Alla inlägg den 21 juli 2007

Av Zkrivaren - 21 juli 2007 23:01

Efter gårdagens fruktlösa, eller snarare fotolösa, eftermiddag, blev det en slumpartad fotografering idag. Visserligen änder, men det blev bra bilder på änder som har en speciell teckning, vilket får mig att tro att det kanske inte är just gräsänder. Under söndagen skall jag hinna med att titta närmare på det. Om inte annat när regnet öser ner över delar av vårt kalla land.

Hunden har motionerats och utfodrats liksom en katt, men i det senare fallet misstänker jag att någon tog kattens mat, för när jag återkom en timme senare var hela asken borta och katten tog den inte. Grannen kan ha varit framme igen. Konstigt i så fall, han som inte klarar någonting själv, inte ens sopor.

Veckans högst personliga och ovetenskapliga test avslutades på ICA idag. Det blev en oavgjord vecka personal- och servicemässigt sätt, med liten fördel till Coop då ICA åter igen inte fyller på Euroshoppers tandkräm. Men framför allt ta hem så det räcker ett tag.

Godnatt & sov gott besökare därute någonstans!

Av Zkrivaren - 21 juli 2007 15:57

Jag gick in i affären, deppig och hade egentligen ingen anledning att gå in, kanske bara för att trösthandla, se glada människor som har varann som stöd. Jag stannar vid läsken med tårfyllda ögon. Någon tar mig lätt på axeln, det är en charmig dam som jobbar i affären och hon undrar hur jag egentligen mår, och jag berättar. Hon tar mig med till personalrummet, där får jag en kram och beröringen får lustarna längre ner att vakna till, vilket hon märker, men inget säger. Hon råkar komma åt mitt njutningsmedel när hon går till kaffebryggaren för att hälla upp två koppar. Jag stönar till eftersom jag inte fått något på länge.

Vi sätter oss ner på var sin sida av bordet och pratar. Efter en stund känner jag en fot mellan mina ben och nu får jag problem. Foten försvinner och hon reser sig upp och kommer fram till mig, ger mig en kyss som jag besvarar. Då försvinner hon och jag vaknar i min egen säng. Det är en oreda som inte går att beskriva i sängen och jag undrar vad som är verklighet och vad som är dröm.

Av Zkrivaren - 21 juli 2007 11:55

Frisören:
- Ska jag kamma bena?
- Nej, det behövs inte, jag har inte så mycket hår där.

:-)

- Vad heter du då min lille vän?
- Hans. Precis som kungen.
- Men kungen heter ju inte Hans?
- Jodå, hans majestät.

:-)

Två killar samtalar:
- Jag är så förbannad på honom så jag ska göra fiskfärs av honom.
- Köttfärs menar du väl?
- Av den torsken?

:-)

Men Peter, ni kunde väl omöjligt hinna se hela Paris på bara en vecka? säger grannen.
-Jo då, det gick fint med lite arbetsfördelning, svarar Arne. Min fru tog kyrkorna, min dotter museerna och jag själv nattklubbarna.!

:-)

Karlsson är nyopererad och vaknar upp efter narkosen.
-Vad skönt att det är över!
-Var inte så säker på det, säger mannen i sängen bredvid. I mig glömde de en massa trådar och fick öppna igen.
-Och i mig glömde de en sax! säger en annan.
I samma ögonblick kliver kirurgen in:
-Är det någon som har sett mina nycklar?

:-)

Varför har golfare alltid två par byxor på sig?
- Ifall de skulle få hole in one!

:-)

- Vet du varför man har så låga priser på Ullared?
- Näää???
- De räknar på miniräknare!

:-)

- Har du AC i bilen?
- Nej, jag har KD.
- KD? Vad är det?
- Korsdrag!

:-)

- Vad får man om man kopierar wn sjörövare i en kopieringsapparat?
- Inte en aning.
- En piratkopia!


Därmed orkar jag inte mer för idag.

Av Zkrivaren - 21 juli 2007 10:59

Jag var tvungen att ta mig till centrum och köpa tvättmedel eftersom det var nästan slut, och jag har tvättstugan snart så vill man ju inte stå där som ett fån med ett väldigt sort paketmed väldigt lite innehåll. Känns absolut väldigt fel.

När jag var på väg från centrum efter att handlat passerar jag den stängda vårdcentralen och på andra sidan kyrkan, då jag plötsligt hör läten som jag inte vill återupprepa här innan en attackrörelse kom farande mot mitt ansikte. Jag blev överfallen. Snabbare än blixten och i en rörelse som får Stålmannen att verka långsam i jämförelse, flyttade jag undan ansikte med resterande delar och något flög förbi mitt högra öra.

Jag tog det säkra för det osäkra och flydde, de var ju två stycken, klenare än mig, men varför utmana ödet ytterligare en gång mot ett par fiskmåseföräldrar med boet nära mig.

Av Zkrivaren - 21 juli 2007 09:54

Idag är det lite speciellt att skriva om namnsdag eftersom det är Johannas dag idag, och mina tankar far iväg till "vår" bloggerska Johanna Silver, som jag grattar lite extra till och hoppas att hon får en glasstårta idag. Övriga namnbärare önskas också en riktigt trevlig lördag. Grattis på er.

God förmiddag!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards