Alla inlägg under januari 2008

Av Zkrivaren - 28 januari 2008 21:29

Tack Rudbeckia, för dina fina råd och tips. Tänk att det finns sådana trevliga och omtänksamma människor. Det minsta jag kan göra är att tacka här och rekommendera hennes blogg, som nås via länken till höger i denna blogg.


Nu är det snart dags att ta igen en del sömn efter mycket brist av den varan, och det skall inte ske i soffan, den är lite för nära datan och beroendet kan ju ta över.


Om inget annat inträffar önskar jag dig besökare en god natts sömn.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 28 januari 2008 20:04

Dagens rosor vill jag ge Linda, vars dotters kompis och föräldrar just mist sina djur och ägodelar när deras hem brann ner. Linda skall nu röja runt och se om hon kan få fram lite kläder till dem.


Ett fång rosor till dig, Linda, som finns på http://bizzab.bloggagratis.se


Av Zkrivaren - 28 januari 2008 19:26

Jag satt i badkaret och njöt av det varma vattnet. Det var så skönt och jag var trött och spänd när jag klev i, nu började spänningen släppa. Jag njöt i badet där jag låg naken.

Mmm det var så skönt, då ringer det på dörrklockan. Jag tittar upp och funderar på om jag skall kliva upp? Nä, jag stannar i det sköna badet.


Då ringer klockskrället igen. Jag struntar i den, men vid tredje påringningen blir det en enda lång signal. Fasiken också. Jag klev upp ur badet och svepte handduken runt midjan, ifall det var manligt besök. Allt tog en stund och ringklockans signal upphörde inte att ljuda. Efter några minuter kom jag fram till dörren och kikade i tittögat, men det enda jag såg var mörker så jag öppnade dörren. Jag trevade med handen ut i mörkret för att nå lysknappen. Jag fann den, men vad mjuk och stor den var! Då kom ljuset tillbaka och jag insåg att jag stod och kände på en okänd kvinnas bröst. Hon undrade stillsamt om jag gillade det jag gjorde och jag stammade något att jag skulle bara leta...

Längre hann jag inte innan hon slet av mig handduken och greppade tag i min "kompis" hårt, mycket hårt. 


Jag skrek och insåg att jag fortfarande låg i badet, och hade hamnat under vattenytan när jag somnat i den sköna hettan.

Det kallas visst att ha en blöt dröm! 

Av Zkrivaren - 28 januari 2008 18:59

Såg just i TV 3 att det kommer en film med namnet "En förtrollad romans", som handlar om en häxa. Undrar om det är "vår" kära bloggerska till trollpacka?

Av Zkrivaren - 28 januari 2008 18:16

... men först måste vi ta oss igenom bakslagen i blåstens tecken. Mer storm väntas in under torsdagen och den lämnar landet först på lördagen. Snacka om tidsmässigt långt besök, som jag ska berätta allt om.

Ytterligare ett besök finns med i kalendern, ett som skulle ha gjorts förra året, men sjukdom stoppade det. Nu blir det i vår istället om tiden räcker till.


Men åter till våren, för idag landade ett äkta par svanar i "min" sjö, och de brukar komma till våren och anses vara ett vårtecken. Snart bör kanadagässen landa i samma sjö.


Så håll ut värmeälskande besökare, våren är på väg, och bakslagen tar vi oss igenom, kanske flygandes till varann, annars går det lika bra med bil, buss eller tåg till mig. 

Av Zkrivaren - 28 januari 2008 16:42

Jag satt och skulle betala lite räkningar via internet, bland annat bredbandet och trådbunden telefon, som jag måste ha för bredbandets skull. Så jag ringde Telia för att få svar på några frågor rörande fakturan. . Och Telia har en väldigt flott dam som med sensuell röst frågar mig saker, dock inga skamliga frågor, och hjälper mig fram tills dess det är dags att knappa in fakturanumret. Det gör jag och får veta att det finns inte!


Har jag knappat fel? Gör om allt från början och får samma svar. Lägger på och ringer upp, samma svar. Räkningen finns inte! Varför skickar de då ut en räkning som inte finns, och vad i alla små konstigheter har jag framför mig då? Ruskigt likt en teleräkning är det i alla fall, så bäst att betala ändå, fast jag behöver pengarna till annat.

Av Zkrivaren - 28 januari 2008 13:47

Det var fullt ös på sexshowen.
När den var slut hördes inget bifall från publiken så tjejen tog micken och sa:
- Var det så dåligt att det inte var värt en liten applåd en gång?
Då hördes en röst från bakre bänken:
- Det går inte att applådera med en hand!

Av Zkrivaren - 28 januari 2008 13:38

En kyss är ett gripande uttryck för ett djupt intryck. Påtryck under ett innerligt mottryck, som avslutas med ett eftertryck, som ej bör lämna avtryck. Ty avtryck ger dåligt intryck.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards