Direktlänk till inlägg 5 mars 2008

Sorg hos Zkrivaren

Av Zkrivaren - 5 mars 2008 12:51

Det är med sorg jag förstår att det jag sagt varit en fin familj, har en svart baksida. Den baksida som inte förstår när en person blir två, eller skall jag skriva ensamhet blir tvåsamhet? Eller skall jag skicka inbjudan till bröllop? Nä jag kanske ska tvingas i celibat, för att behaga vissa?


Ja, käre besökare, jag är också en människa av kött och blod med känslor och kan ta väldigt illa vid mig!

Jag  har trott att vissa här var smarta, hade hjärnan på skaft och kunde läsa och förstå, men jag hade fel.

Jag beklagar djupt att en och annan tagit illa vid sig och kommer att agera därefter då påpekandet var på saklig grund och vissa förändringar kommer att ske i syfte att förbättra den delen. Detta kommer att ske under innevarande dag.

Det jag har svårt att förstå är dels varför ingen reagerar med en kommentar tidigare, dels svarar på upprop om detsamma? Förrän nu.


Det kanske är tur i oturen, att jag inte fick en ny spökskrivare, för enligt vissa hade väl det varit jag själv. För denna hade skrivit på ett sätt som jag nu förstår inte gillats, fräckt utmanande, är hans stil. Men nu blir det inte så. 


Vad ska då en blogg vara?

 Min personliga uppfattning, som säkert stöter sig mot andra, är att den skall vara rolig, innehållsrik, gärna uppkäftig och tänja på gränserna, men vid händelser som påverkar andra som agerar, skall det styras upp.

Man skall kunna skriva om det mesta, man skall kunna vara två eller flera utan att man blir utkastad i kylan av andra bloggare. Som bloggare skall man kunna ge och ta inom rimliga gränser, satir och hån är de svåraste att förstå, särskilt när det skrivs på ett inte fientligt sätt.


En blogg fylld med bara bilder, kanske 10 om dagen, är ingen blogg som jag ser det. Men de slipper klagomålen.

En blogg som enbart handlar om tråkiga saker, är kanske inte vad alla gillar, men bloggaren bestämmer själv vad denne vill skriva om. Om det inte är jag tydligen.


Nej, jag är inte ute efter bråk eller ovänskap, då hade jag inte tagit tag i detta nu, satt mig och låtit tid rinna iväg. Jag har tagit till mig det som kommit, och agerar därefter, men att beskylla mig för saker som är osanna, det tar jag inte!

Jag kommer att även i fortsättningen skriva på mitt sätt oavsett om det passar eller inte. Jag kan tänja gränser, och du besökare som känner dig träffad, kan lämna ett personligt meddelande därom på saklig grund.

Zaga, som heter något annat i verkligheten och som är en kvinna, (tyvärr för vissa), får kommentera det som har hänt med egna ord. Passar inte dessa ord, svara henne! Hon får fortsätta att skriva här.


Nu är det sorg hos mig, dels för den sakliga skrivelsen, men även för det som hänt och kan komma att hända.


//Zkrivaren - en ledsen kille 

 
 
Ingen bild

Babbelmoster

5 mars 2008 14:10

det är med sorg i mitt eget hjärta jag läser ditt inlägg och att du är ledsen. det beklagar jag verkligen att du skall behöva känna det så. om jag själv får säga min lilla mening ... du skriver alldeles förträffligt bra och underhållande, tänkvärt och roligt. jag gillar att läsa din blogg även om jag kanske är dålig på att kommentera. men du om någon har verkligen skrivarförmågan tycker jag. den skall du verkligen bejaka och fortsätta med. för din blogg är verkligen högst intressant att läsa för mig!!! hoppas att jag har kunnat ge lite glädje mitt i din sorg ... för mina ord här i min kommentar kommer verkligen från mitt innersta och mitt hjärta. du är bra som bloggare och människa!!! kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zkrivaren - 11 februari 2013 12:40

Hästkött i lasagne, en katastrof och stor nyhet, alla anklagar alla i spåren av hästkött som kanske funnits länge i lasagne, istället för nötkött som ska vara i densamma. Vad ingen talar om är den otroliga leveranskedja från slakt till frysen i ...

Av Zkrivaren - 5 februari 2013 23:24

I Lidköping kan många hålla sig för skratt, men vad skall de göra? Jo, slå en signal för att slå en drill, den senaste (vansinniga) tekniska utvecklingen i mobiltelefonens historia är ett faktum. Står du och väntar på buss eller tåg och blir n...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 20:52

Jordbruksverket tycker att vi äter för mycket kött i Sverige, det är inte bra för miljön, anser de. Därför föreslår Jordbruksverket att en skatt ska läggas på köttet, för att få oss medborgare att äta mindre kött. När tar dessa dumma dörslag slut...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 14:33

Åter är den hatade TV-licensen, numer TV-avgift, blivit aktuell. (Uppdaterat) Nu ska alla som har en dator, surfplatta eller mobil (smartphone) betala avgift. Att INTE inneha TV räcker alltså inte för att komma undan en onödig avgift om tusentals k...

Av Zkrivaren - 11 januari 2013 21:42

Hackare utnyttjar säkerhetsbrist – så skyddar du dig Säkerhetsexperter varnar för användning av datorprogrammet Java. En allvarlig säkerhetsbrist har upptäckts och datoranvändare uppmanas att stänga av funktionen. Så löd inledningen i arti...

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards