Alla inlägg den 19 maj 2007

Av Zkrivaren - 19 maj 2007 23:49

Ljuv lördag går mot söndag.
Ingen dag som direkt var en höjdaer som man minns länge. Varje gång jag stack ut i tron att vädrets makter var med mig, började det att regna. Inte blir det bättre av att man måste hem sen, i regn. Och när jag har kommit in, slutade det att regna. Nu vill jag ha en solig varm söndag.

Nyligen slutade Linda Skugge blogga, som en protest mot allt hat som läsarna vräkt ur sig. Nu är det Fredrik Virtanens tur att stänga sin blogg.

Han säger själv att han startade "mainstreambloggtrenden". Virtanens blogg har varit i gång på Aftonbladets sajt sedan i april 2005. Precis som Linda Skugge har han fått ta emot många tuffa och kränkande kommentarer genom åren. Men det är inte hat- och hotkulturen på nätet som har fått honom att lägga ner.

Huvudanledningen till att han slutar med sin blogg är mer prosaisk. Fredrik Virtanen är tjänstledig från Aftonbladet, men har fortsatt att skriva gratis på bloggen, något han inte längre har lust med, uppger DN.


Godnatt & sov gott besökare därute någonstans! 

Av Zkrivaren - 19 maj 2007 11:49

1,8 miljoner svenska hushåll kan snart få tillgång till supersnabbt bredband.
Telenor och Telia för nu diskussioner för att samfinansiera den nya tekniken och ett avtal kan vara klart redan i år.

Det innebär vdsl 2 som kommer och avlösar dagens adsl. Det innebär att all kopparkabel byts ut mot fiber, vilket är ett mycket dyrt projekt som innebär att operatörerna måste samfinansiera utbyggnaden. För kostnaden för att hela Sverige skall omfattas är svindlande 10 miljarder kronor.

I Europa planeras det för den nuya tekniken och nya modem finns snart på marknaden.

Av Zkrivaren - 19 maj 2007 07:45

God förmiddag och grattis alla Maj och Majken!

Vid midnatt gick jag och placerade mig i sängen och efter lite svårigheter, somnade jag i sovrummet. Kvart i två vaknade jag av att jag låg utan kläder i ett frysrum, trodde jag.
Grannen under, den skorstensrökande mobilfantasten, måste alltid ha tre fönster öppna, ett av dem är sovrumsfönstret. Därmed blev det frit fram för den kyliga luften att ta sig in i hennes bostad och via den kalla betongen krypa upp till mig. Bara att slå på ett element för att få bort den råa kalla luften, och ökad strömförbrukning som följd.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards