Alla inlägg den 8 juli 2007

Av Zkrivaren - 8 juli 2007 23:25

Söndagen är snart slut och måndagen tar vid. Många kommer att ligga kvar i sängarna imorgon, länge. De har semester eller lov. Och det är tur med det värsta vädret vi har. Tur? Ja, att man slipper tvingas till plugg elelr arbete i regn och rusk, att ha alternativet att ligga kvar i sängen.

Godnatt och sov gott besökare någonstans därute!

Av Zkrivaren - 8 juli 2007 19:24

Vad har mänskligheten lärt sig under de senaste årtionden? Att framställa nya kemiska vapen, att ta fram nya vapen, att tvinga tills sig det man vill ha, att låta sin familj bli lidande i synnerhet barnen!!

Vid en undersökning som gjordes i december förra året i den skola som finns i mitt närområde om mobbing, svarade ansvarig personal att sådan fanns inte efter det att man antagit ett nytt program om nolltolerans.

Två månader senare blir jag dessvärre vittne till just mobbing vid flera tillfällen! Personalen i skolan ljuger eller vet inte vad som händer i skolan, kanske de blundar för att de inte vill veta av en orsak som endast de själva känner till. Det ger ett resultat som är negativt för framtiden. Den mobbade kommer hem och får litet eller i värsta fall inget stöd alls. - Det är så bra så, lite får du stå ut med, säger föräldrarna, som är måttligt intresserade. Därmed kan de ha förstört sitt barn/ungdoms liv för all framtid och ytterligare generationers liv är i farozonen.

Detta mobbade barn upplever att föräldrarna stöter bort det, nu är barnet borta, nu är man vuxen, utan stöd av sina föräldrar, och det vid 13 års ålder. 13-åringen driver runt på  stan, träffar likasinnande och tillsammans känner de en slags samhörighet om ensamhet, att ingen lyssnar på dem. Tillsammans kan de ta beslut att göra saker, inte alltid bra lösningar, inte alltid lagliga lösningar, men de får uppmärksamhet, något föräldrarna nekat dem.

De växer upp och blir vuxna, osäkra står de på egna ben med eller utan arbete. De bildar familjer och får barn, mot vilka flera av dem kommer att begå samma misstag som deras föräldrar gjorde mot dem. Och så fortsätter det tills någon vågar bryta kedjan. Vem blir det?

Av Zkrivaren - 8 juli 2007 19:24

En kille som driver en sexshop ber sin vän vakta affären medan han går ut på några ärenden. När affärsinnehavaren har gått ut kommer det in en tjej i affären. Hon går fram till disken och frågar
- Vad kostar den rosa dildon uppe på hyllan?”
- 300 kronor”, säger killen bakom disken.
- Jag tar den”, säger tjejen.
Ett par minuter senare kommer det in en rödhårig i affären. Hon går fram till disken och frågar
- Hur mycket ska du ha för den lila dildon uppe på hyllan.
- 500 spänn.
-Jag tar den.
Ett par minuter senare kommer det in en blondin i affären. Hon tittar storögt på dildohyllan, går fram till disken och frågar
- Hur mycket kostar den stora silverfärgade dildon där uppe?.
- 1000 kronor, säger killen bakom disken. Hon betalar och lämnar affären. Strax efter kommer ägaren tillbaka och frågar hur det har gått med försäljningen.
- Det har gått suveränt, svarar hans vän: jag sålde den rosa dilidon för 300, den lila dildon för 500 och din termos för en tusenlapp!

Av Zkrivaren - 8 juli 2007 11:15

Jag gick ut den vanliga vägen med hunden, genom den trånga passagen "Long Trong Gong" fram till den lilla öppna nedförsbacken till parkeringen. När jag är på backens mittersta punkt avlossas ett gevärsskott nära mig. Såväl hund som jag rycker till och i nästa sekund dyker vi mot en stenhård asfalt som nästan spricker av tyngden när vi landar. Medelst ålning och hasning in i det höga gräset på väg mot skydd, hörs ytterligare två skott.

Det är då jag stannar upp, reser mig upp genomblöt av all väta som fanns i gräset, som nu torkat upp. Jag kom på att det är ju en skjutbana bakom tvättstugan och en liten bit bort. För inte jagar de sniglar med älgstudsare?

Av Zkrivaren - 8 juli 2007 10:23

Jag gick ut den vanliga vägen med hunden, genom den trånga passagen "Long Trong Gong" fram till den lilla öppna nedförsbacken till parkeringen. När jag är på backens mittersta punkt avlossas ett gevärsskott nära mig. Såväl hund som jag rycker till och i nästa sekund dyker vi mot en stenhård asfalt som nästan spricker av tyngden när vi landar. Medelst ålning och hasning in i det höga gräset på väg mot skydd, hös ytterligare två skott.

Det är då jag stannar upp, reser mig upp genomblöt av all väta som fanns i gräset, som nu torkat upp. Jag kom på att det är ju en skjutbana bakom tvättstugan och en liten bit bort. För inte jagar de sniglar med älgstudsare?

Av Zkrivaren - 8 juli 2007 09:22

Söndagen är ett faktum och det är Kjell som har namnsdag idag. Grattis alla med det namnet, även om efternamnet inte är Lönnå. Det var dagens datum jag föreslog som mansdagen i en blogg på kvinnodagen. Mer blev det inte då så nu påminner jag om det. Innan jag själv blir påmind.

God förmiddag!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards