Alla inlägg under juli 2007

Av Zkrivaren - 16 juli 2007 22:01

På lördagen öppnar Uppsalas första katthem, där bland andra övergivna sommarkatter kan få en fristad. 18 vilsna katter har föreningen plats för.
Föreningen samvetet, som ska driva det nyöppnade katthemmet, har funnits i tre år. Ett 50-tal volontärer har arbetat hårt hela våren, så att allting ska bli klart till morgondagens invigning.

Källa: ABC, SVT

Av Zkrivaren - 16 juli 2007 22:00

Två herrar hade varit på konferans och väntade på tåget. Under tiden köpte de var sin glass. När den var uppäten kastade den ene herren pinnen medad den andre stoppade den i bröstfickan med orden den här är bra att ha. När så väl hern komm hem så blev det kväll och han kröp ned till frugan i sängen som längtade efter en skön stund. Men gubben apparat ville inte och då kom han ihåg glasspinnen. Sagt och gjort han hämtade glasspinnen och for in på toa och gjorde ett stödförband med glasspinnen, därefter kröp han ned till frugan och la sig till rätta. När det var dags att föra in den så säger den vänstra blygläppen till den högra:
-Nu är det nog sista gången för nu bärs han in på bår.

*****

Det blekingska äkta paret satt och lyssnade på radion då det gick ut ett meddelande om att det väntades mycket snö under natten. Därför skulle alla bilar parkeras på gatans sida med jämna nummer.
- Jaha, då går jag och gör det, sa herrn till sin fru.

Kvällen efter sändes ett liknande meddelande. Det skulle komma en mycket stor mängd nysnö under natten, så alla bilar skulle parkeras på gatan utmed ojämna nummer.
- Då går jag och gör det, sa herrn till sin fru och gick.

Två kvällar senare fick de höra ytterligare ett meddelande om att det väntades mycket nysnö under natten. Bilägarna uppmanades parkera utmed jämna nummer på sin gata.
- Då var det dags igen, sa den äkta mannen.
Hustrun svarade:
- Varför låter du inte bilen stå kvar i garaget?

*****

Lokalradion var på den närbelägna krogen och gjorde ett reportage. Bland annat intervjuades krogpianisten.
- Har ni spelat här länge?
- I 34 år.
- Och ni spelar på begäran?
- Jajamän.
- Vilken fråga har gästerna ställt mest?
- Var ligger toaletten?

*****

Soldaten som gjorde lumpen fick en dag ett brev från flickvännen:
”Kunde inte vänta på dig längre. Jag har gift mig med din pappa.

Hälsningar

Mamma”

Och därmed stänger jag nöjesavdelningen med orden: Gift dig innan lumpen, annars får du en snygg mamma.

Av Zkrivaren - 16 juli 2007 21:59

Reinhold och Reine, det är dagens namnsdagsbärare, och jag säger grattis till dig som bär endera eller båda namnen.

Arbetsveckan har börjat för vissa, andra ligger och vilar sig i ekan efter regnandet, och så har vi de som stått ute i regnet i ur och skur och nu kallar rosten för solbränna.

God förmiddag!

Av Zkrivaren - 16 juli 2007 17:31

Dagens tabbe är avklarad. Igår skulle jag skicka ett brådskande mejl. Klickar på namnet i adressboken och skriver ut meddelandet med två medföljande bilder. Idag kom det i retur. Jag hade skickat alltihop till fel kille. Orsaken var och är att de har samma förnamn och likande efternamn och står intill varandra i adressboken. Tur att han inte tog illa upp för det rörde ett stinkande ämne.

Av Zkrivaren - 16 juli 2007 17:30

Dagens affärskoll (ICA/COOP) är gjord. I dag valde jag ICA, inte bara för att min favoritkassörska satt i kassa 1 denna eftermiddag och fick mig att gå in i en hylla för mycket, utan för jag var och är glassoman. Det ska vara glass i stora lass, men kassörskan går före . Dessvärre kom jag i kassa 2, men servicen var mycket bra och får betyget VG av mig idag.
COOP i helgen låg nästan i samma nivå. Jättebra affärer, nu börjar det likna service för era kunder, det vinner alla på!

Av Zkrivaren - 15 juli 2007 22:58

I år blir det ett bra äppelår. De äppelträd jag har sett har alla många fina och snart helt mogna äpplen på sina grenar. Det kommer att bli många äpplen över till pajer, saft m.m i år.


God natt besökare & sov gott därute någonstans 

Av Zkrivaren - 15 juli 2007 11:57

Det blev en händelsrik förmiddagstur med hunden. I den tidvis kraftiga blåsten kom något ulligt flygande på håll i krosande riktning för mig och hunden. Vi följde det med blicken och tittade noggrant. Var det ett får? Nä, det var en bomullstuss, modelll stor, konstaterade vi fåraktigt och gick vidare.

Då kunde vi konstatera efter en timme att ett dödsfall hade inträffat. Ett av dessa tråkiga där kyrkklockorna inte ljuder, ingen kommer på begravningen. Det blir i bästa fall kremering, eller i värsta fall soportna, för den sex månader gamla kråkungen.

Av Zkrivaren - 15 juli 2007 08:56

Ragnhild och Ragnvald ska man heta för att ha namnsdag idag. Grattis på er!

Vädret tycks ha stabliserat sig något och i vissa delar blir det hyfsat fint, men blåsigt idag enligt SMHI.


God Förmiddag!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards