Alla inlägg under december 2007

Av Zkrivaren - 25 december 2007 10:13

Jo, jag överlevde julaftonen, nu måste jag klara juldagen också.

Tack för alla trevliga kommentarer det senaste dygnet, även de som kom när jag sov. En natt med hyfsad sömn med huvudet på en kudde så huvudvärken fick jag aldrig. Däremot väckning 06:30 av vägg-i-vägg-grannen, de som slutade 00:19 i natt.


Nu ska jag och hunden ut på promenad i det eviga vädret. Vad det är? Mulet, som vanligt. Så har det varit i några veckor. Nu när det blir ljusare för varje dag väntar jag mig att det även blir varmare och mer solsken.

Kanske jag idag istället möter en förrymda gris, som inte vill bli julskinkan 2007? I så fall ska jag plåta den och du skall få se bilden! 

Av Zkrivaren - 24 december 2007 23:21

Efter alldeles för mycket mat är det dags att lägga sig och vaknad dagen efter, på juldagen.

Ha det gott besökare!


Lev väl!

Av Zkrivaren - 24 december 2007 21:40

Pök kan vara jobbigt.


Tomten har ännu inte synts till, men ryktet säger att några renar blev sjuka och något flyg kunder inte ta tomten med last, då de redan var fullbokade. Och lika illa på tåget, så nu letar tomten efter alternativa flyghjälpmedel, men NASA har tydligt sagt nej, deras raketer ska mot månen. Undrar om någon kan låna ut en kvast kanske?

Julaftonen 2007 går mot sitt slut. Många barn har fått julklappar och blivit glada. Andra har inte fått och är ledsna då de inte förstår. Många sitter ensamma och njuter, andra mår dåligt för ensamhetens skull. Vissa är hos sin familj, andra har med sig familjen på annan ort.


Hur blev då min julafton?

För att fortsätta från tidigare inlägg så har det kommit några julhälsningar till, men telefonen har varit fruktansvärt tyst! Bara ett mms i mobilen. Bara, därför att man kan ju ringa också.

Även damerna lyste med sin frånvaro, ändå har jag haft goda läromästare i Ronny & Ragge, här med "Söta rara Anna" och det går lika bra för mig som för dem.

Av Zkrivaren - 24 december 2007 19:43

Eftersom jag redan önskat dig besökare en God Jul, är det dags för hunden att göra detsamma. Håll till godo. Här är Jingle Bell Dogs.

Av Zkrivaren - 24 december 2007 12:56

Jag vaknade som vanligt för tidigt, efter en hyfsad natts sömn, det var Ågren som drog i benet, det vänstra. Jag lyckades sparka iväg honom oh somna om oroligt. Jag drömde om någon, som står mig nära, men ändå långt bort.

När jag vaknade var oroligheten där och ögonen var inte torra.


När ag kommer ut med hunden får jag en ny känslomässi smäll, kanske inte är någon, bara jag som snedvrider det? Men ändå mår jag allt annat än bra och naturligtvis kommer en hjord av människor mot mig, två och två. Hunden och jag drar oss till skogs.


Naturligtvis måste jag ner till ICA och inhandla brieost. Jag drog mig för det, men satmig på cykeln och cyklade iväg. Träffade hemtjänsten, hon hejade något hon slutade med en gång när jag skrattade! Alltid något positivt.


In på ICA och den första jag ser är min kvinnliga motsvarighet i bil, med sitt ljuva leende, plockandes ibland frukten. Och jag var nära att snubbla.

Tog mig dock till osten och tog de två kvarvarande bitarna. Sedan gick jag runt lite obekvämt, förbi manuella charken och personal, som sist gav fadd smak. Drog mig till läskavdelningen, det är ju jul Där står den enda manlige personalen, utöver chefen och fyller på något som gladde då det varit väldigt lite kvar. Det sa jag till honom och han svarade med ett leende att det skulle inte bli tomt i hyllorna. Av bara farten önskade jag honom trevlig helg och fick detsamma tillbaka. Kul, fast inte för den magra ekonomin, jag råkade förköpa mig i glädjens rus och kom till kassan, där två kassörskor var redo att betjäna kunderna. Jag gick trogen som en hund till kassa 1. Då lämnar tvåan och hon hejar glatt och jag besvarar lika glatt och sedan följde kassörskan som jag var hos upp med ett hej. Vi till och med stod och pratade med varann under några minuter. Ingen av oss gillar julen kom vi fram till, samt att det hade varit mycekt folk inne och handlat idag. Det är tacksamt när butiken med personal sitter där på julaftonen.


Utanför sprang jag ihop med flera personer, alla glatt hejande, så hej tillbaka kom det från mig. Nu började jag att bli blötögd igen, fast åt andra hållet, om du förstår. Jag skyndade mig därifrån och snart är det dags för hunden igen. Vad skall hända då?


Och till dig, som lliksom jag, sitter ofrivilligt ensam av någon anledning, jag lider med dig och hoppas att du ändå får en så bra dag det går, annars får du titta över. :-)


Och knappt hann jag skriva ovanstående förrän jag får ett jättefint julkort i e-posten! Tack A, för detta fina kort. Du är en toppenmänniska!

Av Zkrivaren - 24 december 2007 12:02

Av Zkrivaren - 24 december 2007 10:23

Hohoho har besöket kommit. För tomten har väl inte krockat med ett flygplan??

Nej, han är nog försenad, eller är det en hon? Om det kan vi diskutera. 


Idag har Eva namnsdag. Grattis! 

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards