Alla inlägg den 18 mars 2008

Av Zkrivaren - 18 mars 2008 22:25

Tisdagen blev en vanlig tisdag som snart är borta. Onsdag kvar sedan börjar torsdagen då trollpackorna drar till Blåkulla. Undrar hur länge de stannar där? Och vad gör de?

Kokar de hemska häxbrygder i en kittel över öppen eld, samtidigt som de diskuterar det bästa sättet att djävlas med andra...som bloggare eller kyrkvaktmästare.

För min personliga del är det andra påsken jag firar ensam. Förra gången var jag som en ängslig kyckling, som nyligen kläckt skalet och sett....tuppen!

Nu är jag tuppen, med allt ansvar det innebär. Ett av dem ska jag klara, och det är att skrämma hönorna på flykten, har ju erfarenhet av det, annars skulle jag inte vara singel nu.

Jag har ju redan provat några hönor med min tuppcharm, jag bara reste på kammen så kom de. Och ägg skall jag köpa imorgon så jag är lagon uppäggad, sen bjuder jag hönorna på äggstra stora ägglika omeletter.


Kanske jag skall vara stående vid infarten på Skärtorsdagen och stolt visa vägen för hönorna...hem till tuppens residens. Ska ordna en "Stör ej tuppen-skylt".


Nu ska jag putsa mig och lägga mig och kackla lite till imorgon bitti.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 18 mars 2008 16:10

En liten sväng in till ICA är ibland ett dags göra när man har ett sådant bra minne som jag har, ständigt i behov av uppgradering.

Tyvärr lyste många varor med sin frånvaro vilket gjorde det hela lite tråkigt. Efter lite funderande och kliande i håret på skallen, så fick jag ihop det med kassörskan.

Väl framme i kassan satt den alltid lika trevliga kassörskan, som någon sa att jag skulle bjuda på fika en dag. Fast det har jag inte vågat...än. Så var det dags att betala, sedel till kassörskan och tre enkronor till den ständigt oförskämt hungriga automaten. Hungrig? Inte idag! Idag blev den mätt på 1/3 av maten, rapade och tog inte emot mer pengar, däremot började hela maskineriet att föra liv.

Jag försäkrar att jag inte kysste kassörskan på arbetstid, det var kassan! Jag lovar!

Kassörskan försvann ner bakom disken och väntade på mig tittade på mina ben? Sedan bad hon en kollega om hjälp. Vilken kabel skulle hon dra i? frågade hon kollegan. Jag hade så när sagt att det borde hon väl veta, innan mitt rena samvete agerade.

Det blev att ringa efter hjälp och ytterligare en lika söt som rar, kassörska (tillika duktig bilförare) kom till min vår undsättning. Kollegan i den andra kassan tyckte det var lika bra att rycka i alla hundra kablarna, men duktiga töser reder sig själva. En ner bakom disken mellan kablarna (tyvärr) och ryckte till. Det blev tyst. I med kabeln igen och maskineriet startade upp. Bara att logga in, då började tjutet igen. Och detta upprepade sig några gånger innan det började fungera igen. Allt under tiden köerna bakom växte allt längre och längre. Men nu fungerade allt och dessa fantastiska tjejer ska ha en eloge för det slit de fick utstå för apparaten är ovän med mig.


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 18 mars 2008 14:26

Byfånen Christian är över 30 år och har aldrig varit med en tjej i hela sitt liv. Kanske därför att han bor med sin mamma och hon är hans enda tröst. Ikväll är det dans i folkparken och Christian skyndar sig dit för att se om han äntligen ska få napp. Den här kvällen har han tur. En söt tjej bjuder upp honom och han får snällt lära sig att dansa. Tjejen märker att han luktar på hennes hår.
- Varför luktar du på mitt hår? säger hon.
- Det doftar så gott. säger Christian.
De dansar natten igenom och tjejen vill att han följer med henne hem. Sagt och gjort så följer han med henne. I sängkammaren tar hon av sig sin tröja och bh. Christian märker hennes bröst och frågar vad det där är för bullar.
- Det kallas bröst. säger hon.
- Får jag lukta på dom med? säger han.
- Ja det får du. säger hon.
Efter en stund tar hon av sig trosorna och han ser musen på henne.
- Vad är det där för buske? frågar han.
- Det är musen säger hon.
Christian böjer sig fram och luktar på hennes mus. Sen säger han:
- Hur jäkla länge har den musen varit död???

Av Zkrivaren - 18 mars 2008 09:15

Efter en natt av dålig sömn, nästan obefintlig sådan ska jag vara glad och trevlig och positiv. Lätt som en plätt! Som bonus skitväder.

Den oro jag haft i kroppen har nyligen uppdaterats och utblandats lite grann med annat.


Jag passade på att träffa en av familjerna Gås igår. Frågade artigt om jag fick ta en bild, och de samtyckte och ställde upp sig i bästa fotomodellstil för fåglar.

Kanske blir det en ny kul bild idag?


Jag funderar på att handla för helgen idag, men ICA har problem. I centrallagret maskar personalen för att få del av ICA:s enorma vinst. Det gör jag också, maskar alltså, låter cykeln stå och går, får jag del då...del av vinsten, kanske i form av rabatt....om fem pelargoner, två ormbunkrar...?

 Nåja, tur att det finns Coop också, den enes död, den andres bröd, heter det och i det här fallet stäömmer det  Coop kommer att ha en mycket väl fylld kassa om ICA:s problem fortsätter. Men ICA kan vara glada att personalen maskar på lagret, och att de inte har maskar som larvar omkring på samma lager...för personlen är väl inte maskar..?


Idag har Edvard och Edmund namnsdag. Gratis! 

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards