Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

Mer sex

Av Zkrivaren - 10 oktober 2009 10:00

Sex mellan två människor är det finaste och skönaste som finns, men alla människor får inte det av olika anledningar. De hänvisas till andra möjligheter, att köpa sex är en av dessa. Lösningen är inte den bästa sett ur flera perspektiv, men det är människan själv som skapat behovet i flera fall.


Nya lagen

Den 1 januari 1999 drev politikerna igenom en i mina ögon sett löjlig lag, den som skulle stoppa all sexköp på gatan. Den kom senare att modifieras och bli effektiv mot trafficing.

De som öppet gått och köpt sex diskriminerades plötsligt av politikerna, som fick medhåll av moralpredikande personer.


En affär

Ett köp av sex är och förblir en affär mellan två vuxna människor som ingen annan har med att göra. Vill jag betala 1500 kr för att få sex, för jag inte kan få det på annat sätt, är det upp till mig. Precis som om du köper en ful genomrostad bil, har jag inte med det att göra.


Baksidan

Det som ska påverkas, ageras mot och för är hur det ser ut runt omkring.

Jag som född och uppvuxen i huvudstaden, har sett Malmskillnadsgatan under dess storhetstid. Sedan kom hallickar, drogerna och de som gick där blev allt mer påverkade. Detta i sin tur innebar att de struntade i skydd (kondom) om de fick 500 extra. Därmed ökade risken för spridning av sexuellt överförbara sjukdomar. Våldet blev en vardag för de som prostituerade sig, för de var ju bara luder, heter det. Var det inte våldsamma kunder, var det hallickar som inte fick in tillräckligt.


Vad ska man göra?

Legalisera prostitutionen med olika regler runt det.

Se till att det finns lagliga horhus där dessa lagar och regler fungerar under översikt.

Omvandla det till något som liknar arbete med lön och skatt. Dvs inkomsterna som regleras, beskattas och lär bli lika bra kassako som bilbränslet är idag, och samma ekonomiska verktyg finns.


Samtliga som bedriver prostitution i sådant hus skall genomgå läkarundersökningar för att visa full friskhet och inte bärande av sjukdomar.


Kunderna tvingas använda kondom.


Hallickar och andra som på något sätt tidigare kunnat påverka och få del av eller hela inkomsten, blir utan.


Våldet på plats minskar helt och de som vill sälja sin kropp till personer som är intresserade av att köpa, kan göra detta under säkra former jämfört med på gatan eller i hemmet, trappen, bilen etc.



Skillnaden

Skillnaden mellan detta och sex mellan äkta par är att det finns pengar med. Du betalar för att få en vara/tjänst. Det som normalt sker dagligen överallt med alla.

Ungdomar på festen, på väg till/från evenmang eller på detsamma, har vild sex, ibland helt öppet, något många blundar för.

Likadant är det med vuxna. När lusten faller på kan det bli sex i bilen, på toaletten, hotellrummet, utomhus etc. Det är helt ok.

Efter att ha bjudit den charmanta kvinnan på mat, går de till rummet och har sex. Ett i folks ögon tillåtet sätt att köpa sex via en tjänst, i det här fallet mat.

Eller kvinnan som blir uppbjuden av drömprinsen som hon hetsar upp på dansgolvet tills de går in på toaletten där hon blir uppfylld. Det blundar man för.


Så länge kvinnan själv är fullt medveten och inte utsätts för någon form av krav eller hot, ser jag inga hinder för verksamheten i sig under kontrollerade former.


[Källa: Aftonbladet]


//Zkrivaren

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zkrivaren - 11 februari 2013 12:40

Hästkött i lasagne, en katastrof och stor nyhet, alla anklagar alla i spåren av hästkött som kanske funnits länge i lasagne, istället för nötkött som ska vara i densamma. Vad ingen talar om är den otroliga leveranskedja från slakt till frysen i ...

Av Zkrivaren - 5 februari 2013 23:24

I Lidköping kan många hålla sig för skratt, men vad skall de göra? Jo, slå en signal för att slå en drill, den senaste (vansinniga) tekniska utvecklingen i mobiltelefonens historia är ett faktum. Står du och väntar på buss eller tåg och blir n...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 20:52

Jordbruksverket tycker att vi äter för mycket kött i Sverige, det är inte bra för miljön, anser de. Därför föreslår Jordbruksverket att en skatt ska läggas på köttet, för att få oss medborgare att äta mindre kött. När tar dessa dumma dörslag slut...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 14:33

Åter är den hatade TV-licensen, numer TV-avgift, blivit aktuell. (Uppdaterat) Nu ska alla som har en dator, surfplatta eller mobil (smartphone) betala avgift. Att INTE inneha TV räcker alltså inte för att komma undan en onödig avgift om tusentals k...

Av Zkrivaren - 11 januari 2013 21:42

Hackare utnyttjar säkerhetsbrist – så skyddar du dig Säkerhetsexperter varnar för användning av datorprogrammet Java. En allvarlig säkerhetsbrist har upptäckts och datoranvändare uppmanas att stänga av funktionen. Så löd inledningen i arti...

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards