad kanske? Det finns säkert något lite extra kul man kan göra och jag hoppas att just du kan göra det.

Av Zkrivaren - 13 september 2007 16:43

Vädrets makter är på sitt bästa och kanske sista? humör för säsongen. Personligen hoppas jag på att det blir flera dagar av detta väder. Vad sägs t o m söndag? Strålande solsken och hyfsat varmt var beställt.


Nu är jag tillfälligt inne och skall snart ut igen. Har hunnit med att slinka in på såväl apotek som ICA och Coop och blivit  bra bemött på samtliga ställen. Fast Sara i Coop är "pärlan" för dagen med sitt strålande glada humör hälsar en välkommen, så att man aldrig vill gå därifrån. Där har ICA att lära. Konstigt nog visste sommarvikarierna om det hos ICA. Nåja, jag återkommer det vet ni på Coop och ICA.

Av Zkrivaren - 13 september 2007 10:00

En härlig morgon följs än så länge av en lika härlig förmiddag. Dock är det inte jättevarmt ute så kläder av varmare slag skall tas på. Sture har namnsdag och grattis på dig!


Närmast på tur är hunden följt av foto och skrivjobb, så jag återkommer senare med nya inlägg. 

Av Zkrivaren - 12 september 2007 22:13

Nu har tiden sprungit ifrån mig igen. Jag har suttit med olika problemlösningar i datorn och funnit lösningar till allt ut windows movie maker, där jag inte får med inspelat ljud när jag redigerar. Synnerligen irriterande.


Nu är jag så trött att väggarna rör på sig och tangentbordet dansar samba. Så jag lämnar bloggen för ikväll och önskar dig besökare en godnatt & sov gott! 

Av Zkrivaren - 12 september 2007 18:32

I ett förhållande jag hade var sex kanske det som vi hade mest gemensamt, och tur var det för det finns roligare saker en "handdragare". Och vid ett av dessa tillfällen ahde jag varit och jobbat och var på väg hem. Rulltrappan stod still så jag tog hissen. Med i densamma kom ett fyllo. Det första han frågade rakt på sak:

- När knullade du sist?

- Om fem minuter, svarade jag.

- Du är en lycklig fan! sa han och blev tyst.


När jag kom hem berättade jag om händelsen och fick till svars:

- Har du något att ge då, kåtbock?

- Visst, raring.

Det vi inte tänkte på var att köksfönstret var öppet och folk utanför hade hört vad vi hade sagt, men det fick jag veta senare. Vi fick av oss det nödvändiga och använde ett köksbord, som höllt i fem minuter. Sedan låg vi i en hög av krossat trä. In till sängen och en fortsättning där.


Just uttrycken vi använde (ovan) fick jag i mig på ett litet oväntat sätt när jag var på väg till affären en lördag efteråt. Plötsligt hör jag en tjej bakom mig:

- Är du redo, kåtbock?

- När du vill, älskling, svarade jag. Sekunden efteråt insåg jag vilket misstag det var, och då fick jag veta att det som sagts i köket, hade snappats upp av andra och det fick jag äta upp länge. Fast jag var aldrig svaret skyldig. Men namnet bär jag fortfarande med mig, jag tror jag vet varför...

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards