Alla inlägg under oktober 2008

Av Zkrivaren - 4 oktober 2008 23:32

Under förmiddagen avblåstes strejken vid avfallshanteringen i min kropp och jag fick släppa ut en del, sedan blev det fel åt andra hållet. Aldrig är man nöjd.


Under dagen har jag fått höra att det skulle bli, och har blivit, blåsigt värre på västkusten, med regn. 22-32 sekundmeter är inget man längtar efter. Ostkusten får det imorgon sägs det.


Här får snart sängen mig, lycklig blir den, men mina tankar är fortfarande någon annanstans.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 4 oktober 2008 10:49

Trots flera försök igår att rensa ur magen, så strejkas det vilt. Avföringen är hård och kommer inte när jag kallar. Så nu ska jag gå och se om apoteket har öppet, annars blir det bara skitbloggar i helgen.

Av Zkrivaren - 3 oktober 2008 22:58

Idag har det inte varit kul att vara ute, men ändå tvunget. Själv lyckades jag glömma allt utom mig själv, tankarna var någon annanstans.

Jag fick dock med mig mobilen, alltid något, i fall någon skulle ringa. Och ikväll har min bakre del  "avfallet" gått i strejk, så imorgon blir det till näringslivet och be om hjälp att få slut på denna strejk, känns inte bra.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 3 oktober 2008 10:35

Oktobers första fredag är ett faktum, mulen och regnhot föreligger. Själv studsade jag just upp i taket när något lade sig på biltutan utanför fönstret. Ljudet skar in i rummet och mina öron. Gärningsmannen är fastighetsskötaren som kört in på gården med tunga saker i ett släp. Då kom en cyklist ivägen.


Själv ska jag åter kasta mig ut i det farliga området som här kallas gården. Bilar kör mer här än på vägen ibland, till och med cyklisterna är vissa dagar färre.

Av Zkrivaren - 2 oktober 2008 21:48

SIdag verkar lyckoveckan vara över, den som inleddes förra fredagen, på morgonen, och fortsatte över helgen tills idag, då den har attackeras av dåliga nyheter, pessimism och liknande. Det är tungt att bära och jag vet inte hur länge det går, så jag är glad för den lilla glädje jag får numer. Oftast pga av yttre faktorer kallade människor.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 2 oktober 2008 11:45

Det blev en oväntat hektisk förmiddag, som inte är riktigt slut ännu. Min tar slut klockan 12, då lunchtiden, åtminstone förr i tiden tar vid.


Inga speciella planer som tar upp plats idag. Kanske har jag nått toppen på känslostången, och försöker hålla balansen däruppe. Det känns lite svajigt.

Av Zkrivaren - 1 oktober 2008 23:55

Kan en dag bli bättre?

Inte vet du besökare vad som är bra för mig, men låt mig ta det från förmiddagen.


Jag satt och skrev på datorn när solen sken. Så när det var klart och en hastig lunch passerat ner mot magen, tog jag mig ut. Då väntade ruskigt fula moln på mig, sådana där som gör allt för att förpesta tillvaron. Visst var jag lite fundersam på en telefonsvarerska vars inneboende inte kunde svara när jag ringde. Men inte mera...då. Hon är för gullig för det.


Jag hade målet secondhandbutiken för att köpa en ny matta till vardagsrummet, men de var slut, fick nöja mig med en häftig vinterjacka, sommarpjuck och en annan sak. Drog hem det till bostaden och vände om.

Nu var det ICA, databutiken och en affär till. Halvvägs började det regna, ett fint kallt duggregn. Då tänkte jag på damen som inte svarade i telefonen, som brukar ha många bra svar på det här med regn och kläder. Jag log och fortsatte.


In genom dörrarna, inga kyldiskar mot mig denna gång, men väl kaos. Möttes av en kvinnlig ljuv personal och hejandet började. Klev till höger in i det trånga utrymmet och där stod nästa ljuvliga dam varvid jag nämnde nåt om trångt och intimt. Hon log som en sol, och det blev varmt och skönt. Sedan sprang jag ihop med Johan, eller var det han som högg tag i mig när jag kryssade förbi en hylla och bananerna? Nåja, jag hade pratat thé med honom, nu fanns det nyheter, och jag köpte direkt, för det såldes bra.

Hemma igen blev det att uträtta lite göromål i bostaden, då kom jag på, apoteket, dat... Hur glömsk får man vara?


Ner till apoteket och fick en service om hostmedicin som jag behövde. Eller snarare den slemlösande delen i samma medicin. Bara att konstatera att jag har tillgång till den bästa ICA-n butiken och bästa apoteket just nu.


 Väl hemma väntade två meddelanden fårn en urtrevligt gullig dam. De hotfulla molnen, som duggat över mig, ersattes av andra moln, mjuka att sitta på...eller svävade jag?


Jag slängde mig över telefonen som tappert försvarade sig i nån sekund, innan jag hörde..en telefonsvarare. Hann lägga på, så var hon där.Efter det samtalet tror jag inget blev sig likt, inte ens på msn på kvällen. Inte ens krånglande hemsidor o script, kunde få mig att ändra humör.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 1 oktober 2008 11:56

Jag vaknar av att solen lyser mig i ögonen, allt känns bra. Saknar dock någon vid sidan min, men i övrigt är det bra. Med ju längre förmiddagen lider, ju mindre sol. Molnen kommer och ställer sig för ett för mig glädjande sol.


Solen vill mina nya växter ha, de som jag delade igår, från en till fyra, det är så man ökar beståndet, bland annat.


Ha det gott!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards