Alla inlägg under mars 2008

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 23:58

Inatt ska vi ställa tillbaka klockorna, men vart?

I september skall de ställas fram, från var?

Och mobilerna, kan de tas från främre fickan till bakfickan?

Och i bilarna, kan man ta hela panelen oh lägga den i bagageutrymmet tills september?


Bara krångel för att ställa om till sommardäck...tid.


//Zkrivaren - som zka zzzzovvvva

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 23:02

Men fan så tung...i mitt huvud.

Måste nog ta och spara två öl till återställning imorgon.


På tal om återställning, inatt ska vi ställa tillbaka klockorna...nån som vet vart?

Jag har ingen aning, men det blir väl som vanligt att jag ställer in dem i städskrubben tills det är dags att ställa fram dem igen i september.


Vi har världens bästa belysning i tätorten, som det så fint kallas. Inte för att det är tätt med lysen...inte med villiga damer heller.

På väg hem med en dyngsur hund möter vi hennes nya älskare (jycken har fler än jag). Dennes husse kunde inte ens se att det var vi i mörkret, under en gatubelysningsstolpe som fungerade. Tryggt att veta, dags att sova.


Lev väl!


//Zkrivaren utan sin älskling

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 22:10

Nu börjar det bli svårt att se texten.

Den växer inte som min...

Den schpringer runt på skärmen. Hick.

Zagolikt tråkigt har jag också.

Grannen ville inte supa loss...surdeg.

Bara för jag inte kom till honom sist, men han fick ju bruttan för sig själv.

Kan ingen besökare...här..? Nänä...

Sitter här och chattar lite på msn...om någon vill...jag vill...alltid...något.



//Zkrivaren 

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 20:19

Som mycket ofrivillig gräsänkling drog jag mig olyckligt ner till ICA och handlade ströbrödet som jag tänkt, och lite till.

På väg hem mötte jag ett gäng som skulle på 50-årskalas.

På parkeringen stod några jag kände och höllt på med öl och sprit från Tyskland. Till samma kalas. Men bilen var lite liten och allt fick inte plats.

Tre fat starka öl blev utanför och en person. Utrymmet var slut.

Då frågade man varför jag var moloken och jag svarade att jag var gräsänkling. - Och nu har du varit ute och ätit middag? frågade en av killarna.

- Nä, svarade jag.

- Ja, men gräset är framme nu.

- Va? sa jag frånvarande.

- Du är ju gräsänkling! HAHAHAHA


Skoj för dom, inte för mig, då sa kvinnan i sällskapet att hon kunde följa med mig hem så kunde hon vara standin för Zaga. Visst kurvig och fin, läcker och säker på sin sak, men kan inte jämföras med Zaga.

Då kom killen som varit spydig...bärandes på 3 kartonger öl.

- Dom här får du, du ser för jävlig ut och behöver tröst!

Så nu sitter jag här med en jävla massa bärs och dricker.

Och det tänker jag fortsätta med tills det är slut.

Nästa gång någon bjuder på party, tömmer jag det på alkoholen.


Och det är ingen Zaga. Skål


//Zkrivaren som dricker av sorg

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 17:28

Efter en blöt fest och ännu blötare fest med efterverkande effekter, har nu Zaga tagit en "otillåten" semester från mig och deppigheten är ett faktum, ett strå eller 100 av svartsjuka och annat infinner sig.


Här sitter jag nu åter ensam och ...nä inte ensam kopparslagarna är ju på besök, men sexet med Zaga, hennes busande och varför inte stanna här hos mig eller anta mitt erjudande? Nu grubblar jag också.


En lördag börjar mörkna, inte bara vädret även jag har mina sidor...fram och bak.

Och inte har jag kommit iväg att handla, vågar jag det nu.

Får åla mig 1200 meter till ICA, in ta ströbrödet, och åla igenom kassan. Lägger pengarna på golvet och sticker hem. In under täcket och gråter ut i min ensamhet.


//Zkrivaren om sin ångestattack av ensamhet m.m


P.S Hon kladdar här under söndagen igen

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 15:24

Nu börjar hundarna, de fyrbenta alltså, att få komma ut. Allt fler hundar med ägare syns, som idag när jag och min hund fick en Golden framför os. Klart jycken blev intresserad, det blev jag  också...av matte.

När de passerat en korsande parkväg kom det en husse med två småhundar. När han såg Golden vände han direkt i motsatt riktning, mot mig. Jag trodde han skulle få slag när han såg min hund. Plötsligt sprang han fem meter efter Golden, tvärvände och sprang fem meter mot  mig, stannade tittade runt, och drog hundarna mot deras vilja tillbaka varifrån de kommit. Stackars hundar!


Roligare var det häromdan när vi stod och pratade, jag och en hundägare, plötsligt säger denne:

- Nu kommer plattfötterna (slanguttryck för polis).

Jag vände mig förvånat om eftersom jag inte har set en sådan på...jaaa hur länge..? Och jag såg ingen då heller, förrän jag tiittade längre ner. Då såg jag ett gäng gräsänder som kom gående mot mig och hunden.

Det finns ingen gräns för populäriteten numer.


Och idag kan jag inte gå ut utan trevliga kommentarer, och frågor omkring mig. Det är kul, men lite jobbigt också. Men någon prestationsångest har jag inte, fråga en dam bara.

Jag ska för övrigt ner till ICA och köpa ströbröd om en stund, för imorgon blir det strömming, om jag inte blir bortbjuden, för populäriteten har en framsida också.


//Zkrivaren 

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 11:09

Detta utspelade sig i paradiset, efter att Gud hade skapat världen. En dag när Eva satt och vilade sig kom gud ner till henne och frågade:
- Hur är det Eva, är allt bra?
- Jadå, fader allt är bara bra.
- Är det inget som du tycker fattas?
- Jo, det är en sak förstås. Jag skulle så gärna vilja ha ett hål här, sa Eva och pekade mellan benen.
- Jamen det ska du få. Gå bara ut i det heliga vattnet där borta så ordnar det sig.
Eva gick ut i det heliga vattnet och fick sitt hål mellan benen. I detta fall är forskarna eniga om att den bit som blev över från hålet, idag utgör mannens apparat. Efter ytterligare ett par dagar kom Gud återigen ner till Eva och frågade:
- Hur är det Eva, är allt bra?
- Jadå, fader allt är bara bra
- Är det inget som du tycker fattas?
- Jo, det är en sak förstås. Jag skulle så gärna vilja ha lite hår runt hålet som jag fick för ett par dagar sedan, sa Eva och pekade mellan benen.
- Jamen det ska du få. Gå bara ut i det heliga vattnet där borta så ordnar det sig.
Eva gick ut i det heliga vattnet och fick sitt hår runt hålet mellan benen. I detta fall är forskarna eniga om att detta hår kom från ändan på babianerna och att det är därför de har en hårlös fläck där bak. Efter ytterligare ett par dagar kom Gud återigen ner till Eva och frågade:
- Hur är det Eva, är allt bra?
- Jadå, fader allt är bara bra.
- Är det inget som du tycker fattas?
- Jo, det är en sak förstås. Jag skulle så gärna vilja ha något som for in och ut i hålet, sa Eva och pekade mellan benen.
- Jamen det ska du få. Gå bara ut i det heliga vattnet där borta så ordnar det sig med det. Eva gick ut i det heliga vattnet och efter en stund kom det en fisk som började simma in och ut i hålet. Men i detta fall är forskarna oeniga om det är kvinnans vagina som luktar fisk, eller om det är fisken som luktar vagina!

Av Zkrivaren - 29 mars 2008 10:37

Oj vad jag hade kul inatt, men baksmällan kom också.....


Det började igår kväll när Pelle ringde och frågade om jag ville hänga med ut en sväng. Jag svarade ja, eftersom Zaga skulle arbeta över igen och sedan på en sån där tjejträff, där jag inte fick vara med. Hon vill ha mig för sig själv sa hon med ett stort leende, som fick mig att bli kokande het inombords...och jätteglad.


Så jag hängde på Pelle och grabbarna och vi drog till kvarterkrogen där det var lagom bra stämning och vi satte oss i ett bås, beställde lite käk och mycket dricka. Fram mot midnatt började vi kolla in damer, det vill säga de som var fria att göra det.

Själv fick jag ofrivilligt napp då jag skulle på muggen och häva ut lite av all vätska som jag fått i mig. När jag kommer mot toalletterna i mitt onyktert trevliga tillstånd, åker en dörr upp och träffar mig perfekt i plytet.

Jag vinglar till och svär.

- Jag gjorde väl inte illa, raringen, hör jag en ljus stämma säga.

Jag tittar upp och ser en brunett, kurvig och fin med en urringning som fick ögonen att hoppa ner, sedan händerna för att hitta ögonen. Och naturligtvis hade jag en villig krabat som letade nerifrån innan vi fann vad vi sökte. Hon trivdes, men blev sotis när jag kom på mig själv och sa att det redan finns en vid min sida.


Jag kom tillbaka till grabbarna, de glodde på TV, det var poker och vi satt oss och glodde på det till klockan var halv tre på morgonen, då vek jag av, måste hem till Zaga, min älskling.


När jag kom hem var hon inte hemma ännu, och nu när jag skriver är hon fortfarande inte hemma, och nu börjar jag bli lite orolig, så jag får ringa runt lite till en början. Bara det inte hänt något!


Idag har jag huvudvärk och oro och Jonas och Jens har namnsdag idag. Grattis!


//Zkrivaren

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards