Alla inlägg under april 2009

Av Zkrivaren - 25 april 2009 10:12

Sol, sommar och läckra damer gäller för många idag, för min del är det stress som gäller, tvättstuga och annat, men damer...? Kanske jag hinner se dem i alla fall.


Det är läge för vickningar, grillningar och i kväll chipspåsen. Men just chipset är en fråga för vår hälsa. Den innehåller för mycket fett, men för de som gått över till solrosolja, sjunker fetthalten klart, OLW:s Dill och gräslökschips är en av dem. Kanske man skulle köpa en påse?


http://www.dn.se/ekonomi/din-ekonomi/valj-ratt-chips-slipp-onodigt-fett-1.851826


Ett fel smög sig in i texten att Estrella var bäst, möjligen på att vara värst, inte bäst. De funderar på att gå över till solrosolja.

Jag beklagar missödet och tackar för påpekandet!


//Zkrivaren



Av Zkrivaren - 24 april 2009 23:49

Vi har just nu tre årstider samtidigt i vårt 157,2 mil avlånga land: vinter, vår och sommar. Sommaren har hittills bara nått Halland, men i helgen utlovar SMHI sol och sommarvärme i stora delar av södra Sverige.

 http://www.dn.se/nyheter/sverige/vinter-var-och-sommar-pa-samma-gang-1.852318

Man får vara glad att man inte är så lång att man känner av alla årstiderna. men för den som vill ha en smakbit, kan ju alltid börja resa lite och snabbt, för värmen är här för att stanna.

I Halmstad är det sommar, i resten av landet t o m Östersund/Umeå, är det vår och norröver är det vinter.

Så välj vad du vill ha!


Jag vill ha.... Nä, det behåller jag för mig själv, tills jag känner för att bli officiell, som det så fint heter, det kanske jag blir...flera gånger.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 24 april 2009 21:06

Nu sprider sig ringarna efter domen mot Pirate Bay, denna gång är det två grabbar i Härnösand, som polisanmäler Goggle för samma brott som Pirate bay står inför rätta för. medhjälp till hophovsrättsbrott.

Via Google kan man söka på upphovsrättskyddat material och senare ladda ner detsamma hävdar de i sin anmälan som nu är under seriös utredning hos polisen.


I domen mot The Pirate Bay står det att de fyra männen uppsåtligen har främjat att andras upphovsrättsintrång och därmed gjort sig skyldiga till medhjälp till brott – vilket alltså även Google gör enligt Härnösandskillarna.
– På grund av domen mot Pirate Bay så vill vi se vart gränserna går. Vi vill även få till en debatt om regleringen av internet, säger de till allehanda.se.


http://nyhetskanalen.se/1.965183/2009/04/24/ungdomar_anmaler_google


Vem blir nästa offer, My Space?


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 24 april 2009 17:59

En av de svårare trafikolyckorna inträffade idag på E4/E20 några hundra meter före Salem, i södergående riktning. Två av  de inblandade fordonen fattade eld vid olyckan. Räddningstjänsten bestående av två brandförsvar, tre ambulanser och en helikopter dirigerades fram till platsen.


- Vår uppfattning är att det rör sig om en seriekrock där fyra bilar var inblandade. Två av bilarna fattade omedelbart eld, säger Hans Arvedahl, stabsbefäl vid Södertörns brandförsvar.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1545535/en-dod-efter-dramatisk-kollision


//Zkrivaren

Av Zkrivaren - 24 april 2009 17:55

Kyrklockorna har ringt idag, inte på normal tid utan begravningstid. En begravning och en invånare mindre i hålan.

På min väg till biblioteket, hamnade jag naturligtvis mitt i det svarta lämmeltåget av sörjande på väg till kaffet efteråt.

Det blev några tuffa minuter då minnen poppade upp som oönskad reklam i huvudknoppen. Där en och annan person annars brer ut sig.

Av Zkrivaren - 24 april 2009 17:41

Jag tänkte säga åt honom att han hade något som... men det hann jag inte förrän jag såg hans enorma problem, den var långt och grov.
Så han var tvungen att varna andra när han kom eftersom stolpen på flaket stack ut en dryg meter. De roterande varningsljusen syntes bra även i solen.

Av Zkrivaren - 24 april 2009 12:27

Mamman har slut på OB och ber lille Pelle gå till butiken. Per går men kommer inte hem så mamman ringer till butiken:
- Jovisst, Per är här, men vi förstår inte vad han ska ha.
- Vad säger han då?
- Jo, han ber att få invändig isolering till pappas hobbyrum.

Av Zkrivaren - 24 april 2009 10:40

 Efter det att media uppmärksammat det makabra fallet med den försvunna döda Ville, har flera tips kommit till polisen.

 - Flera av tipsen är intressanta, vilket betyder att de går att jobba vidare med, säger kriminalkommissarie Magnus Sallrot till TT.

Att den döda kroppen fanns i kistan när den placerades i bisättningsrummet finns det fyra vittnen som har intygat, tre från begravningsbyrån och ett från Karolinska universitetssjukhuset. Hur kistan var försluten vill Sallrot inte berätta.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2791481.svd

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards