Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Nattbloggen med en resa i Sverige

Av Zkrivaren - 18 juli 2009 23:58

En resa i Sverige sommaren 2010.


Jag hade tur som blev hämtad av kvinnan jag älskade i sin bil. Vi åkte till hennes bostad, hade vild och hämningslös sex, åt god mat, såg dvd-filmer, promenerade och hade trevligt.

Nu skulle jag hem med kommunala medel, det som nu övervakas maximalt, det går inte ens att fjärta utan att CIA, FRA, MI 5 och 6 och andra vet om det.


Jag ringde till tågstationen, övervakad av dessa myndigheter, som sparar just mitt samtal med SJ i minst 2 år.

Jag kan få en biljett till önskad avgång, men måste hämta biljetten en timme före, och medtaga id-handling.

Jag protesterade, sa att jag skulle hem i Sverige, inte till Vita huset eller liknande. Det hjälpte inte.

Jag kom till tågstationen, ilsken och släppte ut det på tjänstgörande idiot bakom luckan när denne ville se id-handling. Jag kallade honom fula saker, något som säkert alla kamerorna där inne fångade upp.


Efteråt var jag tvungen att söka upp en offentlig toalett. Och inte ens den hade övervakningskommandot, svenska avdelningen, underställd EU och USA, låtit vara. För att komma in var jag tvungen att dels lämna fingeravtryck, dels stoppa in id-kortet i en springa och vänta. under tiden som allt granskades, inkl jag själv från två kameror.

Plötsligt kom id-kortet tillbaka och dörren öppnades.

Där inne på toaletten fanns en kamera strategiskt placerad, förmodligen för att de ska kunna glutta på snorren se att man inte göra annat. Tänk om man runkar och lägger en sats, kan man nog få 10 år för. Domen blir nog förberedelse för fientlig handling och produktion av...sperma.


Nåja, urinen på plats liksom resten. jag vänder mig om och öppnar dörren. jag möts av en vakt utanför, som ger mig böter för att jag har blottat mig! Men hur i helvete skulle jag undvika kameran, undrade jag inte alltför lungt, och fick 500 kr till i böter. Resan började bli dyr och jag hade bara börjat.


På tåget satt det kameror överallt. Konduktörskan, en snygging i kjol och behag som hotade mina byxors sömmar, kom och bad om biljetten och...id-handling.

Jag funderade på att ta dra ner gylfen, men undlät det. Istället gav jag henne handlingen och frågade om hon ville se den mellan benen också. Förnärmad lämnade hon mig ifred.

Jag tog upp datorn och skickade lite e-post, som naturligtvis sparas av svenska operatörer på kundens bekostnad i 2 år, till FRA & Co. Eftersom jag skickade till en polare i USA, så vet CIA, NSA, FBI, Secret Service, KGB:s efterträdare och jämförbara, vad som stod i det. Bra om han käftar om vad jag skrev, då finns det vittnen, om än ovilliga sådana.


Väl hemmastation så att säga, är det bara bussen kvar, den har också kamera. Måste betala med bankkort, annat går inte. samt id-handling.


När jag kommer till min port ska jag trycka min elektroniska bricka mot en platta, kopplad till endatabas, som meddealar att jag har behörighet till trapphuset. Vilket även kameran registrerar, något som den bakom skärmen ser i samma stund. Missar man så lagras det ju...länge.

På varje våning finns det kameror och jag känner mig oerhört...övervakad.


Lev väl!


//Zkrivaren

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zkrivaren - 11 februari 2013 12:40

Hästkött i lasagne, en katastrof och stor nyhet, alla anklagar alla i spåren av hästkött som kanske funnits länge i lasagne, istället för nötkött som ska vara i densamma. Vad ingen talar om är den otroliga leveranskedja från slakt till frysen i ...

Av Zkrivaren - 5 februari 2013 23:24

I Lidköping kan många hålla sig för skratt, men vad skall de göra? Jo, slå en signal för att slå en drill, den senaste (vansinniga) tekniska utvecklingen i mobiltelefonens historia är ett faktum. Står du och väntar på buss eller tåg och blir n...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 20:52

Jordbruksverket tycker att vi äter för mycket kött i Sverige, det är inte bra för miljön, anser de. Därför föreslår Jordbruksverket att en skatt ska läggas på köttet, för att få oss medborgare att äta mindre kött. När tar dessa dumma dörslag slut...

Av Zkrivaren - 22 januari 2013 14:33

Åter är den hatade TV-licensen, numer TV-avgift, blivit aktuell. (Uppdaterat) Nu ska alla som har en dator, surfplatta eller mobil (smartphone) betala avgift. Att INTE inneha TV räcker alltså inte för att komma undan en onödig avgift om tusentals k...

Av Zkrivaren - 11 januari 2013 21:42

Hackare utnyttjar säkerhetsbrist – så skyddar du dig Säkerhetsexperter varnar för användning av datorprogrammet Java. En allvarlig säkerhetsbrist har upptäckts och datoranvändare uppmanas att stänga av funktionen. Så löd inledningen i arti...

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards