Alla inlägg under december 2007

Av Zkrivaren - 20 december 2007 15:57

Uff, vilken lång och ytterst tråkig dag det har varit idag, är det möjligen förrummet till helvetet?

Hundpromenaderna i stilla ensamhet utan att se en enda hund! tillhör ovanligheterna. I centrum var det normal trafik på alla människor Däremot såg jag ingen jag känd, vilket är ovanligt också. Alltid springer man på någon, men icke så idag. MSN, e-post och andra kommunikationsmedel fungerar och är så tysta. Kanske jag också ska vara tyst?

Av Zkrivaren - 20 december 2007 15:51

På en allmän herrtoalett sade en man till en annan:

-Jag är hemskt ledsen att behöva besvära er,men jag kan tyvärr inte använda mina händer. Skulle ni vilja vara så vänlig och dra ner min gylf? Motvilligt gjorde den främmande mannen detta.
-Och skulle ni också vilja vara så vänligt och dra ut mitt organ? Främlingen gjorde också detta.Sedan han kastat vatten bad mannen:

-Skulle ni också kunna skaka den några gånger? När främlingen hade uppfyllt även denna begäran log mannen tacksamt mot honom, stoppade in penisen och sade:

-Stort tack, jag trodde att mitt nagellack aldrig skulle torka!

Av Zkrivaren - 20 december 2007 10:55

Så har man gjort det sista och nu är det dags att rulla tummarna. Kanske världsrekordet slås om jag börjar idag och slutar i mitten på januari?

Jag har bestämt mig för att inte ha julmat alls i år eftersom jag sitter här ensam och hatar julen.


Visserligen fick jag ett meddelande inatt från en dam, som kunde läsa min profil och därmed skicka per e-post istället. Då kan kontakten uppstå :-) Men vågar jag hoppas på något sånt? 

Av Zkrivaren - 20 december 2007 09:12

Onsdagkvällen blev en orolig kväll där man skulle spå att jag stod under en persons kraftfulla dominans?
Fast det var flera jag tänkte på, så blev sömnen orolig också något jag helst vill slippa. Orsakerna är flera, men sammanstrålar i två saker ensam jul.
Bara att skriva det gör ont. Och bättre blir det inte när man pratar med folk och de säger att det var ju tråkigt, sedan kommer det förslag de inte kan stå för. Med andra ord, det är lätt att snacka, men göra något..? Finns ens viljan idag?

Det är nog som någon sa: - Ser man inte bra ut, har det gott ställt och är i arbetsför ålder med bra arbete och dito inkomst, då är man inget att ha.
Nu tänker du kanske skriva att så är det inte, men jag kan efter ett års studerande av singellivet och dejting, att det är utseendet som styr, sedan ekonomin, vad händer med dem som inte har utssende som mr Universum och/eller pengar som Joakim von Anka? De blir kastade till gamarna! Det är Sverige 2007!
Kanske det som skrämmer ännu mer är att de som inte har utseendet med sig, skall ha en "universumtyp".
Med andra ord så spelar det ingen roll hur du är inuti, att du kanske är ett geni, duktig inom ett intressant område, empatisk, ärlig, djurvän, båttokig osv.

Idag har Israel och Moses namnsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 19 december 2007 21:08

Undrar om hunden tittar efter samma person som jag?
Foto från www.fotoakuten.se


Onsdagen är slut och det var en underlig dag. Den började negativt, men så kom det varma positiva tankar in i huvudet utifrån och fyllde min kropp med en stor värme, som tidvis stoppade all verksamhet för mig. Vid 18-tiden klingade av och oron kommer smygande igen. Allt jag vill ha i jul är dig, så lyder min önskan, men blir den uppfylld?

Maria Carey sjunger "All I Want For Christmas Is You"


Lev väl!

Av Zkrivaren - 19 december 2007 18:12

Nu är det inte många dagar kvar innan den stora trafikhelgen drar igång och senare kommer även den stora aftonen under vilken tomten sliter ut sig under ett helt dygn, och frågan man ställer sig är:


"Where Are You Christmas" - Faith Hill

Av Zkrivaren - 19 december 2007 17:37

Nu utannonserar regeringen jobbet som folkets polischef, så ska nämligen den nya rikspolischefen vara, något soom passar mig bra.

Jag är:

- folklig.

- arbetsför.

- effektiv.

- lyssnande.

- ordergivande.

- argsint vid behov (och behov finns).

- jävligt dyr i drift.


Det är egntligen bara två fel, att jag är överkvalificerad och att man får inneha platsen endast en kort tid.

Men värsta är nog konkurrensen. Hur ska jag konkurrera mot statsminister Reinfeldt? Han som bara viskar till Ask, om något hon gillar, så är jag inte längre aktuell, kanske var det därför han sa till media:

- Vem skulle inte vilja ha det jobbet?

Kanske jag ska söka som statsminister istället?

Av Zkrivaren - 19 december 2007 16:37

Vad gör jag inte för hunden?

På minuten står hon och piper och gnyr, och hjälper inte det så trampar hon husse på tårna. Idag träffade hon favoritkillen ordentligt och vi hittade även en övergiven plastfotboll. Då blev det fart på jycken, hon som platsar i damfotbollslandslaget, skulle genast träna. efter lite lek var det dags för husse att skicka iväg bollen långt. En snygg utspark och hunden spang efter. Sparkade en vänstertass rätt i bäcken. Men vad är iskallt vatten för en sann fotbollshund? Hon plurrade och försökte nå bollen som motståndaren strömmen redan tagit kontroll över och matchen tillika bollen var förlorad för den här gången.


Istället tog vi en jättelång promenad i raskt tempo så hon skulle torka lite snabbare. Det blev lek och spring, lukt och spår, innan två trötta hundar med trötta hussar återkom till respektive bostäder. 

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards