Alla inlägg under oktober 2008

Av Zkrivaren - 15 oktober 2008 21:18

Tänk hur det kan gå när saker inte får…stå rätt parkerade.


Med tanke på gårdagens händelse med en Polo, fick jag i mig att jag måste vara en obotlig ensamstående snuskboll, och det är ju jag…inte!


Ensamstående, det är jag, men snuskboll utöver fräcka tankar och normalt beteende, har jag inte. Den dag jag inte längre är ensam, så blir det en viss skillnad i skrivandet och mycket annat på det privata planet som inte kommer ut här, varken nu eller senare. Men fler lite “tillvridna” händelser lär komma.


Något snuskigt hände inte idag, inte heller parkerades nån Polo framför min färdväg. Dagen har varit trist, regnig och så, dock med en extern mysighetsfaktor.

Lev väl!

Av Zkrivaren - 15 oktober 2008 11:23

För några veckor sedan påtalade jag till ansvarig på ICA, om att det borde finns mer the, än vad det gör. Igår kunde jag räkna in ca 40 olika sorter påsthe och ett tjugotal i lösvikt. Det skall jämföras med tre sorters Liptons påsthe innan.


Omarbetet med butiken sätter sina spår, som en anställd sa:

-Inte en jag hittar här nu.

Och det förstår jag hyllorna står överallt där man inte förväntar sig det, eller så ska man vara en spik för att nå fram i de trånga passager som uppstått. Men det blir fint när det är klart.

Av Zkrivaren - 14 oktober 2008 20:31

När vädret är fint blir det livsfarligt för männen, jag är absolut inget undantag. På väg hemåt mötte jag två tjejer i 16-18 års ålder varav den ena kom i en generöst V-ringad tröja med "sötsakerna" frisläppta.
Jag som precis innan noterat att en dam var på väg till sin vid sidan av trottoaren, parkerade Polo, var nu som bortblåst. Min ständigt intresserade och allt annat än blygsamma kompis, slet i byxorna och mina händer ville. Detta gav mig vissa besvär att få kontroll över en kropp som till slut trasslade in sig i en liten, men väldigt hård Polo, vars förare inte alls hade tid med mig.

Vem fasiken hade det? Jag hade annat i huvudet som fick mig att må bra, som de inte kunde konkurrera med alls och humorn har legat högt upp sedan dess. Inte ens Svenne Rubins "Folköl och dunka-dunka" kommer i närheten, eller gör den det om man lämnar bilen hemma och tar..?
Nåja, nu ska jag inte veckla in mig i något när annat är utvecklat, för då blir man väl ihopvecklad, som ett pressveck i dragspel.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 14 oktober 2008 11:23

Skrivtorkan har drabbat mig. För en gångs skull känns det tungt att skriva blogg, kanske är det en reaktion efter ett vansinnigt tempo igår, då jag skrev inte bara bloggar utan mycket mera. Samma sak i helgen. Någon gång måste det bli ett stopp, mitt är nu. Men ikväll kan det var a borta...hoppas jag.

Av Zkrivaren - 13 oktober 2008 20:43

Sitter just nu och funderar på vem som skall få dagens idiotiska bilistpris. Ska det bli 87-åriga Svea, som i korsningen tittade åt höger o vänster så snabbt och många gånger att hon blev yr när hon körde ut i korsningen och nästan på mig.

Eller ska tysken som parkerade sin VW-buss med släp över fem p-rutor bli pristagaren?


Hos ICA, lyckades jag med nöd och näppe samt enorm skicklighet, missas kylar på tvären i gångarna, och kallingar kunde jag glömma då utrymmet var för toapapper i tjocklek. Jag råkar vara någon centimeter rundare någonstans. Och så har jag en nyfiken kompis som tar sin plats.


Efter en förödande start efter en dålig natt är jag nu trött och sängen väntar.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 13 oktober 2008 11:49

Visst är det måndag igen, men lugn för snart är det fredag och helgen väntar för dörren igen.

Själv har jag en jobbig start och allt blir sent idag. En lång måndag väntar, och för alla andra som liksom jag har det, bjuder jag på följande historia.


Supportens vardag
Supporten: Vad kan jag hjälpa till med?

Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har skrivit bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring?

Supporten: Är markören fortfarande där?

Kunden: Nej, jag är ensam här.
 

Av Zkrivaren - 13 oktober 2008 00:38

Vem tog helgen, denna unika helg som jag varit med om?


Nu sitter jag här efter trevliga samtal på msn, både dagtid och kvällstid. Och det finns anledning att minnas dem och vårda dem.


Annar var det oväntat lokalt oväder idag när jag skulle uppdatera en hemsida. Stötte på problem när sidan inte syntes. Det visade sig att en inställning som bara en tekniker hos internetleverantören kan göra, inte hade gjorts fast det lovats. Bara att vänta...några timmar till. Godnatt!


Lev väl!

Av Zkrivaren - 12 oktober 2008 11:09

"Vänner skall man vara rädd om", sa en s.k vän till mig. Sedan raderade man sig från msn och lät bli att svara på e-post. Telefon att glömma. Om det är att vara vän, vill jag nog vara utan.


Nu är söndagen här och kanske en äkta vän hör av sig eller jag finner att flera s.k vänner har försvunnit. En sak är säker, jag har inte medvetet gjort något för att de skall försvinna.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards