Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Zkrivaren - 30 maj 2008 22:20

En dålig start blev ett hyfsat slut denna fredag, den sista i månaden maj. Jag 'är otroligt trött och besviken. Jag skall strax lägga mig eftersom jag har tre nätter av sömn att ta igen. Blir att sova lite längre alltså.

Ha det gott alla besökare! Och lev väl! 

Av Zkrivaren - 30 maj 2008 14:13

En affärsföreståndare ska lära en av sina nyanställda hur man säljer mer saker till en kund än han behöver.
- Jag ska visa dig vad jag menar, viskar han till den nyanställde när det kommer in en kund och frågar efter frön till sin gräsmatta.
- Varsågod, säger föreståndaren. Och så är du väl intresserad av att köpa en gräsklippare, eller hur?
- Varför då, frågar killen.
- Du måste ju ha något att klippa gräset med när det börjar växa.
Märkligt nog så köper killen en gräsklippare. När nästa kille kommer in i affären och frågar efter ett paket tamponger låter föreståndaren den nyanställde testa sina förmågor.
- Varsågod, säger den nyanställde.
- Och så är du väl intresserad av att köpa en gräsklippare, eller hur?
- Varför då, undrar killen förvirrat.
- Det är ju kört för dig i vilket fall som helst i helgen, så kan ju lika bra klippa gräset.

Av Zkrivaren - 30 maj 2008 14:10

Efter att ha känt av Kung Bores iskalla andedräkt, kunnat bli både bestulen och avvlivad, träffat fan själv, så har nog det mesta lagt sig, men det förlorade pengarna i inkomst, är borta för alltid, liksom planering t o m 30 augusti. En människas verk, och jag vet inte orsaken för den milt uttryckt luddiga formulering till försök till förklaring, fattar inte jag. Och när jag ringer svarar ingen. Många frågor söker svar.


Uppbrottet med mitt X repriserades och vad annat att göra med flödande tårar och gråtande hjärta, illamående och magsmärta? (Vilket rim) Jo, jag gör som jag gjorde då. Ut och gick, men innan gjorde jag ett "misstag" att skriva om vad som hänt i en annan blogg. När jag hade gått i flera timmar i planlöst vandrande med frågor i mitt huvud och sorg i hjärtat, blev jag hungrig. Hemma fanns inget, tomt pga inställd resa! Så in till ICA, men fan tro att jag fick vara i fred, mobilen ringde och jag behövdes...för en stund. Men i flygande fläng ut, hann jag notera att det fanns folk där som läst det som hänt mig. Inga ord yttrades, ögonen sa allt. Tack för det! Sprang ner en vända till senare och naturligtvis var det jag skulle ha slut, men det finns ju manlig personal, trevlig och rask, som bad mig vänta, och försvann. Efter en stund kom han tillbaka med vad jag behövde, det är service hos "min" ICA!


Sedan har mobilen vaknat till och även i den har jag fått ett gensvar, men även via mejl och inte minst genom alla värmande kommentarer.

Tack alla!

Av Zkrivaren - 30 maj 2008 07:25

Jag ställde upp och bjöd hit en vad jag trodde var en vän. Jag vägledde den många mil då det var första gången som människan var här. Vi lade oss, och när jag vaknade för 30 min sedan hade personen försvunnit, lämnat en lapp med bl a "ring om du vill".

Nu mår jag dåligt, sänkt. Tack!


Idag har Vera och Veronika namnsdag. Grattis!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards